Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 10.691
|
čitano: 2.686.563
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
14 godina
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
notloB kaže...

Ma mislio sam ga prvenstveno koristiti kao bolju web kameru, staviti dummy bateriju i peglaj, ovaj mi se čini cjenovno i kvalitetom ok za yt, ne želim plaćati ogromne novce u tu svrhu, do nekih 700€... Možda imate kakav bolji prijedlog, hvala unaprijed?

Boris grozni kaže...

Da hrpa fotografa tamo kupuje vec godinama, cijene su za neke modele od 500-1000€ jeftiniji, eu i hr nabiju pdv i nenormalne marze, ja kupujem foto opremu u srbiji koja ima takoder slicne cijene kao oni no srbi daju 3 godine garancije dok nasi samo 2!
Jedini nedostatak je taj sto ako nekaj ne valja moras slati i garancija je samo 1 godinu no ocigledno je to foto i videografima nebitno jer tu znaju biti pozamasne cifre!

Kako to ide sa srbijom, fizički preko grane ili online? Ima li kakve carine?

Pa ako je samo za tu namjenu bolje ti je uzeti onda neki rabljeni fotić + prime objektiv s velikim otvorom blende kako bi dobio onak što bolji bookeh efekt ;)

Neki od fotoaparata ti podržavaju i UVC standard pa si i to malo prouči...

A ovo što kolega Boris grozni  kaže za nenormalne marže, vjeruj mi na fotiće su jaaaako mali postoci zarade, puno veći problem je pdv koji iznosi četvrtinu cijene, dok na e-inf njega nema... ;)

11 godina
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

ja za web kameru koristim neki od starih android mobitela koji mi čuče u stanu (mate20lite uglavnom) + droidCam app + naravno stalak... slika bolja od bilo koje web kamere, ok - ako je bokeh must, onda baš i nije najbolja opcija, ali radi ko urica (pogotovo ako kupiš droidcam app za par eura)

Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine
suspendiran
the chosen one07 kaže...
notloB kaže...

Ma mislio sam ga prvenstveno koristiti kao bolju web kameru, staviti dummy bateriju i peglaj, ovaj mi se čini cjenovno i kvalitetom ok za yt, ne želim plaćati ogromne novce u tu svrhu, do nekih 700€... Možda imate kakav bolji prijedlog, hvala unaprijed?

Boris grozni kaže...

Da hrpa fotografa tamo kupuje vec godinama, cijene su za neke modele od 500-1000€ jeftiniji, eu i hr nabiju pdv i nenormalne marze, ja kupujem foto opremu u srbiji koja ima takoder slicne cijene kao oni no srbi daju 3 godine garancije dok nasi samo 2!
Jedini nedostatak je taj sto ako nekaj ne valja moras slati i garancija je samo 1 godinu no ocigledno je to foto i videografima nebitno jer tu znaju biti pozamasne cifre!

Pa ako je samo za tu namjenu bolje ti je uzeti onda neki rabljeni fotić + prime objektiv s velikim otvorom blende kako bi dobio onak što bolji bookeh efekt ;)

A ovo što kolega Boris grozni  kaže za nenormalne marže, vjeruj mi na fotiće su jaaaako mali postoci zarade, puno veći problem je pdv koji iznosi četvrtinu cijene, dok na e-inf njega nema... ;)

kod nas Sony a7iv je bio 2500 kod njih 1700, cijene su ima kao u japanu ili americi! Tako i za Nikon Zf 500€ razlike, ako je to tebi malo

14 godina
Boris grozni kaže...
the chosen one07 kaže...
notloB kaže...

Boris grozni kaže...

kod nas Sony a7iv je bio 2500 kod njih 1700, cijene su ima kao u japanu ili americi! Tako i za Nikon Zf 500€ razlike, ako je to tebi malo

Računaj da već u samom startu ulazna cijena nije ista ditributeru u nekoj maloj 'rvackoj ili jednom distributeru u DE ili nekom trećem ogromnom tržištu koje popapa HR u roku keks.

Evo ti neki banalni primjer: e-inf nabavi nešto po 90 dok netko u HR isti taj produkt nabavi po 100 (nabavna cijena), na to e-inf nadoda svoju zaradu i proda krajnjem kupcu, dok u HR doda svoju zaradu + na sve to 25% PDV-a koje ti kao krajni kupac moraš platiti.

Kada podvučeš crtu, ispada da e-inf proda fotoaparat ispod NC HR dućana, tako je kako sam rekao, znam iz prve ruke, a ti se i dalje slobodno smiješkaj....

PS. ne bih dalje išao u off topic, tema je popusti i akcije, a ako ti treba detaljnije objasniti javi mi se slobodno na PM 

3 godine
suspendiran

Nemas mi kaj objasnjavati tamo su stvari i po 50% jeftinije, siguran sam da ta trgovina posluje u minusu vec 15 godina

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina

Računaj da već u samom startu ulazna cijena nije ista ditributeru u nekoj maloj 'rvackoj ili jednom distributeru u DE ili nekom trećem ogromnom tržištu koje popapa HR u roku keks.

Evo ti neki banalni primjer: e-inf nabavi nešto po 90 dok netko u HR isti taj produkt nabavi po 100 (nabavna cijena), na to e-inf nadoda svoju zaradu i proda krajnjem kupcu, dok u HR doda svoju zaradu + na sve to 25% PDV-a koje ti kao krajni kupac moraš platiti.

Kada podvučeš crtu, ispada da e-inf proda fotoaparat ispod NC HR dućana, tako je kako sam rekao, znam iz prve ruke, a ti se i dalje slobodno smiješkaj....

PS. ne bih dalje išao u off topic, tema je popusti i akcije, a ako ti treba detaljnije objasniti javi mi se slobodno na PM 

Jel ovo šala ili što? Meni nije toliko problem cijena koliko te rade budalom. Recimo 31 dan prije akcije podignu cijenu koju kasnije spuste i onda kao akcija, a u biti je regularna cijena. Recimo Futura IT, uz Links najskuplji. Međutim Futura daje -10% na gotovinu i onda ispada da su tu negdje, uglavnom nema u nas nikakvih popusta dapače samo lažu. Još kada vidim natpis akcija, popust DO 50%, a na tih 50% na popustu jedino DVI adapter koji se nije prodao od 99. Uglavno naši IT shopovi su prevara što se tiče cijena, kako u Sloveniji, BiH može biti jeftinije a još su manje tržiše. Jer po vašoj logici u njih bi trebalo biti 30% skuplje. Međutim kome odgovara neka kupi kome ne ima online diljem EU pa i svijeta.

Frka85
13 godina

Jedan offtopic, ali cini mi se kao najbolja tema za pitat. Je li tko narucivao baterije za aku alate preko mailboxa? Klasicna 20V litijska baterija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dal je nekome došao ssd iz mall-a,Kingston Fury Renegade 1TB ili ima kakvog pomaka u obradi narudžbe?

Ja sam naručio 23.11.pa još nema nikakvog pomaka.

Naručivao sam ujutro rano pa sam stisnuo pouzećem umjesto online jednokratno pa da i to nema veze,nezz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Mall nije baš poznat po velikoj brzini, otprema im se ponekad zna odužiti i po 2 tjedna ali držim se one ''strpljen, spašen''. 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
skrba kaže...

Dal je nekome došao ssd iz mall-a,Kingston Fury Renegade 1TB ili ima kakvog pomaka u obradi narudžbe?

Naručivao sam ujutro rano pa sam stisnuo pouzećem umjesto online jednokratno pa da i to nema veze,nezz.

Narucio 15.11. osobno preuzimanje i stiglo 26.11. na Jankomir

16 godina

ja sam 15.11. naručio taj ssd pa eto još čekam...nije mi žurba pa, kad dođe, dođe, u paketomat sam rekao da ga dostave

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2024 9:40 (ZgGost).

0 0 hvala 0
5 godina

Mene su natjerali da odustanem od narudžbe jer nije bilo dobavljivo od dobavljača. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2024 9:56 (Jospi).
3 mjeseca

Javim kada bude vrijeme.

https://linktr.ee/biciklisti.hrvatska

0 0 hvala 0
15 godina
Jospi kaže...

Mene su natjerali da odustanem od narudžbe jer nije bilo dobavljivo od dobavljača. 

Kad ste naručili ssd?vidim da je dostupan svako malo i onda mogu otkantati ljude da je nedostupan ako imaju previše narudžbi i nikome ništa.

14 godina

Naručio sam 15.11. i valjda će doći za koji dan. Piše da je predano danas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Taj SSD iz Mall.hr-a, danas stiglo poništenje narudžbe.

Trenutno se na stranicama može naručiti, ali je datum dostave 26.8.2027.

Očito greška.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2024 16:19 (fora2).

0 0 hvala 0
13 godina
skrba kaže...

Isto čekam, naručio 23.11, piše pošiljka kasni.

5 godina

Doslovce taj dan kad je linkana ponuda, poveselio se :D 

13 godina

Ako danas ne posalju onda i za mene nista. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina

Sad opet piše dostupno, preuzimanje od 3.12. pa ajmo probat ponovno. Fingers crossed 

15 godina

Umjesto 3 kutije cigara i dvije cuge u kafiću daš te pare na ssd i ne zajebavaš se sa 10 dana potvrde narudžbe, a i uostalom kaj mislite kolko Vas je naručilo ovo u HR.. Barem 200 komada + ostale narudžbe + provjera kod dobavljača + plus obrade narudžbi + knjiženja + provjera zaliha + povrati + pakiranje bla bla...

Moj PC  
3 2 hvala 1
16 godina
LOL: Crobrother
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

cijena je 272.06 sa hr pdv inače, čemu stavljati cijene sa de pdv?

5 mjeseci

Ako se već kupuje 4TB nvme, po meni je bolja kupnja Fury Renegade, ima ih kod nas za istu cijenu kao taj samsung:

https://bazzar.hr/p/JKA56MD-kingston-ssd-4000gb-fury-renegade-2280-m-2-sfyrd-4000g

Phison E18 kontroler i izdržljivost od maestralnih 4000 TBW... Samsung 990 Pro je na 2400 TBW.

Mišljenja sam da su starije serije ssd-ova robusnije i bolje izrađene od ovih novih što se štancaju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2024 23:24 (SharkZ).

4 0 hvala 0
13 godina
Cryogenic kaže...
skrba kaže...

Isto čekam, naručio 23.11, piše pošiljka kasni.

Preuzeo danas.

8 godina
Poceli dolaziti ozone mailovi otkaza narudzbi.
Sto se može učiniti po tom pitanju budući da baš i nije dobra praksa otkazivati narudzbe zbog greške koju su sami izazvali.

0 5 hvala 0
13 godina
Jure123321 kaže...
Sto se može učiniti po tom pitanju budući da baš i nije dobra praksa otkazivati narudzbe zbog greške koju su sami izazvali.

Ako ćemo s poslovne strane, da zajebali su, ako ćemo se držati strogo 'pravila' oni su ponudili nešto pod cijenom koja je uredno plaćena. Ali isto tako s moralne strane ako gledaš, ne bi ti bilo svejedno leći u krevet znajući da si s namjerom i ciljem nekoga prevario.

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
13 godina
Jure123321 kaže...

Svake godine nekoliko puta ista stvar tu na forumu, dajte više shvatite da nam nisu ništa dužni prodat kad je riječ o grešci. Dobio si 10€ u wallet kao kompenzaciju, što je daleko više nego su ti dužni dati.

3 godine
TibzzX kaže...
 Svake godine nekoliko puta ista stvar tu na forumu, dajte više shvatite da nam nisu ništa dužni prodat kad je riječ o grešci. Dobio si 10€ u wallet kao kompenzaciju, što je daleko više nego su ti dužni dati.

Glupost.

Klasična prevara kupca od strane prodavača.

Očekivali su da ćeš uz taj proizvod "u duhu blagdana" kupiti još neki. Kad im to ne prođe, vraćaju novce.

Trebaju postojati kazne za nesavjesno poslovanje, je*** ih 10€.

Ako sam ja uplatio novac za robu koju su oni ponudili, a poslije mi taj novac vrate, trebalo bi ih tužiti, jer me ne zanimaju njihove "pogreške".

Treba ih oplesti po džepu, pa će manje griješiti.

Tu spadaju i duševne boli, te novac koji sam imao priliku potrošiti kod drugog povoljnog ponuđača, koji sad ne mogu, jer je eventualna akcija prošla.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2024 14:51 (Zaporožac).
3 godine
Zaporožac kaže...

Tu spadaju i duševne boli, te novac koji sam imao priliku potrošiti kod drugog povoljnog ponuđača, koji sad ne mogu, jer je eventualna akcija prošla.

Slažem se a na to bih dodao da moguće nije niti na vrijeme, pogotovo ukoliko tempiraš nečiji rođendan ili slično, u 12. mjesecu primjerice imam tonu rođendana pa svetih nikola, božića, djedova mrazova pa nova godina i ukoliko te tako useru moraš kupovati na brzinu a ne dao bog ne kupiti, uništi mi tako cijelu koncepciju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.12.2024 15:08 (notloB).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice