WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.961.485
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
QuickProfile UWP

mislim da je @dex... prije nekog vremena pitao za mogućnost uređenja više različitih profila korisnika, ovisno o situaciji u kojoj se nalazi.

1 0 hvala 1
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Whatsapp notifikacije izgleda danas ne rade

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Sad sve radi normalno,btw,Fujitsu je napravio 6 inch tablet sa punim windowsima,hmh,jos pozivi i poruke...

2 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Vidim ovdje zabranjena sloboda govora i zabranjeno je ljude upozoriti da ne kupuju smeće. Ko Sjeverna Koreja jbt.

Svaka čast! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.3.2017 15:13 (dustydaman).

1 4 hvala 0
14 godina
Grijesis, samo ti reci sto te muci. Mi cemo te saslusati i pokusati ti pomoci. Ja recimo imam L950 i vrlo sam zadovoljan sa uredajem i aplikacijama. Mi samo zelimo da i oni koji nemaju w10m a dolaze u temu da budu sretni, a jadikovke i cendranje vam pomazu da ublazite bol.

3 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

A u čemu ja to griješim? Što kažem da je wp smeće? Pa kad jest. 2 puta se nasadio i kupio to govno. Što mene zaboli što tebi radi sve. Ali vidim s kim ovdje imam posla, s wp drkađijom koji ne prihvaća činjenice i tuđa mišljenja. Čini se da ih ima više, to su čini se oni unutar koliko ono, 0,3 ili 0,4 % na koliko je ovaj sustav pao. A znaš zašto je pao, zbog sranja koje sam ja doživljavao pa i drugi i rekli zbogom. Eto, nek tebi radi dobro, vjerujem da neće još dugo.

3 4 hvala 0
8 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

E da kažeš želite da dođemo a onda prijavljujete pa se postovi, tj. tuđa mišljenja brišu jer eto vama ne paše. Prozirno i jadno. 

0 3 hvala 0
14 godina
Opusti se druze, nemoj biti nervozan. Prihvacam ja tuda misljenja i pozorno citam sto pisete, al zasto ti je zao sto meni sve radi dobro i zasto mi zelis da se cim prije nesto pokvari? Nije mi jasno.. Meni je drago sto tvoj android ili ios, sto vec imas radi bezprijekorno, sa sto manje resetiranja, ciscenja memorija, ponovnog podizanja sistema. Samo se opusti.

1 0 hvala 0
14 godina
Drzi se teme pa se nece brisati. Btw, nikad nisam nikog prijavio, ak si si dobar s kojim adminom mozes to i provjeriti...

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja sam jučer samo po svom iskustvu savjetovao da ne kupuju nešto što ima wp sustav koji očito propada zadnjih nekoliko godina. I to ste dali izbrisati jer eto ne smijem imati svoje mišljenje i iznijeti svoje iskustvo. Nit sam koga vrijeđao ni slično al eto to je valjda jedini forum na kojem se ne smije iskazati vlastito mišljenje. Da sam došao ovdje s negativnim iskustvom u vezi androida ili iOS-a tamo bi isto pisao pa bi i tamo vjerojatno brisali. Prava ''demokracija'', sprdnja kao i ova država.

da se držim teme?? pa o čemu sam jučer pisao u ona 2 posta, kao i ovo danas? o androidu, iOS-u? o štrumfovima možda? 

U zadnjih nekoliko stranica sam našao hrpu  offtopica i gle čuda, ništa izbrisano. 

edit: ne želim ti da ti se nešto pokvari, naprotiv, drago mi je da sam čuo od nekog da mu wp mob uistinu radi dobro. samo kažem da je wp takav, radi pa odjednom ne radi i tako ukrug. prihvačam tuđe mišljenje a tako tražim da se prihvati i moje, ali očito previše tražim na ovom forumu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.3.2017 15:54 (dustydaman).

2 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
@dustydaman - čuj i mene su pobrisali kad sam ti jutros odgovorio. Ako nisi pročitao, mogu ti reći iz prve ruke da sam prešao s Androida na Windows mobitel prije 5-6 mjeseci i da sam jako zadovoljan.

Koristim 50-ak aplikacija, koje rade korektno i praktički bez marketinškog pritiska, kao na Androidu.

Posebno me veseli što već sada znam što će novog donijeti Windows na mobitele kroz mjesec dana i kroz 6-7 mjeseci, u slijedeće dvije verzije OS-a. Što više, sve to mogu već sada početi isprobavati kroz Insider program.

Već sada, nakon 5-6 mjeseci, ne pada na pamet vraćati se na Android. Čak imam averziju na ikone. Navikao sam se na Windows pločice s informacijama, pa pola stvari pokupim s početnog zaslona.
9 godina
odjavljen

MWC 2017

0 windows phone mobitela na MWC 2017. MS i ne spominje nove modele. Od surface phone ni slova....

Microsoft spokesperson told me that the company "remain[s] committed to our universal Windows platform. We will continue to support and invest in these types of mobile experiences for Windows 10."

8 godina
neaktivan
Ono sto vec svatko zna,Microsoft ide na puni windows na mobitele cim mu je to hardwerski moguce i tu nema uopce razgovora sa smijesnim hejterima,jedino pitanje koje postoji u neprovjerenim glasinama je mogucnost light verzije za hardwerski slabije uredjaje,mozda i neke sadasnje koji koriste W10M

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Torent kaže...

MWC 2017

0 windows phone mobitela na MWC 2017. MS i ne spominje nove modele. Od surface phone ni slova....

Microsoft spokesperson told me that the company "remain[s] committed to our universal Windows platform. We will continue to support and invest in these types of mobile experiences for Windows 10."

@Torent - prijatelju stari, ranije sam već prenio info o Alcatel IDOL 4 PRO koji ide u retail za 3 mjeseca, kao europki nasljednik američkog Alcatel Idol 4S. A sada, evo još nešto ravno s MWC, a s obzirom da je PCWorld izvor, nema razloga za sumnju:

"If you were disappointed to see no new Windows 10 Mobile handsets announced at Mobile World Congress this year, we've got some good news for you. In the back of HP's own booth, without any formal announcement or spotlight, a new Elite x3 sit in a corner with an updated design and (presumably) specs. We know literally nothing about it, apart from the fact that it exists.

Spotted by the eagle-eyes over at PCWorld, the new Elite x3 appears to be sporting a slightly altered concept design with a chrome/metal bezel and an antenna band design similar to other phones on the market these days. It also appears to be missing that chrome B&O speaker at the bottom, however that may simply be due to the design being incomplete.

HP hasn't formally announced a new Elite x3 yet, and were not willing to discuss the unannounced phone on display. For now, we don't know anything, including specs, size or release date. There were rumors several weeks ago that claimed HP would have a new Windows 10 Mobile device at Mobile World Congress, and it appears those rumors were not wrong."

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.3.2017 9:26 (mikulam).
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Mogao si da staviš link.

Danas je zatvaranje, pa, ako su doneli nešto vredno pomena, valjda će i progovoriti koju reč o tome. Ili će se setiti da su imali nešto i za WM tek kad budu krenuli da pospremaju štand?! 

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.3.2017 11:08 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
From the PCWorld article:

Credit: Melissa Riofrio
The future of HP’s Elite x3 Windows phone made a quiet appearance at Mobile World Congress in Barcelona. The company publicly showed off new accessories for the current model, which is barely a year old and still busy setting itself up as an essential business tool. Meanwhile, tucked into a glass case near the back of HP’s booth with no labels of any kind, a large phone, nested in the existing Dock accessory, spun slowly on a small platform.
In this concept for the HP Elite x3, the back panel looks about the same other than sporting HP’s new logo. An HP spokesperson confirmed, “this is an example of how we see future iterations of the x3 platform.” No further information was provided.
This phone is a concept that we couldn’t touch or discuss... Frustratingly, we don’t know how this model will evolve toward the final version. But the fact that there is a concept shows that while many think Windows phones don’t have a future, HP seems to think otherwise.
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

pa to su sjajne vijesti, ne jedan nego čak dva nova modela u ovoj godini, ako to nije razlog otvorit šampanjac onda ne znam šta je

wp dolazi na velika vrata

iPhone is a smartphone for dumb people

1 1 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito
karlanal kaže...

pa to su sjajne vijesti, ne jedan nego čak dva nova modela u ovoj godini...

Ako uopšte ovaj "X3" bude u ovoj godini.

HP, barem za sada, nije održao nikakvu prezentaciju, predstavnici na štandu ne odgovaraju na pitanja, osim jedne rečenice, da je u pitanju "primer toga kako bi trebalo da izgledaju buduće iteracije X3 platforme". Dakle, u pitanju je, kako PC World piše, "koncept", izložen u vitrini, u nepoznatom stadijumu dovršenosti (realno, na slici može biti i Android uređaj koji prikazuje statičnu sliku), koji može (a i ne mora), u nespecificiranom roku, rezultovati novim uređajem, koji ne mora izgledati kao prikazani model.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.3.2017 15:30 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Pa imas X3 na trzistu pa nesto ne vidim da ide kao vruce kifle.... Skupo ko sam vrag...

8 godina
neaktivan
Creator verzija W10M u Slow Ringu !

Build 15043 je jako stabilan build, s vrlo kratkom listom poznatih problema koji ne bi trebali smetati čak niti redovne korisnike mobiltela

Trenutno su samo dva znana problema vezana uz build 15043:
- Speech packs je nemoguće download-ati na ovaj bulid.
- Dodavanje nove kartice i plaćanje s postojećim karticama neće raditi u Microsoft Wallet.

Praktički, niti jedno se ne tiče naših krajeva.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kad kažeš jako stabilan build, to automatski insinuira da dosadašnji buildovi nisu baš primjer stabilnosti

0 4 hvala 0
16 godina
karlanal kaže...

kad kažeš jako stabilan build, to automatski insinuira da dosadašnji buildovi nisu baš primjer stabilnosti

Malpo informisanja i čitanja posta prije vlastitog postanja nije na odmet.

Za početak proučiti sljedeće termine:

-Windows insider

-Insider builds

-Slow ring

...

morrisoN
16 godina
neaktivan

ja se ispričavam pošto vidim da se čeka i najmanja packica da se spusti

znači da to insinuira da dosadašnji buildovi na SLOW RINGU nisu bili primjer stabilnosti

14 godina
Pa da, insider=testiranje nedovrsenog softwera, oficielne verzije=stabilne verzije.
Zasto ti nije jasno da je insider imao gresaka?

1 0 hvala 0
16 godina
Ne radi se o spuštanju. Ako neko ne razumije da je insider build (u bilo kojem ringu) ono na što dobrovoljno pristaje korisnik u svrhu testiranja, što podrazumijeva raniju dostupnost planiranih featurea OS-a (najlakše uporediti sa beta verzijom), onda taj ne bi trebao komentirati, barem ne pokušavati biti ciničan svojim postom.
morrisoN
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Izbacen build 15047 za fast ring, samo ispravak bugova i peglanje pred sluzbeni izlazak Creators Updatea. Cini se da nema problema, tako da ako nekoga zanima sto je novo u odnosu na 14393.xxx ovaj build se cini kao odlican kandidat za isprobati

2 0 hvala 0
17 godina
morrisoN kaže...
Ne radi se o spuštanju. Ako neko ne razumije da je insider build (u bilo kojem ringu) ono na što dobrovoljno pristaje korisnik u svrhu testiranja, što podrazumijeva raniju dostupnost planiranih featurea OS-a (najlakše uporediti sa beta verzijom), onda taj ne bi trebao komentirati, barem ne pokušavati biti ciničan svojim postom.

Ne konta on to, nema to na Androidu. Zapravo verziju koja se trenutno razvija uglavnom nece dobiti ni da testira niti kao oficijelnu, vec ce zakovati na trenutnoj...u najboljem slucaju za par godina.

9 godina
odjavljen
knight kaže...
morrisoN kaže...

Ne konta on to, nema to na Androidu. Zapravo verziju koja se trenutno razvija uglavnom nece dobiti ni da testira niti kao oficijelnu, vec ce zakovati na trenutnoj...u najboljem slucaju za par godina.

A kako sam ja clan beta programa? Opet lupardas nesto o cemu pojma nemas....

17 godina
knight kaže...

Misliš nešto kao svi oni WP8.1 uređaji koji nisu dobili update na WM10? :-P

Svaki proizvođač Android uređaja koji drži do sebe, uključujući i ozbiljnije "kineze", redovno izdaje nadogradnje softwarea i to je ekvivalent onoga o čemu pričamo kad se na WM promeni build number. Što se tiče nadogradnje na sledeću "veliku" verziju, neko dobije, neko ne, kao i na Windowsu (vidi prvu rečenicu). Zapravo, na Androidu neki uređaji tokom životnog ciklusa dobiju i update za više od jedne velike nadogradnje, npr Xperia Z3 je izašla sa KitKatom (Android 4.4), a trenutno je na Marshmallowu (6.0). A na Windowsu su čak i Lumie 920 i 1020 (uređaj sa 2GB RAM-a, pureview kamerom itd), WP 8.0 flagshipi, ostale na 8.1 (prethodna generacija - isto, Lumia 900 nikad nije dobila update na WP8). Dakle, možda je Android po ovom pitanju loš (jer zadovoljavajuće i nezadovoljavajuće su subjektivni pojmovi), ali je Windows svakako gori.

14 godina
Hm, citajuci malo komentare, android ovaj, android onaj, android svetac,... decki, neko bi vam morao reci da ste promasili temu, malo smanjiti unos alkohola i sve bu ok... Znam da imate problema al oko androida vam ne mogu nis pomoci, al zato sto se tice w10m samo recite sto vas muci.

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice