WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.972.468
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
Danijel14 kaže...

Ima li još koja banka u Hrvatskoj aplikaciju za WP?

To mi doslovno vrijedi promjene banke.

Welcome my son...
14 godina
zv'jer2 kaže...
Danijel14 kaže...

Ima li još koja banka u Hrvatskoj aplikaciju za WP?

To mi doslovno vrijedi promjene banke.

Rade bi mjenjao banku nego mobitel. {#}

Ima jos Podravska banka.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
15 godina
Čim osposobe mobilno plaćanje napuštam PBZ i ukidam sve račune kod njih. Ovo je odlična vijest. Ovo je jedini razlog zašto nisam još uvijek prešao na WP. Konačno će i taj problem nestati.
14 godina
WP8 - Općenito

ako je ko dobio update za audio, nemojte updateovati, jer nakon ovog updatea kontrole za zvuk uopste ne rade, kad slusam pjesmu pojacam-smanjim uopste ne radi, ako smanjim do kraja ili pojacam, tek kad prebacim na drugu pjesmu ili vratim na prethodnu onda se prilagodi zvuk razini na kojoj sam ja podesio da bude

et, zadnja verzija audio updatea je 2.1.1.1

tako da pazite, i nisam jedini sa ovim problemom citam i drugi imaju

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

jučer mi je normalno radio player a danas sam imao upravo taj problem... updejtao sam pred neki dan ali sam tek, kao što rekoh, večeras to primjetio..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
WP8 - Općenito

Ja sam stavio novu verziju čim je objavljena, i svaki dan slušam muziku par sati - nema problema sa mijenjenjem jačine zvuka.

L920

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

@momak sa L1520 

vidio sam da je došao novi firmware za nju. jel popravio low light fotke?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

@momak sa L1520 

vidio sam da je došao novi firmware za nju. jel popravio low light fotke?

Jesi uzeo 1520?

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
odjavljen

ne... malčice me muči veličina... bi a ne bi, ako me kužiš. :D

16 godina
skank666 kaže...

ne... malčice me muči veličina... bi a ne bi, ako me kužiš. :D

Naviknuti ćeš se... {#} 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina

Nije !

Ni problem s touchscreen-om.

Samo nekvo poboljšanje performasi-kompatibilnosti s bluetooth

15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

samo da vam kazem odnosno preporucim, nemojte puniti sa drugim punjacima svoje dragocijene Nokia-e. U 8 navecer sam stavio puniti L520 jer mi je bila pri kraju skoro. Bit je u tome da nisam bio doma i bio sam prisiljen koristiti LG-ev punjac. Baterija je do 10-pol 11 bila puna (tako je pisalo) i maknem ju sa punjaca i ukljucim alarm za ujutro i odem spavati. Ujutro zaspao naravno zato sto je baterija bila na 0, odnosno ugasila se jer je prazna bila. Neznam u cem je stos bio ali ocito ju je ovaj LG-ev punjac zaribao. Pa eto ako razmisljate da punite s nekim drugim punjacem preporucavam vam da NE punite osim ako zelite da si userete bateriju. LP

Moj PC  
1 1 hvala 2
17 godina
Gam3r kaže...

samo da vam kazem odnosno preporucim, nemojte puniti sa drugim punjacima svoje dragocijene Nokia-e. U 8 navecer sam stavio puniti L520 jer mi je bila pri kraju skoro. Bit je u tome da nisam bio doma i bio sam prisiljen koristiti LG-ev punjac. Baterija je do 10-pol 11 bila puna (tako je pisalo) i maknem ju sa punjaca i ukljucim alarm za ujutro i odem spavati. Ujutro zaspao naravno zato sto je baterija bila na 0, odnosno ugasila se jer je prazna bila. Neznam u cem je stos bio ali ocito ju je ovaj LG-ev punjac zaribao. Pa eto ako razmisljate da punite s nekim drugim punjacem preporucavam vam da NE punite osim ako zelite da si userete bateriju. LP

Ja redovno punim L1020 sa punjacem od samsunga i Sony-a i nemam nikakvih problema {#}

14 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

Meni se dogodilo da se baterija isprazni kroz noc, ili kroz dan za nekih 4-5 sati. Nije problem u punjacu nego ti je neki app potrosio bateriju. Ne dogada se cesto, ali zna se dogoditi (meni 3-4 puta u godinu dana i to 2 dana zaredom).

Ne kazem da punjac nije krivac, ali vjerujem da nije.

15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

kazem ti da nije app sigurno. Ugaseno sve bilo. Ja sam se zacudio prvo kad sam vidio da je mob ugasen i kada sam ga probao upšalit sam je javilo da je prazna batzerija. Sto posto sam siguran da je baterija bila do kraja na punjena. A gle mozda sam ja jedan od sretnika ja pokvarenim uredajem a da nisam ni svjestan :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...
Gam3r kaže...

Ja redovno punim L1020 sa punjacem od samsunga i Sony-a i nemam nikakvih problema {#}

I ja punim L920 s punjačem od Samsunga, nikakvih problema nema.

Welcome my son...
12 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
Dr. Vicko kaže...
Gam3r kaže...

I ja punim L920 s punjačem od Samsunga, nikakvih problema nema.

