USB Problem

poruka: 9
|
čitano: 1.778
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
USB Problem

Evo ovako, pokušavam prebaciti igricu od 7GB na stick i znam da imam dovoljno mjesta jer mi stick ima kapacitet od 16 GB-a, a kompjuter mi govori da je disk ili tako nešto pun, to nije istina jer nemam ništa na njemu, zna li netko riješenja za ovaj problem? Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: USB Problem
Sejki32 kaže...

Evo ovako, pokušavam prebaciti igricu od 7GB na stick i znam da imam dovoljno mjesta jer mi stick ima kapacitet od 16 GB-a, a kompjuter mi govori da je disk ili tako nešto pun, to nije istina jer nemam ništa na njemu, zna li netko riješenja za ovaj problem? Hvala unaprijed

Vjerojatno ti je formatiran u FAT32, a on omogućuje do 4 GB. Formatiraj ga u NTFS pa bi moralo radit.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
15 godina
neaktivan
USB Problem

Nema mi opciju formatiranja u NTFS, samo exFAT, jel to dobro?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sejki32 kaže...

Nema mi opciju formatiranja u NTFS, samo exFAT, jel to dobro?

Možeš i to. Meni radi i exFAT, a inače imaš ovaj program s kojim možeš formatirat i u NTFS.

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 15:48 (Razer_Copperhead).
15 godina
neaktivan
USB Problem

Ok hvala, idem probati pa javim kako prođe.

EDIT: Evo dobro je prošlo, hvala puno!

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 11:57 (Sejki32).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
USB Problem

U zadnje vrijeme kad god uštekam gamepad u usb port koji se nalazi ispod restart tipke , kompjuter mi se restartira. Zasto se to događa, mozda je neki spoj u pitanju ????

0 0 hvala 0
15 godina
scenesports kaže...

U zadnje vrijeme kad god uštekam gamepad u usb port koji se nalazi ispod restart tipke , kompjuter mi se restartira. Zasto se to događa, mozda je neki spoj u pitanju ????

mozda nema dovoljno struje probaj ustekati odozada!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
scenesports kaže...

mozda nema dovoljno struje probaj ustekati odozada!

Ne znam , sprijeda imam dva porta. Jedan radi normalno, drugi restartira računalo. Kad uštekam na portove iza radi normalno. Valjda je neki spoj u pitanju, a mozda je i do gamepada...

15 godina

ako radi normalno na drugima onda je vjerovatno spoj moras provjeriti kabel sa kojim se spaja na maticnu pa promjeniti!

My Life Is A Very Serious Game...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice