Tražim po shopovima, ali nigdje ne mogu naci thermaltake hladnjake procesora.. Ako neko zna? Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko?
Hvala. A u HR nigdje? Bio je u Protisu, ali sada ga više nema.. Di je nesto?
Imaš Thermalright-ova dva CPU hladnjaka u LINKS-u. OVO je trenutno najači Thermalrightov CPU hladnjak koji se može kupit u Hrvatskoj.Računam samo regularne shopove
Poslao PP vec...
Znaci nigdje. Cini se onda da cu morat kupit thermalright ultra 120 extreme buduci da ovoga nigdje među HR šopovima nema...
Ima ti ga smrad s foruma, pitaj njega.
Cuo sam se sa smradom, kaže da ga je nabavio u linksu i tek na jesen ce valjda prodavat..
Da ipak mozda uzemem CM v10?
Noctua NH-D14 je dosta slićna tome što tražiš,sad nisam našao u dućanima,al možda se da ovdje narućit...
Cuo sam se sa smradom, kaže da ga je nabavio u linksu i tek na jesen ce valjda prodavat..
Da ipak mozda uzemem CM v10?
Ma kakav v10, što će ti to...
Imaš Thermalright-ova dva CPU hladnjaka u LINKS-u. OVO je trenutno najači Thermalrightov CPU hladnjak koji se može kupit u Hrvatskoj.Računam samo regularne shopove
Ovo je opako,ako oćeš najbolje uzmi ovo i push pull kombinaciju ventova,a za isplativost Mugen/yasya/performa...
šta treba hladiti?
Uglavnom mislim da ću si ovaj mjesec upiknut tog Venom-a da mi hladi mog i7 860 u ove vruće ljetne rane.
Uglavnom mislim da ću si ovaj mjesec upiknut tog Venom-a da mi hladi mog i7 860 u ove vruće ljetne rane.
Pa nije ni tvojk Zalman loš, osim ako ne želiš još više OC-at.

JA sam uzeo prije par dana Thermalright Venomus X u linksu prezadovoljan samo sam malo ljut na ove iz linksa što sam morao platit 55kn poštarine iz rijeke jel ga nisu imali u zagrebu i rekli mi da ga više neće imat a vidim da ga sad ima u ponudi u ZG-u........
i5 750 na 4Ghz u idle 29 do 30 C
na 100% load neide iznad 67 - 68 C
NA njemu je 1 vent 120cm SCYTHE koji sam regulira rpm prema senzoru
Jako velika prednost ovog hladnjaka je što nije pretjerano velik i uzak je tako da na 1156 čipset ide fino i da se stavit memorija i vent sa iste strane bez ikakvih prepravki i jako je dobro riješena montaža hldanjaka ....kad se montira to stavrno sve drži kako treba........
Imo sam prije ovog karma angele hladnjak kojeg sam morao trgat neka rebra da bi mogo stavit memoriju na ploču ....
Odlucio sam ipak za corsair h50. Oduvjek sam htio imati vodeno.
Ja sam razmišljo isto o crosair H50,ali kad sam vidio testove koji govore ako mu se ne montira na kiler 2x high rpm ventova na 2200+ okretaja lošiji je po temperaturama od zračnih hladnjaka u high-end klasi
Ja sam razmišljo isto o crosair H50,ali kad sam vidio testove koji govore ako mu se ne montira na kiler 2x high rpm ventova na 2200+ okretaja lošiji je po temperaturama od zračnih hladnjaka u high-end klasi
Pa da. Al razlika je 3-4 stupnja.. A kosta 600 kn. Sta cu davat jos 300 kn da mi temp bude manja za 2-3 stupnja..
Pa da. Al razlika je 3-4 stupnja.. A kosta 600 kn. Sta cu davat jos 300 kn da mi temp bude manja za 2-3 stupnja..
BUG-ovci su radili test high end hladnjaka i ustanovilo se da moj Zalman CNPS 10X Quiet dere tog Corsair-a za pet šest stupnjeva, H50 od svih osam hladnjaka je bio najslabiji, Tako da je u tom slučaju bolje uzet recimo tog jeftinijeg Zalmana, ili recimo V8(ako se pališ na izgled), a ovo vodeno je šroteks kao i večina gotovih riješenja koja su došla na ove prostore.