Dakle,
zanima me da li netko ima konkretna iskustva o tome da li je moguće, i na koji način, softverski premostiti USB Hard Lock?
USB Hard Lock je: Aladdin eToken Pro (Java); FIPS 140-2 Cryptographic Module.
Situacija je vrlo jednostavna, ne interesira me hakiranje passworda eTokena, ne interesira me crackiranje software-a zaštićenog ovim eTokenom...
jedino što me zanima jest da pokrenem zaštićeni software čak i ukoliko izgubim ili zaboravim eToken.
Zapravo sam googlao ideju i pronašao dosta rezultata s emulatorima, međutim tu se našla nevjerojatna gomila smeća: Shareware-i, onda nekakvi Shareware-i gdje poskeniram eToken, pa mailom šaljem njima podatke da mi oni (za lovu naravno), naprave potreban spis, i tako dalje i tako bliže....
Sve u svemu, jedna velika hrpa gluposti među kojima se nisam snašao.
Eh sad, ako ima netko tko mi može reći neko svoje konkretno iskustvo koje bi mi moglo konkretno pomoći, to bi bilo super i bio bih zahvalan.
Ali ukoliko bi to bilo zaista konretno...recimo nešto poput: "Gle, ja sam nazvao Paju Patka, zatim povukao plavog Gremlina za lijevo uho i konačno stavio čašu domestosa u mikrovalnu na 600W-30 sekundi...i dobio gotovo softversko rješenje hard lock-a."
Unaprijed hvala svim znalcima!