Ma mislio sam ga prvenstveno koristiti kao bolju web kameru, staviti dummy bateriju i peglaj, ovaj mi se čini cjenovno i kvalitetom ok za yt, ne želim plaćati ogromne novce u tu svrhu, do nekih 700€... Možda imate kakav bolji prijedlog, hvala unaprijed?
Da hrpa fotografa tamo kupuje vec godinama, cijene su za neke modele od 500-1000€ jeftiniji, eu i hr nabiju pdv i nenormalne marze, ja kupujem foto opremu u srbiji koja ima takoder slicne cijene kao oni no srbi daju 3 godine garancije dok nasi samo 2!
Jedini nedostatak je taj sto ako nekaj ne valja moras slati i garancija je samo 1 godinu no ocigledno je to foto i videografima nebitno jer tu znaju biti pozamasne cifre!
Kako to ide sa srbijom, fizički preko grane ili online? Ima li kakve carine?
Pa ako je samo za tu namjenu bolje ti je uzeti onda neki rabljeni fotić + prime objektiv s velikim otvorom blende kako bi dobio onak što bolji bookeh efekt ;)
Neki od fotoaparata ti podržavaju i UVC standard pa si i to malo prouči...
A ovo što kolega Boris grozni kaže za nenormalne marže, vjeruj mi na fotiće su jaaaako mali postoci zarade, puno veći problem je pdv koji iznosi četvrtinu cijene, dok na e-inf njega nema... ;)