Mozda Nokia preferira Samsung i Sony, a LG ne.. :)

- HTC 8S -
15 godina
WP8 - Općenito

Pozdrav!Da li imate problema s aplikacijama Bing weather i Battery od Arthura Semenova?Radile su uredno do prije 10-ak dana a sada se ne refreshaju.U postavkama im je dopušteno da rade u pozadini tako da nije do toga.Hvala!

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jel ima ko lumiu 625? Meni se čini sve super osim rezolucije ekrana, tj dpi, a opet cijena je nikakva. Jel smeta to vama? Ostale karakteristike? 

Jel bi lumiu ili ativ s? Jer nokia ipak ima veću budućnost na wp, dok oko samsunga nisam baš siguran, da se ne dogodi da 2015 ukinu podršku, a mob mu treba za najmanje 2-3 godine.

Naravno cijena je faktor pa onda se dvoumi između ova 2. 

Extra wurst

0 0 hvala 0
16 godina

Nokia ...

14 godina
Extra protection kaže...

Jel ima ko lumiu 625? Meni se čini sve super osim rezolucije ekrana, tj dpi, a opet cijena je nikakva. Jel smeta to vama? Ostale karakteristike? 

Jel bi lumiu ili ativ s? Jer nokia ipak ima veću budućnost na wp, dok oko samsunga nisam baš siguran, da se ne dogodi da 2015 ukinu podršku, a mob mu treba za najmanje 2-3 godine.

između lumie 625 i ativ s, samsung je osjetno bolji, čak i bez te bolje softverske podrške od strane nokie. inače, svi wp8 telefoni će dobiti nadogradnju na wp8.1

17 godina
Extra protection kaže...

Ativ S...

Aj da je neka bolja lumia (920), onda ne bi puno imal kaj dvojit.. Al ovak, Ativ je bolji, veći ekran 720p reza, veća baterija..

15 godina
odjavljen
ja,vrba kaže...

Pozdrav!Da li imate problema s aplikacijama Bing weather i Battery od Arthura Semenova?Radile su uredno do prije 10-ak dana a sada se ne refreshaju.U postavkama im je dopušteno da rade u pozadini tako da nije do toga.Hvala!

Koristim oba appa i rade normalno. HTC8x

Nemam 14 godina
16 godina
zuper kaže...
Extra protection kaže...

između lumie 625 i ativ s, samsung je osjetno bolji, čak i bez te bolje softverske podrške od strane nokie. inače, svi wp8 telefoni će dobiti nadogradnju na wp8.1

Ativ s je kao prvo stari model ... a dodatke koje ima nokia su odlični ... poput glance za koji je obavezna stavka svakom wp phonea!

16 godina

Lumia 625 ne podržava glance i ne vidim zašto je to nepotrebno trošenje baterije obavezno, pogotovo ako ekran nije amoled.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 19:30 (bik).
17 godina
WP8 - Općenito

Dok Samsung i ostali ne shvate ozbiljnije WP8, uvijek bi prije odabrao neki mid range (možda čak i low end ako nešto tako postoji kod windowsa) od Nokije, nego Ativ S ili nešto slično od HTC-a. Tko god je koristio jedno i drugo (mislim na Nokiju sa WP i ostale mobitele sa WP) zna kolika je to razlika. Konkretno, ja sam imao HTC 8X jedno 4-5 mjeseci, i poslije toga Lumiu 920, razlika je nebo i zemlja. Performanse mobitela (uz iznimku ekrana i fotića) su skoro pa nebitne, jer Windowsi lete na svakom hardwearu. Ono što čini razliku kod windowsa su aplikacije, a što se toga tiće Nokia je apsolutno favorit, ostali proizvođači nemogu konkurirati. Tako da, ako WP, onda Nokia!!

PC RULES!!!

7 3 hvala 0
16 godina

To stoji da su Nokia aplikacije (i njihova podrška) zlata vrijedne e sad baš toliko da se Ativ S može uspoređivat sa Lumiom 625 ipak nisu. Inace na Ativu s možeš napravit MS developer account i onda lako nasnimaš nokia aplikacije, tko se s tim želi zezat.. ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 20:00 (bik).
14 godina
WP8 - Općenito

halooo, ovdje se uspoređuje ativ s sa 625 i vi bi svejedno uzeli 625 samo zbog nekoliko dobrih aplikacija!? wvga ekran na 4.7" pored 4.8" 720p, 5 mpx pored 8mpx, 512mb ram pored 1gb itd. Tu se nema uopće šta razmišljat.

920 je sasvim druga stvar i bolja uspredba sa ativom, a i nešto bolji telefon

Moj PC  
7 1 hvala 2
12 godina
WP8 - Općenito

Definitivno ativ s,k tome jeftiniji od 625,a bolji...ima na njusci po1300,1400 star 2 mj ili novi zapakirani za 1600

razorblade
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 21:18 (mariolla79).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Pozdrav, trebao bi jedan savjet.

Radi se o semiranu odnosno prezentaciji koju moram izraditi za kolegij engleski jezik, a ja sam si kao temu odabrao Windows Phone.

Moze par savjeta o čemu da pišem odnosno što bi bilo najbitnije reci u vezi WP-a a da ne ulazim pre duboko?

Hvala :) 

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice