Potaknt LUXX-ovom temom 5 GHz club, odlucio sam prodat gace i carape kako bih izvukao zadnju kunu za novi CPU cooler, zanima me koji bi bio bolji Thermaltake Sonic Tower ili Coolermaster Gemin 2 ? Znam da bi mi bolji bio Orochi ili Thermalright Ultra Extreme, ali nemam viska love
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Potaknt LUXX-ovom temom 5 GHz club, odlucio sam prodat gace i carape kako bih izvukao zadnju kunu za novi CPU cooler, zanima me koji bi bio bolji Thermaltake Sonic Tower ili Coolermaster Gemin 2 ? Znam da bi mi bolji bio Orochi ili Thermalright Ultra Extreme, ali nemam viska love
E sad vidim da je Mugen2 u Linksu, gdje se moze naci frezerextreme ? Koji bi onda bio bolji ?
Allo ljudovi, pitanjce za vas... Imam priliku jeftinije dobit Scythe Orochi, Mugena 2 ili Tt Big Typhoon (stariji s 6 cijevi ne 12), kojeg da uzmem ?
Allo ljudovi, pitanjce za vas... Imam priliku jeftinije dobit Scythe Orochi, Mugena 2 ili Tt Big Typhoon (stariji s 6 cijevi ne 12), kojeg da uzmem ?
Ja bih uzeo Mugen 2 jer je bolji od Big Typhoon kojega isto imam i bolji je od Scythe Orochi za overkloking.
I ja mislim da budem uzel mugena, dobijem ga najkasnije krajem drugog tjedna iz linksa, onda budem konacno isprobal svoj peltier...
Uzel sam Mugena 2, slike na LUXX-ovoj temi - Slike vase hardvera. Moram rec da sam prezadovoljan hladnjakom. Isprva sam se uplasio kad sam vidio temp. jezgara na najnovijem everestu, koji je krivo prikazao, samo je fulao za 20 stupnjeva. On je pokazivao 32-33, a kad sam pogledao CoreTempom kojeg mi je netko od vas preporucio vidio sam da je Everest u krivu, CoreTemp je prikazao temp (u idleu) 9-10-11 stupnjeva. Uglavnom sta da vam kazem - zvjercina od hladnjaka i jos nesto - nisam ga platio niti lipe :D:D. Zato kada vas zanima temp jezgara gledajte CoreTemp.
Isprva sam se uplasio kad sam vidio temp. jezgara na najnovijem everestu, koji je krivo prikazao, samo je fulao za 20 stupnjeva. On je pokazivao 32-33, a kad sam pogledao CoreTempom kojeg mi je netko od vas preporucio vidio sam da je Everest u krivu, CoreTemp je prikazao temp (u idleu) 9-10-11 stupnjeva.
Da je tako ljudi nebi ugrađivali klime nego Mugene :) Temp proca pod zračnim coolerom nemre bit ispod sobne temp.
Upravo suprotno, CoreTemp je taj koji je fulao... Al nemaš brige, odlična je temp s obzirom na ljeto.
joj tocno, od veselja nisam uopce razmisljao, fuck
jel se može kako napraviti neki rang cjenovni ali i po tiši rang pa da se ljudi lakše snađu recimo ovako !!!
100-200 kuna :
sdfsfgsfgg
200-300:
atafsfs
hvalaaaa
jel se može kako napraviti neki rang cjenovni ali i po tiši rang pa da se ljudi lakše snađu recimo ovako !!!
100-200 kuna :
sdfsfgsfgg
200-300:
atafsfs
hvalaaaa
100-200kn - Scythe Katana,Arctic Cooler Freezer PRO...
200-300km - Scythe Ninja
300-400kn - Scythe Mugen 2,SCythe Zipang,Scythe Kabuto
400-500kn - Coolermaster V8
CPU hladnjaci do : 200 kn : za AMD - Arctic cooling Frezzer 64 Pro
za Intel - Arctic cooling Frezzer 7 Pro
AMD, Intel - Scythe Katana 3, Shuriken , Coolermaster TX3
300 - 400 kn : AMD, Intel - Scythe : Kabuto, Orochi, Mugen 2 (kojeg trenutno nema)
400 - 500 kn : AMD, Intel - Prolimatech Megahalems, Thermalright AXP-140,
Thermalright IFX-14, Thermalright Ultra 120 Extreme
Coolermaster V8
hoho, ljepo, ljepo - spremas se na neki novi overclock ?
Kad smo vec kod coolera :)
Koji je ovaj lijevi,možda thermolab baram?
EDIT:Vidim da nije,baram nema hdt,a ovaj ima.
CPU hladnjaci do : 200 kn : za AMD - Arctic cooling Frezzer 64 Pro
za Intel - Arctic cooling Frezzer 7 Pro
AMD, Intel - Scythe Katana 3, Shuriken
300 - 400 kn : AMD, Intel - Scythe : Kabuto, Orochi, Mugen 2 (kojeg trenutno nema)
400 - 500 kn : AMD, Intel - Prolimatech Megahalems, Thermalright AXP-140,
Thermalright IFX-14, Thermalright Ultra 120 Extreme
Coolermaster V8
Do 200: dobro si nabrojao,ali još bih ubacio cm hypertx2/3.
Iznad 500:Zalman cnps10x extreme,True black edition rev c,coolermaster v10.
TRUE :)
EDIT:@ batista-nije to moja slika :(
samo htjeo pokazat neciji uradak(macak izmedu coolera :)
Oces rec, cooler izmedu hladnjaka. :)
TRUE je desni,al ovaj lijevi ne znam koji je(jer true nema hdt tehnologiju)TRUE.
Za one koje zanima evo test o coolerima za lga 775.
Oces rec, cooler izmedu hladnjaka. :)
Kazu da je ostavrio najbolje rezlutate na testu :D
Samo skuuuuuup
TRUE je desni,al ovaj lijevi ne znam koji je(jer true nema hdt tehnologiju)TRUE.
Ajmo decki da vidimo znanje tko zna koji cooler je lijevi :)
Sunbeam Core Contact Freezer
Jel je Prolimatech Megahalems ?
ja bi reko neka noctua bez fana
BRAVO!
sad jos reci izvor info(poprilicno sam siguran da znam od kud ti info ali da vidim dali sam 100% u pravu)..
Jel je Prolimatech Megahalems ?
mega nema HDT :(
@toxic-koja noctua?
ima ih tiusce ako si mislio na nh-u12p nije...nema hdt
BRAVO!
sad jos reci izvor info(poprilicno sam siguran da znam od kud ti info ali da vidim dali sam 100% u pravu)..
baš sam gledal na frostytech-u coolere pa sam naišel na tog