WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.960.760
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Ivan(4) kaže...
Jim Raynor kaže...

Što je tako teško baciti oko na Njuškalo pa vidjeti da se najjeftiniji (od 56 ukupno) u oglasniku prodaje za 900kn...

Kolega, nećemo valjda sad činjenice u ovoj temi?!

BTW, za prvi 5S za koji ne piše da ima neki hardverski kvar traže 1050kn.

baš me zanima koliko će dobiti, ako ga uopće proda. Karlanal je L1520 uspio prodati, bez obzira što je model iz 2013. A novi vlasnik može za male pare uživati još neko vrijeme u nekim vrhunskim stvarima, poput kamere, recimo. Pa još na W10M . . . . . .

17 godina
karlanal kaže...

evo po ko zna koji put bespotrebno spominjanje androida na wp temi

tek toliko, napokon sam uspia prodat nokiu 1520 za 500 kuna, kupac mi veli, da imam više para kupia bi nešto šta valja a ovako sam primoran kupit ovo

O ne, nije bespotrebno pominjanje. Tema je, istina, zamisljena za WP, ali kao pomoc i razmjena iskustava za WP korisnike (referiraj prvi post), a vi Androidasi ste je odavno pretvorilli u svoje troll igraliste i pljuvaonicu po WP-u. Tako da, ovo je na neki nacin, vise Android tema. Pa kad je bal, nek je maskenbal.

Sto se tice 1520, Ja bih dao 500 kuna ne trepnuvsi, da popravim svoju postojecu L15020 koja stoji u ladici (zamjena displeja zbog touch problema nakon ispadanja), samo kada bih bio siguran u kvalitet servisa i da cu dobiti originalni displej (iako imam L950 koja odlicno radi).

17 godina
mikulam kaže...
Ivan(4) kaže...
Jim Raynor kaže...

Što je tako teško baciti oko na Njuškalo pa vidjeti da se najjeftiniji (od 56 ukupno) u oglasniku prodaje za 900kn...

baš me zanima koliko će dobiti, ako ga uopće proda. Karlanal je L1520 uspio prodati, bez obzira što je model iz 2013. A novi vlasnik može za male pare uživati još neko vrijeme u nekim vrhunskim stvarima, poput kamere, recimo. Pa još na W10M . . . . . .

L1520 je jednostavno zvijer, koju ne mogu prezaliti. I koliko znam, i dalje se moze nadograditi na zadnju verziju W10.

17 godina
Torent kaže...

Protivnici windows patforme? Opet te pere paranoja?

Ne bih rekao, mislim da je cak upotrijebio blag izraz. Vi nastupate s vecim zarom nego krizari. :)

9 godina
neaktivan
mikulam kaže...
karlanal kaže...

evo po ko zna koji put bespotrebno spominjanje androida na wp temi

tek toliko, napokon sam uspia prodat nokiu 1520 za 500 kuna, kupac mi veli, da imam više para kupia bi nešto šta valja a ovako sam primoran kupit ovo

s obzirom da je L1520 model iz 2013. godine - onda si dobro prošao. Teško da bi za bilo koji model Samsunga ili Aplla iz 2013.godine dobio više od 500 kuna.

A novi kupac ga može dići na W10M, pa uz vrhunsku kameru, uživati u njemu.

Kumić, iPhone 5 iz 2012. ako je stvarno očuvan ide za 1000 kn, ili zezeaš ili nisi baš na ti s cijenama.

Ja sam ga prošle godine uzeo za 1000 kn a prodao za 1100 jer ekran je za današnje pojmove malen.

Za 800 kn se uzima isto tako S4 Samsung iz 2013. ako se ne varam.

Za tih 500 možeš uzeti iPhone 4s ili S3 Samsung.

9 godina
neaktivan
mikulam kaže...
Ivan(4) kaže...
Jim Raynor kaže...

Ja sam prije pola godine iPhone 5 prodao u 1 danu, tako je isto popodne kada sam oglas stavio sam ga i prodao, iPhone od sada već 4s možeš prodati odmah ako cijena nije puno veća od drugih oglasa.

Lumiom ne bih niti stražnjicu obrisao.

17 godina
AnđeoGabrijel21 kaže...

Na stranu ko je fan kog OS-a, ali poredjenje L1520 i ovog...jesi uopste svjestan sta si napisao?

17 godina
AnđeoGabrijel21 kaže...

Ja sam prije pola godine iPhone 5 prodao u 1 danu, tako je isto popodne kada sam oglas stavio sam ga i prodao, iPhone od sada već 4s možeš prodati odmah ako cijena nije puno veća od drugih oglasa.

Lumiom ne bih niti stražnjicu obrisao.

Ne, nisi svjestan.

16 godina
neaktivan
knight kaže...
AnđeoGabrijel21 kaže...

