Evo ovako, pokušavam prebaciti igricu od 7GB na stick i znam da imam dovoljno mjesta jer mi stick ima kapacitet od 16 GB-a, a kompjuter mi govori da je disk ili tako nešto pun, to nije istina jer nemam ništa na njemu, zna li netko riješenja za ovaj problem? Hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovako, pokušavam prebaciti igricu od 7GB na stick i znam da imam dovoljno mjesta jer mi stick ima kapacitet od 16 GB-a, a kompjuter mi govori da je disk ili tako nešto pun, to nije istina jer nemam ništa na njemu, zna li netko riješenja za ovaj problem? Hvala unaprijed
Vjerojatno ti je formatiran u FAT32, a on omogućuje do 4 GB. Formatiraj ga u NTFS pa bi moralo radit.
Nema mi opciju formatiranja u NTFS, samo exFAT, jel to dobro?
Nema mi opciju formatiranja u NTFS, samo exFAT, jel to dobro?
Možeš i to. Meni radi i exFAT, a inače imaš ovaj program s kojim možeš formatirat i u NTFS.
Ok hvala, idem probati pa javim kako prođe.
EDIT: Evo dobro je prošlo, hvala puno!
U zadnje vrijeme kad god uštekam gamepad u usb port koji se nalazi ispod restart tipke , kompjuter mi se restartira. Zasto se to događa, mozda je neki spoj u pitanju ????
U zadnje vrijeme kad god uštekam gamepad u usb port koji se nalazi ispod restart tipke , kompjuter mi se restartira. Zasto se to događa, mozda je neki spoj u pitanju ????
mozda nema dovoljno struje probaj ustekati odozada!
mozda nema dovoljno struje probaj ustekati odozada!
Ne znam , sprijeda imam dva porta. Jedan radi normalno, drugi restartira računalo. Kad uštekam na portove iza radi normalno. Valjda je neki spoj u pitanju, a mozda je i do gamepada...
ako radi normalno na drugima onda je vjerovatno spoj moras provjeriti kabel sa kojim se spaja na maticnu pa promjeniti!