Dakle volia bi si iza ljeta zamijenit ovo smeće od coolermasterovih ventova šta imam u svom cm 690 2. Kupit ću scytheov 4-kanalni kontroler ali se još nisam odlučio za same ventilatore. Trebaju mi 2 od 140mm naprijed, jedan 140 na vrhu, jedan 120 za ispuh i možda bi zamijenio zalmanov vent na cpu cooleru s nekom jako dobrom 120-kom. Dakle na cpu cooler bi trebalo ić nešto šta stvara puno pritiska. Imam zalman cnps10x performa cooler i njegov stock ventilator za koji ne mogu nigdje nać specifikacije ali sam razmišlja da na njegovo mjesto stavim scythe gentle typhoon-a od bar 2000 okretaja. Recite mi svoje mišljenje o gently typhoon-u i da li za njegovu visoku cijenu od 150kn mogu nać nešto bolje? Šta se tiče kućišta za 140-ke sam namjerava koristit scythe slip streamove od 1700 okretaja a od 120-ki slip stremove od 1900 okretaja. Jednom sam imao slip streama 140 i to je bio daleko najbolji ventilator koji sam imao. Dok mu nisam slomio krilce xd.
Dakle zanima me da li smatrate da su slip stremovi među najboljima za airflow a gentle typhoon za pritisak. I da,znam da biram verzije visokih okretaja ali to je zato što ih spajam na kontroler, neka se oni mogu vrtit a ja ću njih lako držat na 600-800 okretaja preko
noći.
Tišina mi je naravno na prvom mjestu. Also hoće li bit šta od ove nove corsairove serije ventova kod nas?