Na stranu ko je fan kog OS-a, ali poredjenje L1520 i ovog...jesi uopste svjestan sta si napisao?

jebiga, nevoljko se moram složit sa knightom, s3 vs 1520, nokia je u svakom pogledu koplje ispred, od hardwarea, preko kamere do izrade, 1520 vs 4s isto nema usporedbe, jedino se mogu porediti po kvaliteti izrade , iskreno, žao mi je bilo prodat nokiu za tu cijenu ali žena m je visila po cili dan na hungry cellsu pa sam je dao samo da je skinem sa mobitela, šta sam jako brzo požalio pošto sad mene po cili dan drka po kući tako da sam sad opet pred odlukom opet kupit tako nešto samo da

me pusti u kurac više

zbog toga sam bia i pita za lumiu 2520, kako god okreneš nevalja jebiga 

iPhone is a smartphone for dumb people
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 16:25 (karlanal).
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

da odma priupitam dali postoji neki tablet sa windows phoneom ili windows 10 mobileom

ps

naravno da sad očekujem i na ovako jednostavno pitanje par palaca doli od dežurnih "frajerčina"

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

uzmi lumiu 640xl

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
uragan kaže...

uzmi lumiu 640xl

tablet, znači ne bi ništa ispod 8" 

8 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

pa uzmi s windows 10,zasto bas w10m

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
uragan kaže...

pa uzmi s windows 10,zasto bas w10m

zato što hungry cells radi samo na windows 10 mobile ili windows phone 

8 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

uh da sam i to procitao da nesto radi samo na w10m

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
uragan kaže...

uh da sam i to procitao da nesto radi samo na w10m

eto neka sam i ja tebi ulipša dan 

9 godina
neaktivan
karlanal kaže...
knight kaže...
AnđeoGabrijel21 kaže...

jebiga, nevoljko se moram složit sa knightom, s3 vs 1520, nokia je u svakom pogledu koplje ispred, od hardwarea, preko kamere do izrade, 1520 vs 4s isto nema usporedbe, jedino se mogu porediti po kvaliteti izrade , iskreno, žao mi je bilo prodat nokiu za tu cijenu ali žena m je visila po cili dan na hungry cellsu pa sam je dao samo da je skinem sa mobitela, šta sam jako brzo požalio pošto sad mene po cili dan drka po kući tako da sam sad opet pred odlukom opet kupit tako nešto samo da

me pusti u kurac više

zbog toga sam bia i pita za lumiu 2520, kako god okreneš nevalja jebiga 

Nisam mobitele uopće usporedio nego iznos od 500 kn i što se može za to kupiti, ali mi je prethodni post vrli moderator izbrisao.

To što je ovaj knight vrčina shvatio da sam ja usporedio lumiu iako je niti jednom rječju nisam spomenuo to je njegova stvar.

8 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_448876.html  ovo je 7inch,neznam jel ima veci

1 0 hvala 1
17 godina
AnđeoGabrijel21 kaže...

To što je ovaj knight vrčina shvatio da sam ja usporedio lumiu iako je niti jednom rječju nisam spomenuo to je njegova stvar.

Pretpostavljam da ti je post obrisan zbog sirove nekulture i vrijedjanja koju konstantno ispoljavas. Fino je vidjeti da moderatori navrate i ovdje, makar nekad i moji odgovori budu obrisani.

Sto se tice uporedbe, bila je rijec o L1520 i cijeni od 500 kuna po kojoj je karlanal prodao. Ti si se nadovezao i rekao "Za tih 500 možeš uzeti iPhone 4s ili S3 Samsung.". Ma neee, nisi fakat pomenuo L1520.

16 godina
neaktivan
uragan kaže...

http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_448876.html  ovo je 7inch,neznam jel ima veci

nemojte me sad krivo shvatit, ali zar nije malo žalosno da imam opciju kupit jedan jedini tablet na wp ili w10m, stvarno ovo sad ne mislim nikako napadački ili da se idem rugat, na kraju ću morat ženi opet kupit 1520 hehehe

8 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

sta mislis da nama nejde na zivce nedostatak uredjaja,meni je to jedino sto mi ide na zivce kod wp

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
@karlanal , za 8" pogledaj npr:

http://www.theverge.com/2016/1/5/10710550/windows-10-mobile-small-tablets-arm-devices-ces-2016

Prošvrljaj po internetu, ima toga još.
16 godina
neaktivan
dick_of_the_sheep kaže...
@karlanal , za 8" pogledaj npr:

http://www.theverge.com/2016/1/5/10710550/windows-10-mobile-small-tablets-arm-devices-ces-2016

Prošvrljaj po internetu, ima toga još.

ajde neke koristi i od tebe

ps

googla sam ja samo ništa ne možeš nać da stvarno možeš i kupit, eto taj pixi 3 nigdi nemoš kupit 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 17:50 (karlanal).
14 godina
Ha ha, tolko cendranja a covjek je samo napisao da je prodao mobitel...

1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Pa kad spadnes na par korisnika svaki je bitan :)
8 godina
neaktivan
Jedino tebi

4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Spominju se cijene. Eto meni ne bi teško pa bacio oko na njuškalu. U svakom slučaju Samsung Galaxy S5 se može nabaviti za 750 kuna.  Možda je nevažno, ali je Samsung Galaxy S5 ipak 6 mjeseci mlađi u odnosu na L1520, ako gledamo kada su ugledali svjetlo dana. BTW, prije nekih desetak godina bih i kupio rabljeni mobitel no ne i danas, ali ne zbog nekih loših iskustava.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.3.2017 0:23 (brasko).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nije mi jasno ko ovo dozvoli da se pod jednu temu a tema je windovsphone piskararu svakakve glupost,ubacuje se prodaja,androidi itd,sve samo ne o ovoj koja je samo za win telefone,zbog čega admin to nebriše???'

dajac
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

treba kupce pozorit na bolje alternative za istu cijenu, kaj drugo.

What could possibly go wrong?

1 4 hvala 0
14 godina
Meni se ne da više zezati s WP pa prelazim na Android. Moze neki savjet koji je najbolji nacin prijenosa podataka s WP uređaja na Android? Ima li neka aplikacija koja sve podatke prenese na Android preko bluetootha?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice