WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.958.880
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WP8 - Općenito
NeoOS kaže...
Fake_Alert kaže...

Vi koji imate problema sa sinkroniziranjem kontakata, kalendara i ostalih stvari sa googleom i zelite instant dolazak mailova onda pogledajte ovo. Za WP7.8 ( ne znam ako vi na WP 8 imate takav problem )

Što se WP8 tiče, sada sam pogledao kako meni stoji na gmailu za sinkronizaciju.. Također sam prethodno napravio update na GDR2. Imam sada, a imao sam i prije trenutnu sinkronizaciju. 

Piše mi : Postavke - Sinkroniziraj postavke - Preuzmi novi sadržaj kada stignu nove stavke, svakih 15 minuta, svakih 30 minuta, svakih sat vremena, ručno.

Ja sam imao sve bez problema je radilo na WP7.8, ali odkada sam napravio hardreset tog vise nema pa sam pomocu ovoga rijesio problem. I radi!

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Pozdrav kupio sam Huawei ascend w1, i jedino s čim nisam zadovoljan je to što nema FM radio, pa me zanima hoće li biti neki update s kojim će se to rješitit?

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina

Izašao je update koji to riješava (GDR2), e sad.. Ili još nije izašao za tvoj mob (provjeri ima li nadogradnji) ili tvoj mob nema ugrađen fm radio (google je tvoj prijatelj).

HTC 8X :)
12 godina
WP8 - Općenito

Znaci narihtao sam na sve tri stvari automatski prijenos je ukljucen i to bi trebalo bit to? Dal moram skidat taj sky drive ili? Oprosti na glupim pitanjima ali ovo mi je prvi wp pa neznaam. Znaci samo to napravim i reset? I da oce li mi se telefonski imenik vratiti znaci bas kontakti (brojevi mobitela)?

0 0 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

Znaci narihtao sam na sve tri stvari automatski prijenos je ukljucen i to bi trebalo bit to? Dal moram skidat taj sky drive ili? Oprosti na glupim pitanjima ali ovo mi je prvi wp pa neznaam. Znaci samo to napravim i reset? I da oce li mi se telefonski imenik vratiti znaci bas kontakti (brojevi mobitela)?

On ti sprema sve tvoje podatke na skydrive. Skini ga i instaliraj. Po meni je skydrive najbolji cloud servis za windows platformu.

13 godina
WP8 - Općenito

Ima li kakvih informacija kada bi se kod nas trebala pojaviti Lumia 925 ? ako izuzmemo ove 4.9K-6K na njušci

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Danas sam se ugodno iznenadio sa svojim 8S.

Naime, odustao sam već od toga da ću ikad dobiti radio jer sam mislio da ići neće mobitel podržavati ili neki drugi razlog. Danas sam slučajno ušao u Music hub i vidio radio i nakon spajanja slušalica radi savršeno!

Ako netko ima priliku, može li se probati spojiti na WiFi koji koristi eduroam odnosno EAP-TTLS ekripciju pa vidjeti ako radi. Jer mi do sada, a i mnogim drugim korisnicima nije radio eduroam.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Naime, odustao sam već od toga da ću ikad dobiti radio jer sam mislio da ići neće mobitel podržavati ili neki drugi razlog. Danas sam slučajno ušao u Music hub i vidio radio i nakon spajanja slušalica radi savršeno!

Ako netko ima priliku, može li se probati spojiti na WiFi koji koristi eduroam odnosno EAP-TTLS ekripciju pa vidjeti ako radi. Jer mi do sada, a i mnogim drugim korisnicima nije radio eduroam.

Kako mislis u Music hub ? Gledam po svom HTC 8s i nemam nigdje radio.. ako mozes objasnit gdje bi se nalazio, hvala!

15 godina
protjeran
NeoOS kaže...
xDinichx kaže...

Kako mislis u Music hub ? Gledam po svom HTC 8s i nemam nigdje radio.. ako mozes objasnit gdje bi se nalazio, hvala!

Radio dolazi sa GDR2.

Btw, može li se kako provjeriti je li mobitel otključan na sve mreže osim isprobavanja kartica jednu po jednu?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
16 godina
EZY-E kaže...

Radio dolazi sa GDR2.

Btw, može li se kako provjeriti je li mobitel otključan na sve mreže osim isprobavanja kartica jednu po jednu?

Pa provjeri 2 kartice i znas ako je otkljucan. Mobitel moze raditi na jednu karticu ili na sve.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
12 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
NeoOS kaže...
xDinichx kaže...

Radio dolazi sa GDR2.

Update-o sam ga na GDR2, prije nekoliko dana, zato me i zanima zašto ne vidim opciju za radio.. tj ne znam uopce gdje bi trebao gledat. Pretpostavljam pod glazba / video .. ali tamo nema

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 1:00 (NeoOS).
14 godina
NeoOS kaže...
Update-o sam ga na GDR2, prije nekoliko dana, zato me i zanima zašto ne vidim opciju za radio.. tj ne znam uopce gdje bi trebao gledat. Pretpostavljam pod glazba / video .. ali tamo nema

.

nemaš radio iznad Stora? nemaš radio iznad Stora?
12 godina
neaktivan

Radio i Store nemam.. Imam Music, Videos i Podcasts..

izgleda da je opet ona fora sa odabranom regijom..morat cu ispitat..

mozes mi molim te cisto ovak napisati verziju tvog softwarea.. Hvala

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Koncept za možda neko buduće izdanje WP-a.... al budući da se MS pravi gluh na sve prijedloge korisnika, teško da će išta iz koncepta biti realizirano

https://www.youtube.com/embed/tRVC4BKWaP8

Nemam 14 godina
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Koncept za možda neko buduće izdanje WP-a.... al budući da se MS pravi gluh na sve prijedloge korisnika, teško da će išta iz koncepta biti realizirano

https://www.youtube.com/embed/tRVC4BKWaP8

Zbilja odličan koncept.
Bilo bi super da bude ovako. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
16 godina
odjavljen
Cool!
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
WP8 - Općenito

je li ima fm transmitter nakon gdr2 nadogradnje?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Indestructible kaže...

Nema.

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Meni ima.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
gin.tonic kaže...
Indestructible kaže...

Nema.

pu, to mi treba

15 godina
protjeran
EZY-E kaže...

Meni ima.

On misli na ovo:

http://en.wikipedia.org/wiki/FM_transmitter_(personal_device)

An example of a device with a built-in transmitter is the Nokia N900, Nokia N8, Nokia N97 phone.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 8:31 (gin.tonic).
14 godina
WP8 - Općenito

i onda mi kazu symbian nevalja, zaostao os

symbian sve ima

3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
popljuvali su symbian da mogu lakse krast ideje s njega
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Update za Viber

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Indestructible kaže...

i onda mi kazu symbian nevalja, zaostao os

symbian sve ima

Ajmo reći da Symbian nije bio dovoljno 'Eye candy' za potencijalne kupce.

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Imao je Symbian svojih mušica, ali je bio super OS.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Now, how cool is this???

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

6 0 hvala 1
12 godina
WP8 - Općenito

Ovak opet pitanje u vezi sky drivea. Imam skinuti sky drive i ulogiran sam. Isao sam na sigurnosno kopiranje u postavkama i na sve tri stavke sam ukljucio automatski prijenos ali u skydriveu mi je hos sve prazno. Zar mi se nebi sve slike,glazba itd trebalo pohranit na sdrive i da ja to mogu vidjet? Zato se bojim napravit hard reset. Dali kad napravim hard reset ostaju kontakti u mobu?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Smooth Operator kaže...

Now, how cool is this???

Probao si napraviti print od Nokia službenih uzoraka?

16 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

Ovak opet pitanje u vezi sky drivea. Imam skinuti sky drive i ulogiran sam. Isao sam na sigurnosno kopiranje u postavkama i na sve tri stavke sam ukljucio automatski prijenos ali u skydriveu mi je hos sve prazno. Zar mi se nebi sve slike,glazba itd trebalo pohranit na sdrive i da ja to mogu vidjet? Zato se bojim napravit hard reset. Dali kad napravim hard reset ostaju kontakti u mobu?

skydrive ti backupa samo slike, sve ostalo se negdje drugdje pohranjuje... najjednostavnije ti je slike, videa i muziku prebacit na komp a sve ostalo će teleofon napraviti za tebe, osim slaganja appova na start screen. kontakti, mailovi čak i poruke ti se pohranjuju.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice