WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.972.129
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: WP8 - Općenito
0verlord kaže...

Boga mi meni na ativu S sve popaljeno stalno ( osim BT ) i baterija izdrži dva dana, normalno korištenje.  Prezadovoljan što se tiče trajanja baterije, jedino whats up nije optimiziran i guta bateriju nenormalno.

Vidiš, za Ativ dost ljudi hvale bateriju, ima veći ekran a i malko veća baterije,uglavnom niš značajno.. Lumije su pak kratke po pitanju baterije, izuzev 720 di ekipa veli da baterija traje traje i traje, a bome i na 1520..

Dok se 820, 920, 925, 1020 nisu iskazale najbolje...

@Indestructible, nemam već dugo 920 i 925..

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 15:21 (zvonac).
16 godina
amater_2 kaže...

"Tu tu, jopet ću ja" {#}

Ja sa baterijom na 8x nisam imao problema. Sad ga žena koristi i isto nema problema, njoj izdrži i do dva dana.

Jedini problem koji ima je sa slušalicom i mikrofonom,  zato ide na servis dok je još pod garancijom.

problemi po ženi{#}, o znam kako ti je ,

evo mojoj ženi moram njen htc 8S nositi na garanciju jer gornja tipka za paljenje ne hvata baš svaki put ?! a ne znam gdje nam je račun od tcom :X

Što se tice baterije njoj traje 2-3dana

12 godina
WP8 - Općenito

netrebas racun ako imas garancijski list popunjen. 

a ovo sto se tice baterije ni jedan smartphone nema bogznasta bateriju. s4 je isto slaba. evo na s4 trenutno 9% screen on time 3h i 5min  sveukupno trajanje baterije 1dan i 5 sati.

jedino neznam za tu lumiu 1520 ona ima veliku bateriju  i lg g2. oni trenutno imaju najvece baterije ali to su i uredaji koji imaju performanse kao neki solidan laptop i full hd display.

problem je sto pokusavaju napraviti sto tanje mobitele a to rezultira sve tanjim i manjim baterijama.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jel zna netko kako xap datoteku sa računala instalirati na lumiu, bilo bi fora probati ovaj Modern Combat 4, navodno je igra sa trenutno najboljim grafičkim detaljima, a nema je na marketu, vidio sam da je to moguće sa windows 8 sdk i xap deployer   programom, ali problem je što ta dva programa rade samo na windows 8 64bit na računalu, a ja imam win 7 64bit i nemam baš namjeru zbog dva programam mjenjati windows-e... ? {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Kako nema, ja je imam u trgovini...

HTC 8X :)
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ja nemam, prikazani su mi samo prohodi i wallpaper-i...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 21:48 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Stvarno ne znam. Kod mene je regija Hrvatska, ako ti se da probaj prebaciti.
Koji mob imaš? Možda nemaš gigu ram-a? 

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Probaj napraviti apdejt osa

0 0 hvala 0
14 godina
kratos091 kaže...

Stvarno ne znam. Kod mene je regija Hrvatska, ako ti se da probaj prebaciti.
Koji mob imaš? Možda nemaš gigu ram-a? 

Pise mu pod moj PC Lumia 520 tako da je to vjerojatno razlog.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Pa da, imam lumiu 520, sad neznam dal je vjerovati you tube-u, ima dosta videa kako igra radi fluidno na 520, ali opet može biti lumia 525 sa 1Gb rama, mislite da je stvar manjak ram memorije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Danijel14 kaže...

A je li moguće da ti u pozadini radi neki app na kojeg uopće ni ne sumnjaš da bi mogao biti odgovoran za trošenje?

Pa vjerovatno je moguće, ali kako da znam koji je to app? 

0verlord kaže...

Boga mi meni na ativu S sve popaljeno stalno ( osim BT ) i baterija izdrži dva dana, normalno korištenje.  Prezadovoljan što se tiče trajanja baterije, jedino whats up nije optimiziran i guta bateriju nenormalno.

EDIT: jedina mana i je preosjetljiv touch i nasumično restartiranje mobitela ( valjda od padova, pošto svaki put kad uđem u auto završi mi kod zadnje klupe na podu )

Odakle ti to da whatsapp nije optimiziran? Jesi siguran u to sta govoris? Jer koristim ga po cijeli dan, a mozda mi on toliko guta bateriju ?

Windows Phone FTW
12 godina
neaktivan
bik kaže...
amater_2 kaže...

"Tu tu, jopet ću ja" {#}

Ja sa baterijom na 8x nisam imao problema. Sad ga žena koristi i isto nema problema, njoj izdrži i do dva dana.

Jedini problem koji ima je sa slušalicom i mikrofonom,  zato ide na servis dok je još pod garancijom.

problemi po ženi{#}, o znam kako ti je ,

evo mojoj ženi moram njen htc 8S nositi na garanciju jer gornja tipka za paljenje ne hvata baš svaki put ?! a ne znam gdje nam je račun od tcom :X

Što se tice baterije njoj traje 2-3dana

Imam isti problem na 8S, nakon nepunih godinu dana tipka je počela krepavati. Povremeno radi ok , ali uglavnom ne. Samo je moj u Bonbonu dobiven. Kad ste svi već spominjali baterije, trajanje meni osobno užasno varira. Nekad mi traje 2 dana, a nekad ni jedan puni dan uz isto koristenja. Primijetio sam da mi se to događa kod korištenja 3G ili WiFi-ja i kad mi u taskovima ostane upaljeno nešto programa tipa IE, Viber, gMaps itd. Ako ih pogasim i ostavim uključen net, nema battery draina. Inače obavezno.
- HTC 8S -
15 godina
DommY kaže...
Danijel14 kaže...

A je li moguće da ti u pozadini radi neki app na kojeg uopće ni ne sumnjaš da bi mogao biti odgovoran za trošenje?

Pa vjerovatno je moguće, ali kako da znam koji je to app? 

0verlord kaže...

EDIT: jedina mana i je preosjetljiv touch i nasumično restartiranje mobitela ( valjda od padova, pošto svaki put kad uđem u auto završi mi kod zadnje klupe na podu )

Odakle ti to da whatsapp nije optimiziran? Jesi siguran u to sta govoris? Jer koristim ga po cijeli dan, a mozda mi on toliko guta bateriju ?

Citao sam ako se dobro sjecam na xda forumu ili kako se već zove ( samsung ativ s topic ), da WU nenormano radi drain battery. Nisam expert samo prenosim što sam pročitao. Pokušajate izbrisati programe koji prate vijek baterija kažu da i to isto srče bateriju. 

EDIT: evo jedono od objašnjenja:   That's because it uses the background audio service to keep it alive for notifications I believe, an imminent update will change that.

Hi there,
I have WiFi and 3G always on, 3 mail accounts on 15 minute sync, write 20 SMS and take 5-10 calls for 2 - 4 minutes, browse for 10 minutes, take 5 photos on average day and the battery lasts for 40 - 48 hours. 
When I installed Whatsapp, my battery drained like you described, so I am pretty sure that the app is not as optimized as I would expect (or I failed to set it up wright). I uninstalled the app the next day.
Best regards

OVAJ PROSTOR JE NA PRODAJU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 10:37 (0verlord).
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Vidim da su tu neki ljudi lagano osjetljivi na neke stvari, kao da raspravljamo na forumu 'jabuke i roboti' :-). Ako ja napišem da mi baterija izdrži do 2 dana, onda i stojim iza toga. Ali to su naravno dani kad ne visim stalno na mobu, nego razgovaram, sms, whatsapp, malo odem na fb i internet i sl. Naravno da krenem igrati igrice i visit na yt da neće izdržati 2 dana, niti pod razno. Ali neki ljudi to ovdje očito ne kuže.

HTC 8x, star godinu dana. GPS uvijek off. Ne vidim svrhu imati ga stalno uključenog jer i on sam zna svako malo iz čistog mira 'nešto kemijati u pozadini'. 3G, wifi uvijek uključeni. Bluetooth, nfc su off. Imam jedan mail acc, whatsapp, skype, bing vrijeme, triviabuff, wpcentral, neki kalendar app sa live prikazom, battery app, app deals koji stalno rade.

Osim prije navedenih shema sa određenim appovima koji bi žderali bateriju, još nikad, baš nikad (osim dok sam cijeli dan visio na mobu i igrao Where's my water) mi se nije dogodilo da baterija ne izdrži cijeli dan. I da, jesam radio 2 puta hard reset jer bi neki app imao svoje vizije energetike unutar mobitela.

Žao mi je jedino što ne vidim više tko daje TD da mu objasnim neke stvari.

Nemam 14 godina
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
0verlord kaže...

Citao sam ako se dobro sjecam na xda forumu ili kako se već zove ( samsung ativ s topic ), da WU nenormano radi drain battery. Nisam expert samo prenosim što sam pročitao. Pokušajate izbrisati programe koji prate vijek baterija kažu da i to isto srče bateriju. 

