Koji je najbolji hladnjak za cpu sad dostupan u adm-u?
Hladnjak za cpu
- poruka: 17
- |
- čitano: 2.599
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa valjda onaj naj skuplji!
Koji je najbolji hladnjak za cpu sad dostupan u adm-u?
Ako misliš na zračni,onda je to najvjerojatnije TRUE Black s 2 12 cm ventilatora,koji porcesor treba hladiti?
amd phenom II 955 BE
amd phenom II 955 BE
S TRUE-om će to ići odlično,javi rezultate OC-anja
Može mi neko dat stranicu od true black-a jer ga ja nemogu naći u ponudi amd-a
koja je razlika između toga i ovoga : http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=5655
Mislim da je black ipak malo bolji za koji stupanj(ništa značajno),ali i ovaj koji si ti stavio je odličan.Koji god uzmeš nećeš pogriješiti.
Može li to stat u CM690
Imam intelov cpu E7200 2.4 pa me zanima ako bi mi netko mogao preporuciti hladnjak za taj procesor . zelim ga overclockirat na bar 3.2
Imam intelov cpu E7200 2.4 pa me zanima ako bi mi netko mogao preporuciti hladnjak za taj procesor . zelim ga overclockirat na bar 3.2
Do koliko love??Možda Arctic cooling freezer 7,a od skupljih Scythe Mugen 2
do 300kn
do 300kn
Onda možeš staviti Mugen 2-vrlo dobar cooler za solidnu cijenu.
do 300kn
Tako je, samo sto je dosta velik, pa moras imat vece kuciste, minimalno veliko kao thermaltake soprano.
Stvarno ste super razradili temu samo ste čovjeku mogli reći istinu da za sve to si može nabaviti mali fini hladnjak (neki imaju staklo i svijetlo napred tak da vidiš nutra) a još stane uz komp i pokoja pivica za ohladiti...
Sorry, nisam se mogao suzdržati!
do 300kn
Tako je, samo sto je dosta velik, pa moras imat vece kuciste, minimalno veliko kao thermaltake soprano.
imam codegen brizu i mugen 2 je stao unutra. prednost mu je što ide u visinu. također imam isti proc i super ga hladi