Procesor i Hard

poruka: 5
|
čitano: 792
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Procesor i Hard

Uskoro kupujem procesor i hard ali se dovumim izmedu 2 procesora

Procesor AMD Athlon II X3 425, socket AM3, BOX , 6MB cache, 95W

i

Procesor AMD Athlon II X2 245, socket AM3, BOX , 2MB cache, 65W

Moje pitanje je koji od tih 2 da si uzmem?Jer cuo sam da je teze ohladit 95 w od 65w sa mojim AC 64 Freezerom mada mislim clockat proc barem do 3.5

Rekli su mi da jos dosta programa i igrica ne podrzava quad pa da nekupujem quad jer je to samo za tajkune nego da ostanem na dualcou i da si zemim tog 245 i kloknem ga do 3.5 ali mene pika to sto imam vec dualca al bi htjel nekog sa vise jezgri jer ce to uskoro svi imat a ja necu imat tada novaca si nadogradit novi proc.

i planiram si hard uzet pa mi reci neki hard jer ovaj moj je odradio svoje pa ce on bit sam za torrente..

Mislio sam si ovaj uzeti ali neznam dali je dobar pa mi preporucite nekog

HDD WD 500Gb, 5000AAKS, SATA II, Buffer 16Mb, 7.200 rpm , 8,9 ms

BUDZET je 800 kn

Molio bi pomoc.

Hvala

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com KLIKNI MI HVALA...tvoj klik mi puno znaci! ;)
Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
RE: Procesor i Hard
Fake_Alert kaže...

Uskoro kupujem procesor i hard ali se dovumim izmedu 2 procesora

Procesor AMD Athlon II X3 425, socket AM3, BOX , 6MB cache, 95W

i

Procesor AMD Athlon II X2 245, socket AM3, BOX , 2MB cache, 65W

Moje pitanje je koji od tih 2 da si uzmem?Jer cuo sam da je teze ohladit 95 w od 65w sa mojim AC 64 Freezerom mada mislim clockat proc barem do 3.5

Rekli su mi da jos dosta programa i igrica ne podrzava quad pa da nekupujem quad jer je to samo za tajkune nego da ostanem na dualcou i da si zemim tog 245 i kloknem ga do 3.5 ali mene pika to sto imam vec dualca al bi htjel nekog sa vise jezgri jer ce to uskoro svi imat a ja necu imat tada novaca si nadogradit novi proc.

i planiram si hard uzet pa mi reci neki hard jer ovaj moj je odradio svoje pa ce on bit sam za torrente..

Mislio sam si ovaj uzeti ali neznam dali je dobar pa mi preporucite nekog

HDD WD 500Gb, 5000AAKS, SATA II, Buffer 16Mb, 7.200 rpm , 8,9 ms

BUDZET je 800 kn

Molio bi pomoc.

Hvala

Quad je futureproof.Sve nove igre iskoristavaju visejezgrene procesore.Uzmi quad.

16 godina
RE: Procesor i Hard

Quad je futureproof.Sve nove igre iskoristavaju visejezgrene procesore.Uzmi quad.

Oprosti ali ja nisam naveo quad da zelim kupiti jer nemam novaca za to jer moram i hard kupit.Molim te da jos jednom procitas moj prvi post ili nemoj jednostavno pisat nista.

Hvala

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com KLIKNI MI HVALA...tvoj klik mi puno znaci! ;)
15 godina
protjeran
Procesor i Hard

Hard je fin, WD nema losih koliko ja znam...

Ovo je četvero-jezgreni procesor, probaj se istegnuti malo.

2.6 GHz je, doklockaj ga do 2.9 ili malo vise.

Ako mogu reci izmedju ova dva onda je to X3, jer je razlika u frekvenciji 0.3GHz, to lako dobijes clockanje X3, a jedna jezgra vise je velika.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2009 20:34 (Mentalist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Procesor i Hard

Mislio sam taj al nemrem dogurat jer sam dogurao do 800..Nego da kupim onda x3? Ocu ga moc do 3.5?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice