Što sad?

poruka: 9
|
čitano: 1.374
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Što sad?

Taman sam si mislio kupit novi kompjuter, stao sam i razmislio sto bi bilo najbolje uzet za buducnost, ali me intel iznevjerio jer ce sljedece godine izdat nove sockete 2011 i 1155. I kazem sebi dobro, ajde idem ipak na AMD.

Kad ono opet razočarenje na amdu jer nema neke EXTREME ploce koja podrzava nVidiu. Mislio sam uzet dvije gtx 460 koja se pokazala bolja od 5970 u nekim slucajevima a prosao bi 1500kn jeftinije. Sad najesen ATI izdaje novu seriju HD 6xxx...

Trenutno sam jako razocaran ponudom i svemu. Intel radi nove sockete, dakle nist aod i7, a s AMD-om ne mogu na nVidiu.

Planiram vec sve to jedno par mjeseci, a nikako ne mogu docekat da si slozim pravi komp je imam jedan šrot laptop...

FAIL

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Što sad?

Molim vas drugo misljenje.. Izlanuo se

FAIL

0 0 hvala 0
17 godina
Što sad?

Ja bi ti preporucio da pricekas Thubana s 95w-atnim TDP-om (treba stic svak cas) i HD6xxx

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Što sad?

od kud ti da amd i nvidia nemogu zajedno??

2 gtx 460 jace od 5970?????

xDDD
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 22:21 (danfa123).

0 0 hvala 0
15 godina
Što sad?

e  stvarno si zajeban s te 2 gtx-ice , mislim da je phenom 1055t trenutno najbolji izbor za buducnost a amd ploče ne podrzavaju sli , a nemas izbora neka uzet jednu gtx 470 ili nesto takvo, 470-ka je moja preporuka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Što sad?
danfa123 kaže...

od kud ti da amd i nvidia nemogu zajedno??

2 gtx 460 jace od 5970?????

Dobro... tu su negdje. zavisi od igre do igre

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-460-sli-review/11

FAIL
15 godina
PoToKTM kaže...

Trenutno sam jako razocaran ponudom i svemu. Intel radi nove sockete, dakle nist aod i7, a s AMD-om ne mogu na nVidiu.

Planiram vec sve to jedno par mjeseci, a nikako ne mogu docekat da si slozim pravi komp je imam jedan šrot laptop...

Ako tako razmišljaš nećeš nikad kupiti komp. Intel mijenja socket-e svake godine  ali i AMD će biti prisiljen nakon bulldozer-a učiniti isto tako da se netreba opterećivati nadogradivošću.

Ako ti je zapeo za oko taj SLI , uzmi jednostavno dobru P55 ploču i i5 750 / i7 860 i miran si duže vrijeme.

16 godina
maks-rs kaže...

Ako ti je zapeo za oko taj SLI , uzmi jednostavno dobru P55 ploču i i5 750 / i7 860 i miran si duže vrijeme.

Za SLI je pametnije uzeti 1366 ploču ( 2x x16, dok na 1156 je 2x x8).

Every hole is a goal!
15 godina
Ma da , ali se kvari odnos uloženo/dobiveno zarad par fps-a više.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice