USB hub problem

poruka: 6
|
čitano: 1.151
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
USB hub problem

znam da je ovo mali problem ali nigdje na forumu nisam našao ništa o tome...

kupio sam prestigio usb hub koji sa strane ima neonsko svijetlo, kad ja ugasim kompjuter te neonke ostanu svijetliti! ima li ikakav način da prestanu svijetliti kad ugasim kompjuter osim isključivanja iz USB porta??

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: USB hub problem
Somebody kaže...

znam da je ovo mali problem ali nigdje na forumu nisam našao ništa o tome...

kupio sam prestigio usb hub koji sa strane ima neonsko svijetlo, kad ja ugasim kompjuter te neonke ostanu svijetliti! ima li ikakav način da prestanu svijetliti kad ugasim kompjuter osim isključivanja iz USB porta??

nema ,isto ko i npr s mišem,morao bi ga isštekati iz porta..

17 godina

Stvar je jednostavna: obično matične ploče imaju jumper kojim odabireš da li USB ima napon dok računalo ne radi (ako smiješ otvarati kućište, lako rješivo).

Pogledaj priručnik od ploče da vidiš gdje se jumper nalazi i prebaci ga u drugi položaj (obično je tvoj trenutni položaj jumpera označen kao 5VSB - prebaci u položaj 5V; oznake se mogu razlikovati na pojedinim matičnim pločama).

Naravno, prije otvaranja, odnosno diranja jumpera isključi računalo iz struje.

KaeR
17 godina
neaktivan

Kak ti je i KaeR reko, imas mali jumper za to namjestit.. Da ti olaksam, kod tebe je skroz na vrhu maticne, odmah iza PS2 utora za misa i tipkovnicu... (naravno ako imas ovu maticnu koju si navel pod "Moj PC")

16 godina
neaktivan
USB hub problem

a dal bi se to moglo nekak softverski podesit????

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Somebody kaže...

a dal bi se to moglo nekak softverski podesit????

Nazalost ne, samo sa jumperom, ali neki ni to nemaju na maticnoj pa budi sretan da uopce mozes... Jedino ako nemas jamstvenu naljepnicu na kompu, onda ti taj jumper nis ne znaci :((

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice