Hvala ti najvazniji su mi kontakti i mailovi jer to mi je jako vazno pjesme nemam takionak ni jedne iskopirat cu slike na komp i to je to
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Now, how cool is this???
Probao si napraviti print od Nokia službenih uzoraka?
Pa i jeste od Nokie... Nisam ga ja modelirao, nije da neznam, ali ovaj je savršeno precizan...
imaš ih na njušci za 1500kn.. svi telefoni će dobivat update samo neki ne neke feature za koje nemaju specifikacije. za igre ne znam ali znam da nigdje nisam pročitao da laggaju
*znam što to znaći
Navodno da ne (igre su optimizirane), nisam 100% siguran jer imam 1GB RAM-a i niti jedan lag dosad.
huawei ascend w1 je najeftiniji u tele 2 1445 kn. Jel dobio radio nakon update?
huawei ascend w1 je najeftiniji u tele 2 1445 kn. Jel dobio radio nakon update?
Je se dobiva otkljucan??
Navodno da ne (igre su optimizirane), nisam 100% siguran jer imam 1GB RAM-a i niti jedan lag dosad.
probaj spiderman ;)
mislim da se nedobija otključan
Potvrdujem da se NE DOBIJE otkljucan tj. zakljucan je na teletinu ....
Inace sve ok, zbilja brz telefon, odaziv bilo cega fantastican a najveca svinjarija mu je sto deafultni player NE PODRZAVA titlove ( srt ). Nevjerojatno.... sad mi kasno no sutra budem probao sa .txt .... Jel ima bilo kakav free video player koji bi to odradio kak spada ? Mislim nije problem naljepit titlove na film ali nevjerojatno da to ne radi. Probao sam na XviD-u i nece a vidjet cu jos oce u sklopu .mkv konjtenjera player "vidjet" titlove.

mene osobno to ne dira. smatram da zapravo rade uslugu ljudima tako da onemogučavaju pristup njihovom usranom servisu i samim time poštede užasa koje korisnici postavljaju gore ali opet iz nekog čudnog razloga, ljudima to smeta. kakav god servis da bio a trenutno je to govno trendy, nije fer onemogućavati (aj da imaju svoj app na storu pa bi razumio) usluge tog servisa po platformama.
zar ne?
zar nebi to bilo isto kao da npr. instashitu možeš pristupiti samo sa maca, ne sa win računala ili linux računala... mnogi su ljuti sa razlogom jer smatraju to vrstom neke diskriminacije. prvo google sada i ovo.
wp8 je mlada platforma, niti godinu dana stara i već ima pozamašan broj appova, što službenih što neslužbenih za koje se neki korisnici kunu da su bolje nego matične app na drugim platformama npr 6sec. s razlogom su se počele i poajvljivati priče da se zapravo velikani - boje. i iz tog razloga i rade malo prljavo i sabotiraju platformu. ponavljam, wp8 je niti godinu dana star OS i u tom razdoblju je stekao dobru reputaciju kao stabilna, jednostavna i brza platforma i za svoje doba provedeno na tržištu jako brzo raste (brže od androida jedino je u americi malo sporiji rast) http://www.networkworld.com/community/blog/windows-phone-us-market-share-growth-outpaces-android
i izgleda kao da se ovi boje. google ne želi portat svoje servise (čak niti usrani gmail) na wp8 a sada instashit blokira usere wp8. iz kojeg to razloga osim sabotiranja i dovođenja platforme na loš glas.
i sad se ljudi žale na manjak appova. znači imamo situaciju gdje useri žele koristi neki servis ali ovima se to ne isplati... ma jeli?! google ili instagram nemaju para za portanje app i tu i tamo da pruže neku podršku...
Jel mi može netko reći kako se koristi new tab u wp8?
Jel mi može netko reći kako se koristi new tab u wp8?
U IE pretpostavljam? Odeš u izbornik (ove tri točkice dole desno) i odabereš kartice. A možeš si staviti tabove umjesto zaustavi/osvježi gumba, lijevo od adresne trake, imaš opciju u postavkama.

wp8 je mlada platforma, niti godinu dana stara i već ima pozamašan broj appova, što službenih što neslužbenih za koje se neki korisnici kunu da su bolje nego matične app na drugim platformama npr 6sec.
Možeš mi objasnit jednu stvar, pošto sam koristio samo WP8, pa nisam baš totalno informiran po tom pitanju?
Dali appovi koji dolaze na WP8, mogu ić i na stariju verziju WP-a ?
Pri tome ne mislim na Nokia appove, nego opčenito na ostatak.
jok, sa 8 na 7 ne ali sa 7 na 8 da.
Koliko ima takvih aplikacija ?
Ne mislim sad da mi kažeš u broj, ali dali ih ima dosta ?
Koliko ima takvih aplikacija ?
Ne mislim sad da mi kažeš u broj, ali dali ih ima dosta ?
ne znam ali vjerujem da barem 70% je za wp8 telefone... iako, moja bivša ima omniu i uredno si sve nalazi što joj treba a i dobiva redovito update
Hvala na odgovorima.
Sve u svemu, nisam siguran koliko je bitna rečenica koju si napisao, da je WP8 mlada platforma, stara niti godinu dana.
Baš me radi toga zanimalo ovo.
Iako kažeš da je pitanje oko 70% aplikacija (nije bitno dal je to sasvim točno), ipak WP postoji i prije.
Tako da, nije to nekakva inovacija, niti su ljudi koji se time bave, došli na to pitanje prije godinu dana.
pa kako nije kad je ispod haube totalno drugačija i nije unazad kompatibilna... više manje sve je počelo ispočetka, barem updejti za veče rezolucije i nove procesore.
na što točno ciljaš?
pa kako nije kad je ispod haube totalno drugačija i nije unazad kompatibilna... više manje sve je počelo ispočetka, barem updejti za veče rezolucije i nove procesore.
na što točno ciljaš?
Ma dobro, slažem se po tom pitanju.
Zato sam ti i postavio ono pitanje, jer nisam 100% bio siguran, niti sam koristio stariju verziju navedene platforme.
Ciljam na to, da OS, kao OS, postoji i prije.
Ciljam na to, da ljudi koji rade na tome i koji se time bave, radili su na tome i prije, te su se prije i bavili time.
Tako da govorit da je mlada platforma i očekivat odmah nešto, mislim da i nije pretjerano realno.
Mada kažem, u nekim segmentima te razumijem.
Ciljam na to, da OS, kao OS, postoji i prije.
Ciljam na to, da ljudi koji rade na tome i koji se time bave, radili su na tome i prije, te su se prije i bavili time.
Tako da govorit da je mlada platforma i očekivat odmah nešto, mislim da i nije pretjerano realno.
Mada kažem, u nekim segmentima te razumijem.
u pravu si ali MS sam sebi nije radio usluge s time što je skoro pa totalno zapustio mango i što je one developere, koji su se priklonili platformi, potjerao sa manga na apollo i to sve na štetu korisnika. al ajde, barem je na vrijeme najavio da će to tako biti.
iako, dok je mango bio aktualan, mislim da je zauzimao oko cca 0,9% populacije smartfona tako da su tek sa apollom krenuli prema boljem.
http://www.wpcentral.com/review-sprint-htc-8xt - jako lijep telefon, najbolje od 8x i 8s-a! :D
Kak se drži wp8 po pitanju battery drain-a?
pa neke nokie 920 imaju problema sa baterijom... ne vezano uz bug, app ili nešto treče, jednostavno je defektna. to je samo kod nekih starijih verzija. ostali su svi OK.
pa neke nokie 920 imaju problema sa baterijom... ne vezano uz bug, app ili nešto treče, jednostavno je defektna. to je samo kod nekih starijih verzija. ostali su svi OK.
Al mene zanima dal je prisutan battery drain na wp8? Spram androida di troši bateriju kak njemu paše..
Zadnji put sam bil na wp7 (omnia7) baterija nije baš nekaj ekstra trajala, pa me sad zanima kak je to na wp8..
Za 920 sam čital da se ekipa žali na bateriju..
Al mene zanima dal je prisutan battery drain na wp8? Spram androida di troši bateriju kak njemu paše..
Zadnji put sam bil na wp7 (omnia7) baterija nije baš nekaj ekstra trajala, pa me sad zanima kak je to na wp8..
Za 920 sam čital da se ekipa žali na bateriju..
Ima par appova koje znaju gutati, ali ih možeš obrisati ili naći alternativu. Meni na 8X uglavnom traje 2 dana.