Pomoć oko kupnje PS konzole!

poruka: 6
|
čitano: 1.238
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Ovako htio bi kupiti neku PS konzolu za klinca od 5 god, ja sam planirao PS2 zato jer ima mars chip, al opet ps3 je dobra u HD slici, ma da on to nece ni primjetit, imam ga u planu spojit na monitor od 24". Cijena nije bitna, samo mi pomozite oko odabira!!...HVALA! Namigiva

Potpis: JA

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoć oko kupnje PS konzole!

Koji monitor imas? Dali ima HDMI? Dali je 16:9 ili 16:10, jer ukoliko je 16:10 slika ce biti malcice razvucena, a ako nema HDMI moras kupovati dodatno kabel. Ovo ti vrijedi za PS3, ja bih ti njega preporucio ukoliko ti lova nije problem jer za PS3 nemas cip, i moras kupovati original igre (nove dodu oko 550kn), PS2 isto nije lose rijesenje, ali na njemu ce uglavnom igrati starije igre, a i nije da izgleda najljepse na LCD-ima. Pogledaj si takoder Xbox 360, ima vise manje igre kao i PS3 ali imas i cip za njega a i jeftiniji je... Ukoliko se samo on namjerava igrati na tome mogao bis i razmotriti Nintendo Wii, koji je po meni idealan za klince, ove druge 2 konzole su vise manje za malo ''ozbiljnije gamere'' :D

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
16 godina

al, nekako me vise privlaci 2, e sad, dal bi se njezin "analogni " izlaz, mogao nekako spojit na RGB???

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam bio za male pare nabavio konverter sa PS2 AV izlaza na SCART ovdje.

Heal The World

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pomoć oko kupnje PS konzole!
Skywalker kaže...

Ja sam bio za male pare nabavio konverter sa PS2 AV izlaza na SCART ovdje.

da, al meni treba konverter za RGB(VGA) ulaz, ili ako je cak moguce DVI!

17 godina

To nećeš nać, bar koliko ja znam.

Heal The World

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice