Novi komp - fps problem

poruka: 17
|
čitano: 2.541
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Novi komp - fps problem

Frend mi je danas dobio novi komp (amd x8 8120, pov gtx 570, 8 gb DDR3 rama), instalirao je windows 7 ultimate x64 i sve potrebne drivere. Buduci da igra cod2 zanimali su ga fps-i. Pokrenuo je igricu i ostao iznenadjen vidjevsi da ne moze lockati 250 fps-a na dx7. To nas je sve zacudilo jer smo bili uvjereni da taj komp bez brige moze lock 250 na dx9. Da stvar bude jos bolja, igra na rezoluciji 1280x1024. U cemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Novi komp - fps problem
REYKJAVIK kaže...

Frend mi je danas dobio novi komp (amd x8 8120, pov gtx 570, 8 gb DDR3 rama), instalirao je windows 7 ultimate x64 i sve potrebne drivere. Buduci da igra cod2 zanimali su ga fps-i. Pokrenuo je igricu i ostao iznenadjen vidjevsi da ne moze lockati 250 fps-a na dx7. To nas je sve zacudilo jer smo bili uvjereni da taj komp bez brige moze lock 250 na dx9. Da stvar bude jos bolja, igra na rezoluciji 1280x1024. U cemu je problem?

Kakve ste drivere instalirali?

KUPIA JE KOMP SA GTX570 ZA IGRAT HEBENI COD2?

Ofc.
14 godina
neaktivan
Novi komp - fps problem

Valjda je očekivo 1000fps pa da može letit po mapi i bit nevidljiv...

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Novi komp - fps problem

Zašto igra na toj rezoluciji?

Ta kartica sa tim procesorom puno bolje radi na visokim rezolucijama.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
batly kaže...

Zašto igra na toj rezoluciji?

Ta kartica sa tim procesorom puno bolje radi na visokim rezolucijama.

NHF ali ovaj post nema smisla.

Ofc.
17 godina
Novi komp - fps problem
Mogu za opklad da nije azurirao directX (dxwebsetup) i da kpristi vecinu drivera ili zastarjele ili jos gore Microsoftove...

I da, igra je stara, zasto mislite da bi profitirala od takvog proca i graficke?

Zasto igrati na rezoluciji boljih mobitela? Ako ima novca za takav komp sigurno ima i za pc monitor.
Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi komp - fps problem

Možda je problem u tome što cod 2 po defaultu koristi samo jednu jezgru procesora. To je dosta "jaki procesor" ali i grafa je i treba je pogoniti. Za dozvoljavanje procesu da koristi više jezgri procesora: Task manager>>desni klik na proces COD2MP>>Set Affinity.

moj xfire: cajkoteka ; CLAN: http://www.internet-zona.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kako vi instalirate DX kada sistem stavljate nov???

Ja uradim Windows Update pa onda ima onaj mali fajl dxwebupdate i pustim da on skine sta treba.

Nekada kada vidim u igrici DX bezveze ga instaliram samo onako.

Jel vi skidate neke posebne pakove DX SDK ili sta???

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
17 godina
Novi komp - fps problem
Uglavnom tako kao ti.
Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Novi komp - fps problem

Kaj ti frend nije kupio 2500k i dvije gtx 580, bokte nekuzim vas. Kupujes komp di igras samo cod 2 i onda jos gledas kolki je fps... Pa 250 mozes sa gtx 260 imat.... Zalosno bacio je pare bezveze.... Najjaci su mi pacjenti kolko imas fpsa u ovom i onom... svasta

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa ako se čovjek bavi kompetitivnim igranjem normalno da mu je važan fps . 

I ako može zašto ne bi dao pare za novi komp ? Svi bi kupili da je bolje financijsko stanje .

17 godina
Novi komp - fps problem
Ne treba zaboraviti da mnogi serveri ne daju preko 250 lock.

Treba napomenuti da mu komp cod2 na 1280x1024 najnizi detalji uopce ne smatra opterecenjem tako da procesor i graficka.sigurno rade.u modu slabe potrosnje na niskim taktovima.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
JURGOLINHO kaže...

Možda je problem u tome što cod 2 po defaultu koristi samo jednu jezgru procesora. To je dosta "jaki procesor" ali i grafa je i treba je pogoniti. Za dozvoljavanje procesu da koristi više jezgri procesora: Task manager>>desni klik na proces COD2MP>>Set Affinity.

Hm..napravio sam i ja ovo ali nikako nece da zapamti postavke, svaki put kad udem u igru i task menager uvik stoji da "radi" samo 1 jezgra, zna li netko kako natjerat PC da zapamti postavke za sve ( u mom slucaju )  4 jezgre?

15 godina
neaktivan
REYKJAVIK kaže...

Meni nije jasno kako ne moze lock 250 na dx9? Ja sa svojom konfom lockam 333fps na DX9, samo "shadows" stavim na off!

14 godina
protjeran
Almin94 kaže...
 Ja sa svojom konfom lockam 333fps na DX9, samo "shadows" stavim na off!

i ja kad izvadim sjedala, rez. kotač, dizalicu, skinem vrata i haubu sa svog Puntilaka , brži sam od svih "racera" sa 250 konja....{#}

{#}

ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 13:39 (smirnoff).
14 godina
protjeran
 xx - dupli post
ako mi želite zahvaliti - kliknite HVALA
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2012 13:39 (smirnoff).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice