WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.965.727
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
dick_of_the_sheep kaže...

HP daje popust na Elite X3 od 500 £ za vaš Galxy-a ili iPhon-a. Povoljni uvjeti prelaska s Androida i iOS-a na Windows10Mobile vrijede do kraja travnja, još mjesec i po dana.

jer je i hp svjestan da će lakše prodat preko ebaya neki android ili ios device nego uvalit nekome elite x3  

iPhone is a smartphone for dumb people
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kako povezati mob sa laptopom? imam l730, upalim bluetooth, stavim da bude vidljiv, upalim bluetooth na laptopu - međusobno se ne pronalaze...

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
stickman1 kaže...

kako povezati mob sa laptopom? imam l730, upalim bluetooth, stavim da bude vidljiv, upalim bluetooth na laptopu - međusobno se ne pronalaze...

Koliko se sjećam na trayu imam bluetooth ikonicu i desni klik na nju, a zatim dodaj bluetooth uređaj. U postavkama bluetootha na laptopu bi trebalo staviti kvačicu na dopusti bluetooth uređajima da pronađu ovaj PC. Primjetio sam da to bolje funkcionira ako se na telefonu ide u postavke i tamo uključi bluetooth, a ne na traci za brze radnje. Pa se onda upisuju i potvrđuju pinovi. Mada mi se čini jednostavnije spojti telefon s laptom putem microUSB na USB kablom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 8:08 (brasko).
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dešava li se vama kada dobijete i pročitate poruku na facebook messengeru i dalje stoji "1" na ikoni kao da imate nepročitanu poruku (WP10)?

ARSENAL
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 9:36 (anel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Da,i meni ali ne uvijek,neznam zasto i kada

0 0 hvala 0
17 godina
karlanal kaže...

HP daje popust na Elite X3 od 500 £ za vaš Galxy-a ili iPhon-a. Povoljni uvjeti prelaska s Androida i iOS-a na Windows10Mobile vrijede do kraja travnja, još mjesec i po dana.

jer je i hp svjestan da će lakše prodat preko ebaya neki android ili ios device nego uvalit nekome elite x3  

Evo docekao sam trenutak kada sam pozelio da imam iPhone ili Galaxy. Nisam vjerovao da se takvo nesto moze dogoditi. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 10:17 (knight).
9 godina
neaktivan

... i ja, a onda naletim na ovu vijest.

Kako prenosi Independent, tvrtka Check Point je otkrila "tešku infekciju" virusima na 38 uređaja koje su koristili njihovi klijenti, jedna telekomunikacijska tvrtka i multinacionalna tehnološka tvrtka.

Virusi i zloćudan softver bili su instalirani na mnogim uređajima poznatih marki, uključujući Samsung, LG i Google. Check Point je naveo zaražene uređaje:

Samsung Galaxy Note 2
LG G4
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 8
Xiaomi Mi 4i
Galaxy A5
ZTE x500
Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note Edge
Samsung Galaxy Tab S2
Samsung Galaxy Tab 2
Oppo N3
Vivo X6 plus
Nexus 5
Nexus 5X
Asus Zenfone 2
Lenovo S90
Oppo R7 plus
Xiaomi Redmi

"Prema onome što smo pronašli, zloćudan softver bio je prisutan u uređajima prije nego su ih korisnici kupili", piše na blogu Check Pointa.

"Opasne aplikacije nisu dio službenog ROM-a dobavljača, već su dodane negdje u lancu opskrbe".

Većina otkrivenih virusa služila je za krađu podataka, a na jednom od telefona bio je i "ransomware" Slocker.

Ransomware je softver koji zaključava uređaj tako da ga vlasnik ne može koristiti, a zatim od njega traži novac da bi otključao uređaj.

"Ovakav softver može ugroziti sigurnost čak i najopreznijih korisnika", piše u izvješću Check Pointa. "Korisnik koji zaprimi već zaraženi uređaj, neće moći primijetiti bilo kakvu promjenu na njemu".

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 10:29 (mikulam).

0 0 hvala 0
17 godina

Ko o čemu, WM-ovci o Androidu. Momci, priznajte sami sebi svoje sklonosti. ;)

EDIT:

mikulam kaže...

...
Samsung Galaxy Note 8
...

Ima li neki link gde ovo može da se kupi? Može i s malwareom! 

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 11:00 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
@Ivan(4) - tvoj post kaže sve. Ovako kratki post od tebe može bit samo odraz popriličnog šoka. Ali da si me slušao, mogao si biti i bez toga.

Nisam ja za ludo pobjegao s Androida prije skoro pola godine.
11 godina
neaktivan
brasko kaže...
stickman1 kaže...

Koliko se sjećam na trayu imam bluetooth ikonicu i desni klik na nju, a zatim dodaj bluetooth uređaj. U postavkama bluetootha na laptopu bi trebalo staviti kvačicu na dopusti bluetooth uređajima da pronađu ovaj PC. Primjetio sam da to bolje funkcionira ako se na telefonu ide u postavke i tamo uključi bluetooth, a ne na traci za brze radnje. Pa se onda upisuju i potvrđuju pinovi. Mada mi se čini jednostavnije spojti telefon s laptom putem microUSB na USB kablom.

povezao bi ga bluetoothom da mogu puštat pjesme na zvučnike koji su spojeni na laptop, bar dok ne nabavim bluetooth reciever za zvučnike, a usb kabel mi tu otpada jer mi treba jedno 5-6 metara

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
9 godina
odjavljen
mikulam kaže...

Kako prenosi Independent, tvrtka Check Point je otkrila "tešku infekciju" virusima na 38 uređaja koje su koristili njihovi klijenti, jedna telekomunikacijska tvrtka i multinacionalna tehnološka tvrtka.

Virusi i zloćudan softver bili su instalirani na mnogim uređajima poznatih marki, uključujući Samsung, LG i Google. Check Point je naveo zaražene uređaje:

Samsung Galaxy Note 2
LG G4
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 8
Xiaomi Mi 4i
Galaxy A5
ZTE x500
Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note Edge
Samsung Galaxy Tab S2
Samsung Galaxy Tab 2
Oppo N3
Vivo X6 plus
Nexus 5
Nexus 5X
Asus Zenfone 2
Lenovo S90
Oppo R7 plus
Xiaomi Redmi

"Prema onome što smo pronašli, zloćudan softver bio je prisutan u uređajima prije nego su ih korisnici kupili", piše na blogu Check Pointa.

"Opasne aplikacije nisu dio službenog ROM-a dobavljača, već su dodane negdje u lancu opskrbe".

Većina otkrivenih virusa služila je za krađu podataka, a na jednom od telefona bio je i "ransomware" Slocker.

Ransomware je softver koji zaključava uređaj tako da ga vlasnik ne može koristiti, a zatim od njega traži novac da bi otključao uređaj.

"Ovakav softver može ugroziti sigurnost čak i najopreznijih korisnika", piše u izvješću Check Pointa. "Korisnik koji zaprimi već zaraženi uređaj, neće moći primijetiti bilo kakvu promjenu na njemu".

38 UREDJAJA ne modela ;) U WM svijetu je to ogromna cifra s obzirom koliko se proda al u android svijetu je to smijesno ;) Ja trenutno u kuci imam 7 ;)

8 godina
neaktivan
Da bar ja imam toliko

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Kako ces imati kad su svi razliciti modeli a toliko ih nema ukupno na w10m ;)

8 godina
neaktivan
Sad me hvata depresija,btw,i ja imam u kuci 7 androida pa mi to nije dosad palo na pamet napisati

0 0 hvala 0
12 godina

Ja imam u kući tri za blago čudo funkcionalna androida i jedan smartphone hoću reć Lumiu koja vridi za dva jer je DS 

ništa mi se neda
8 godina
neaktivan
Ja i neznam da li su mi androidi funkcionalni jer sam komotan covjek pa koristi samo lumiu

0 0 hvala 0
12 godina
uragan kaže...
Ja i neznam da li su mi androidi funkcionalni jer sam komotan covjek pa koristi samo lumiu

Ne koristim ja androide već dobrih 4-5 godina ta tri su u posjedu mojih sinova i žene koja je nesretno ostala bez Lumie (ispao joj po tko zna koji put i puklo staklo) a s androidom (koji sam dobio od firme) nije oduševljena. Moji dječaci ionako ne znaju što je mobitel pa su dobili to što su dobili

ništa mi se neda
12 godina
anel kaže...