EDIT: evo jedono od objašnjenja:   That's because it uses the background audio service to keep it alive for notifications I believe, an imminent update will change that.

Hi there,
I have WiFi and 3G always on, 3 mail accounts on 15 minute sync, write 20 SMS and take 5-10 calls for 2 - 4 minutes, browse for 10 minutes, take 5 photos on average day and the battery lasts for 40 - 48 hours. 
When I installed Whatsapp, my battery drained like you described, so I am pretty sure that the app is not as optimized as I would expect (or I failed to set it up wright). I uninstalled the app the next day.
Best regards

A da li whatsapp sam po sebi draina bateriju bez obzira dal ga ja koristim? Znaci dali guta bateriju ako mi samo stoji na mobitelu instaliran a ja ga uopce ne koristim? 

Ovo u editu - znaci li to da i viber i bilo koji drugi app koji koristi push notifikacije draina bateriju?

Windows Phone FTW
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 12:43 (DommY).
12 godina
Da nema tih aplikacija, kao i push emaila, baterija mobitela bi trajala bar duplo vise...te aplikacije su uglavnom uzrok svakodnevnog punjenja.
Enjoy The Silence
17 godina
WP8 - Općenito

Ugasite mobitel, baterija ce trajat vjecno! {#}

Nazalost, u danasnje vrijeme pametnih telefona normalno je da se baterija puni ako ne svakog dana, svako drugi.

Amen!

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
5 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Pa ugasite obavijesti, samo stavite plocicu

17 godina
WP8 - Općenito

Dal treba reset moba napravit nakon updejta Black?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zvonac kaže...

Dal treba reset moba napravit nakon updejta Black?

Negdje sam pročitao da je poželjno iako ja nisam napravio, sve radi kak spada, nakon 8.1 cu napravit reset.

12 godina
WP8 - Općenito

I kaj vele onda na kraju kad ce taj 8.1 nagledao sm se svakakvih datuma. Dal netko zna konkretno datum?

0 0 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

I kaj vele onda na kraju kad ce taj 8.1 nagledao sm se svakakvih datuma. Dal netko zna konkretno datum?

Samo što nije. {#}

Valjda u 4-om misecu za developere. {#}

Battlelog: MUDO_HR
12 godina
WP8 - Općenito

Super jedva cekam da to vidim. Mozda ce napokon biti potpuni ti windowsi

0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

Molio bih pomoc... Naime napravio sam hard reset telefona, imao sam previse aplikacija i nije mi se dalo pojedinacno brisat. Sad cekam da mi dode azuriranje za  Nokia Black software.

Ono sto ja trazim je aplikacija, kojom mozes napravit shortcut settingsa...Nesto tipa "Connectivity Tiles", al u toj se app nalazilo stanj baterije , zatvaranje playera u pozadini, bluetooth,airplane mode,flashlight,wifi, 2G/3G/4G....

Netko je u ovoj temi dao link za tu app,i koristio sam ju pola godine a nisam zapamtio kako se zove , i ne mogu ju nikako nac u storeu...

EDIT:   Nasao sam.  App se zove QUICK SETTINGS

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 10:56 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

zanima me što mislite koliko bi mogao dobiti za svoju lumiu 920? stara cca 9 mjeseci ali bez garancije. tj ima ali sam ja gore puknuo drugi ROM na kojeg brže dolaze nadogradnje tako da... može se vratit u početno stanje i ima svu opremu a slušalice čak netaknute. možda ubodem 1520 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

zanima me što mislite koliko bi mogao dobiti za svoju lumiu 920? stara cca 9 mjeseci ali bez garancije. tj ima ali sam ja gore puknuo drugi ROM na kojeg brže dolaze nadogradnje tako da... može se vratit u početno stanje i ima svu opremu a slušalice čak netaknute. možda ubodem 1520 

Stari, mislim da bi mogao dobiti oko 1700kn.

Mislim da se jedna u Zadru prodavala bez garancije za 1650kn i dugo je bila u oglasu na njušci.

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 14:06 (amater_2).
16 godina
odjavljen

hm, znači 1600 njuškalo 1500 forum... hvala

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
WP8 - Općenito

SofaScore apk vise nije dostupan u storeu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Black za L620 Vipnet ... vani

17 godina
skank666 kaže...

Sta ti fali na l920?

- Psiho246
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice