Pomoć pri odabiru ventilatora

poruka: 1
|
čitano: 610
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Pomoć pri odabiru ventilatora

Dakle volia bi si iza ljeta zamijenit ovo smeće od coolermasterovih ventova šta imam u svom cm 690 2. Kupit ću scytheov 4-kanalni kontroler ali se još nisam odlučio za same ventilatore. Trebaju mi 2 od 140mm naprijed, jedan 140 na vrhu, jedan 120 za ispuh i možda bi zamijenio zalmanov vent na cpu cooleru s nekom jako dobrom 120-kom.  Dakle na cpu cooler bi trebalo ić nešto šta stvara puno pritiska. Imam zalman cnps10x performa cooler i njegov stock ventilator za koji ne mogu nigdje nać specifikacije ali sam razmišlja da na njegovo mjesto stavim scythe gentle typhoon-a od bar 2000 okretaja. Recite mi svoje mišljenje o gently typhoon-u i da li za njegovu visoku cijenu od 150kn mogu nać nešto bolje? Šta se tiče kućišta za 140-ke sam namjerava koristit scythe slip streamove od 1700 okretaja a od 120-ki slip stremove od 1900 okretaja. Jednom sam imao slip streama 140 i to je bio daleko najbolji ventilator koji sam imao. Dok mu nisam slomio krilce xd.  

Dakle zanima me da li smatrate da su slip stremovi među najboljima za airflow a gentle typhoon za pritisak. I da,znam da biram verzije visokih okretaja ali to je zato što ih spajam na kontroler, neka se oni mogu vrtit a ja ću njih lako držat na 600-800 okretaja preko

noći.

Tišina mi je naravno na prvom mjestu. Also hoće li bit šta od ove nove corsairove serije ventova kod nas?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice