Raspolažem s budžetom od 500-600 kn
Jedino zaostalo sta imam u kompu je hdd i to Pata utor... maxtor od 80 gb, poooprilicno star
razmisljao sam da li da kupim SSD ili headset i miš
nije mi bitno da ima puno mjesta jer mi je i na ovom 30 gb free prostora
Da li mi bi bilo pametnije uzeti ssd ili headset i miš? i koje... preporuke molim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
SSD
SSD kupi
Raspolažem s budžetom od 500-600 kn
Jedino zaostalo sta imam u kompu je hdd i to Pata utor... maxtor od 80 gb, poooprilicno star
razmisljao sam da li da kupim SSD ili headset i miš
nije mi bitno da ima puno mjesta jer mi je i na ovom 30 gb free prostora
Da li mi bi bilo pametnije uzeti ssd ili headset i miš? i koje... preporuke molim
Pa zavisito ti moras osjetiti sta ti vise treba...
a koj ssd od 500 do 600 kn preporucate?
Za windows i programe bi 60GB moglo biti premalo, jer se preporuča i da ostane nešto slobodnoga prostora, bolje je uzet od 120GB.
EDIT: Goddish ZA 500 - 600 kn budžetom možeš si uzet Kingston v300 60GB, OCZ Agility 4 64GB ili daš recimo još 50 kn i uzmeš Intel 330 60GB sinhroni SSD, puno bolji od prva dva, ako biraš između prva dva, ja bi išao na Agility 4, ima veći kapacitet i po meni je bolji od Kingstona.
Zavisi od korisnika, ja recimo sa win sp1 i programima što mi trebaju oko 30 gb imam zauzeto, tako da ne vidim zašto uzimat 120gb, možda od 90gb neki jedino, ali to opet od korisnika ovisi, ako je zahtjevniji i treba mu više programa neka ide na 120gb.