Dešava li se vama kada dobijete i pročitate poruku na facebook messengeru i dalje stoji "1" na ikoni kao da imate nepročitanu poruku (WP10)?

Ne na messengeru ali to se zna dogodit kod pošte programa Outlook

ništa mi se neda
15 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
anel kaže...

Ne na messengeru ali to se zna dogodit kod pošte programa Outlook

Kod mene Outlook za sad radi normalno nemam tih problema, dok na messengeru i dalje stoji jedinica iako sam još sinoć pročitao poruku. 

ARSENAL
16 godina
neaktivan
Torent kaže...
mikulam kaže...

Samsung Galaxy Note 2
LG G4
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy Note 4
Samsung Galaxy Note 5
Samsung Galaxy Note 8
Xiaomi Mi 4i
Galaxy A5
ZTE x500
Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note Edge
Samsung Galaxy Tab S2
Samsung Galaxy Tab 2
Oppo N3
Vivo X6 plus
Nexus 5
Nexus 5X
Asus Zenfone 2
Lenovo S90
Oppo R7 plus
Xiaomi Redmi

38 UREDJAJA ne modela ;) U WM svijetu je to ogromna cifra s obzirom koliko se proda al u android svijetu je to smijesno ;) Ja trenutno u kuci imam 7 ;)

to bi otprilike bilo na 50% uređaja u evropi na w10p

iPhone is a smartphone for dumb people
8 godina
neaktivan
Bice nas vise kad ti ponovo kupis W10M

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Windows 10 Mobile "production" goes to build 14393.953

jako puno unapređenja, otprilike nekih 300 poboljšanja od zadnjeg update-a

4 0 hvala 1
16 godina

Sad mi se ne prelazi na Creators Update. Trebat će im par mjeseci da ga ispoliraju kao 14393.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
17 godina
Bez veze, vazda neki update. Dodje mi da predjem na Android. :D

1 1 hvala 0
9 godina
odjavljen

https://mspoweruser.com/microsoft-delivers-patch-tuesday-for-windows-10-after-missing-last-months-patch/

Od 33 navedene stavke 31 počinje sa "Addressed known issue..."

Puno unaprdjenja ;)

14 godina
Hahaha, ne pase mu ovo, ne pase mu ono... Ti si i u stvarnom zivotu tak cendrav?

3 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Wikipedia je dobila UWP aplikaciju od prije dan-dva

1 0 hvala 0
17 godina
davor333 kaže...
Hahaha, ne pase mu ovo, ne pase mu ono... Ti si i u stvarnom zivotu tak cendrav?

Nije navikao, posto oni na Android nemaju ove "known issues". Sve radi perfektno, tako da updatei nisu potrebni.

9 godina
odjavljen

Potrebni su ali nije bas od 33 da su 31 ispravljanje gresaka ;) I ja se ne bih time hvalio ko vi ;) I opet vi pominjete android ;) Toliko vas kopka? Ionako cete kad tad prijeci....

16 godina
Torent kaže...

Potrebni su ali nije bas od 33 da su 31 ispravljanje gresaka ;) I ja se ne bih time hvalio ko vi ;) I opet vi pominjete android ;) Toliko vas kopka? Ionako cete kad tad prijeci....

Nećemo, jedva čekam da naleti nešto povoljno da se riješim i tableta sa Androidom. Održavam ga koliko-toliko funkcionalnim korištenjem Xposed Installera i Greenify i čišćenjem smeća Ccleanerom. Što se tiče zahtjevnosti održavanja otprilike je kao nekada Windows 98. Da se razumijemo nije tu toliko kriv OS koliko Google čiji pozadinski servisi dave procesor i memoriju. Kada poslije Androida u ruku uzmem Windows 10 Mobile, osjećaj je kao kada poslije 10 piva odeš u toalet pa se ispišaš.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice