Thermaltake - gdje kupiti

poruka: 22
|
čitano: 9.074
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Thermalright - gdje kupiti

Tražim po shopovima, ali nigdje ne mogu naci thermaltake hladnjake procesora.. Ako neko zna? Hvala

Nisam ništa reko!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 12:57 (PoToKTM).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ispricavam se, mislio sam thermalright.Sramim se

KOnkretno na ovaj model; thermalright ifx 14

thermalright ifx 14 thermalright ifx 14
Nisam ništa reko!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 12:57 (PoToKTM).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Itko? Mršti se

Nisam ništa reko!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Thermaltake - gdje kupiti

Hvala. A u HR nigdje? Bio je u Protisu, ali sada ga više nema.. Di je nesto? Izlanuo se

FAIL
16 godina
neaktivan

Imaš Thermalright-ova dva CPU hladnjaka u LINKS-u. OVO je trenutno najači Thermalrightov CPU hladnjak koji se može kupit u Hrvatskoj.Računam samo regularne shopove

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 19:20 (microman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Poslao PP vec...

Znaci nigdje. Cini se onda da cu morat kupit thermalright ultra 120 extreme buduci da ovoga nigdje među HR šopovima nema... Mršti se

FAIL
16 godina
neaktivan

Ima ti ga smrad s foruma, pitaj njega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...

Cuo sam se sa smradom, kaže da ga je nabavio u linksu i tek na jesen ce valjda prodavat.. Mršti se

Da ipak mozda uzemem CM v10?

FAIL
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.7.2010 21:42 (PoToKTM).
15 godina
neaktivan

Noctua NH-D14 je dosta slićna tome što tražiš,sad nisam našao u dućanima,al možda se da ovdje narućit...Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...
stipica_zd kaže...

Cuo sam se sa smradom, kaže da ga je nabavio u linksu i tek na jesen ce valjda prodavat.. Mršti se

Da ipak mozda uzemem CM v10?

Ma kakav v10, što će ti to...

16 godina
neaktivan
microman kaže...

Imaš Thermalright-ova dva CPU hladnjaka u LINKS-u. OVO je trenutno najači Thermalrightov CPU hladnjak koji se može kupit u Hrvatskoj.Računam samo regularne shopove

Ovo je opako,ako oćeš najbolje uzmi ovo i push pull kombinaciju ventova,a za isplativost Mugen/yasya/performa...

šta treba hladiti?

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 3:18 (pod009).
16 godina
neaktivan
Gledao sam par recenzija na netu i ovaj Thermalright-ov Venomus X odere Coolermasterov V10,a ima i blagu prednost nad starijim True-om.
Uglavnom mislim da ću si ovaj mjesec upiknut tog Venom-a da mi hladi mog i7 860 u ove vruće ljetne rane.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
microman kaže...
Gledao sam par recenzija na netu i ovaj Thermalright-ov Venomus X odere Coolermasterov V10,a ima i blagu prednost nad starijim True-om.
Uglavnom mislim da ću si ovaj mjesec upiknut tog Venom-a da mi hladi mog i7 860 u ove vruće ljetne rane.

Pa nije ni tvojk Zalman loš, osim ako ne želiš još više OC-at.

Izzy
16 godina
neaktivan
ne da nije loš,već je odličan,900 kn za hlađenje cpu-a? Meni puno,ne iznad 400!
16 godina
neaktivan
Ja bi već odavno nabavio vodeno da ima koja sposobna trgovina koja prodaje poštena gotova rijesenja, a ovak samom mi se neda sa tim zahebavat i narucivat izvana.A ovaj moj zalman ima zid na 4,4Ghz, dok bi ovaj venom to dignuo barem na 4,5Ghz.
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

JA sam uzeo prije par dana Thermalright  Venomus X u linksu prezadovoljan samo sam malo ljut na ove iz linksa što sam morao platit 55kn poštarine iz rijeke jel ga nisu imali u zagrebu i rekli mi da ga više neće imat a vidim da ga sad ima u ponudi u ZG-u........

i5 750 na 4Ghz u idle 29 do 30 C

na 100% load neide iznad 67 - 68 C

NA njemu je 1 vent  120cm SCYTHE koji sam regulira rpm prema senzoru 

Jako velika prednost ovog hladnjaka je što nije pretjerano velik i uzak je tako da na 1156 čipset ide fino i da se stavit memorija i vent sa iste strane bez ikakvih prepravki i jako je dobro riješena montaža hldanjaka ....kad se montira to stavrno sve drži kako treba........

Imo sam prije ovog karma angele hladnjak kojeg sam morao trgat neka rebra da bi mogo stavit memoriju na ploču ....

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 12:45 (amano).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odlucio sam ipak za corsair h50. Oduvjek sam htio imati vodeno. Cool

FAIL

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam razmišljo isto o crosair H50,ali kad sam vidio testove koji govore ako mu se ne montira na kiler 2x high rpm ventova na 2200+ okretaja lošiji je po temperaturama od zračnih hladnjaka u high-end klasi

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 12:50 (amano).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
amano kaže...

Ja sam razmišljo isto o crosair H50,ali kad sam vidio testove koji govore ako mu se ne montira na kiler 2x high rpm ventova na 2200+ okretaja lošiji je po temperaturama od zračnih hladnjaka u high-end klasi

Pa da. Al razlika je 3-4 stupnja.. A kosta 600 kn. Sta cu davat jos 300 kn da mi temp bude manja za 2-3 stupnja..

FAIL
16 godina
neaktivan
PoToKTM kaže...
amano kaže...

Pa da. Al razlika je 3-4 stupnja.. A kosta 600 kn. Sta cu davat jos 300 kn da mi temp bude manja za 2-3 stupnja..

BUG-ovci su radili test high end hladnjaka i ustanovilo se da moj Zalman CNPS 10X Quiet dere tog Corsair-a za pet šest stupnjeva, H50 od svih osam hladnjaka je bio najslabiji, Tako da je u tom slučaju bolje uzet recimo tog jeftinijeg Zalmana, ili recimo V8(ako se pališ na izgled), a ovo vodeno je šroteks kao i večina gotovih riješenja koja su došla na ove prostore.

I'll be back
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice