WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.958.914
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: WP8 - Općenito
gin.tonic kaže...

Kolega s pceksperta je stavio GDR2 update - Amber na Lumiu 820, nije loše.

Data Sense, Data Limit, Smart Cam, Colour Profile, Double Tap to wake up phone, Glance, Night Mode, FM Radio.

cool... i ja se razmišljam da si to puknem gore ali rađe bi pričekao službeni. neće još dugo.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
protjeran
skank666 kaže...
gin.tonic kaže...

Kolega s pceksperta je stavio GDR2 update - Amber na Lumiu 820, nije loše.

Data Sense, Data Limit, Smart Cam, Colour Profile, Double Tap to wake up phone, Glance, Night Mode, FM Radio.

cool... i ja se razmišljam da si to puknem gore ali rađe bi pričekao službeni. neće još dugo.

Također čekam update preko OTA.

U prijašnjem postu sam napisao najbitnije stvari vezane za update a sad ću staviti cijelu službenu listu:

CHANGELOG

•Glance Screen: Clock Charging indicator / low battery Indicator for silent / vibra mode, night mode (change color for night time). OFF by default.
•Smart camera capture the best moment: Accidental remove unwanted objects from the scene. Select the best shot and precise moment. Sequense take a group of images with advanced face, smile and blink detection. The, best 'face for each person is automatically selected into a single, best' shot.
•FM Radio: Be ready to tune your favorite station - FM Radio is BACK! Store your favorite stations for the next time.
•Flip: Flip to silence the phone to turn it silence.
•Data Sense: Managing your data flow monitor and control data usage. Optimally compressing web traffic.
•Find your closest hotspot: Enriched web services (for operators).
•HERE branding Location & Commerce
•Here Maps v3.4: Your compass is a discovery What's New: Increased venue map coverage Favorites saved in HERE Maps now sync across all HERE experiences Personalized Live Tile options: Pin and Pin destination to start a place to start as favorite Pin Pin to start a place category to start
•Here Drive + v2.2: The open road made easy What's New: Sync favorite places with other apps HERE and here.com Customize your map to display relevant points of interest, dry as restaurants, gas stations, and more one-tap access to speed limit Alert options right from the dashboard Personalized Live Tile options: Pin to Start a destination (one tap gives driving directions to That destination)
•Here Transit v3.5: Now arriving: the best way across town What's New: Access your favorites through your searches Display nearby stations directly on a map opens Transit Maps to display more route options Transit Maps opens to display the battles navigation options Personalized Live Tile: Pin a destination like Home, Work, or School to start (one tap shows public transit routes and times to get there from wherever you are)

And these are some of the features part of the Windows Phone 8 GDR2 update.
•Xbox Music facilitated selection, procurement and pinning music. Also for fans of music are provided to display more detailed metadata (eg information about the songs and albums), and made other improvements.
•You can listen to FM radio: FM radio directly in the heart of Music + Video. (This is not available in some phones).
•Data Sense: Sense With the service date have complete control over the amount of data sent over the phone. You can impose a limit corresponding to your subscription or simply keep track of which applications send much data. (Not all mobile operators offer the service offering Sense).
•Application: Skype applications to support VoIP (Voice over Internet Protocol), for example, Lync and Skype now gained greater stability and efficiency of operations.
•Comfort: Internet Explorer web browsing will be greatly improved by better compliance with HTML 5
•Other improvements includes many other improvements of Windows Phone.

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
14 godina
WP8 - Općenito

je li ko pokusao sa nokia software updater? kod mene za rm-821 nema jos amber update

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

snimio sam na wpcentral forumu da su i neki amerikanci (na rogersu) dobili update... gdr2 i amber će proć kroz jedan update.

http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-920/236155-gdr2-update-showing-nokia-care-suite.html

počmite škicat po telefonu jer je VANI bejbe!!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 11:56 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jel ima još netko možda huawei sa wp8, i ako ima dali zna kad bi za huawei mogao doći update?

0 0 hvala 0
14 godina
Jel to mozda stigao amber i gdr2 za nokie u hr? Bas sam danas vidio da netko cini mi se lumiu 920 pali sa dvostrukim tapkanjem.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

rođo, 2 posta iznad ali da, vani je... neki francuski operater ga je pred malo službeno pustio...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Aha znaci doslo je i kod nas. nice
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jel netko primjetio probleme s igricom UNOFriends?

Dostupna je od prekjucer mislim. Meni se mob jako grije i baterija przo prazni kad igram. Igra je multiplayer, ali tolko opterecenje nije normalno.

Imam Lumiu 920, ali mislim da to nema veze.

Od GDR2 jos nista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
NeoOS kaže...

i jel opet isto ponavljaju? :/

Ne, uopće ne komentiraju

Nemam 14 godina
12 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...
NeoOS kaže...

i jel opet isto ponavljaju? :/

Ne, uopće ne komentiraju

Očekivano..

Baš vezano uz to.. listam maloprije aplikacije na Marketu i naiđem na aplikaciju 24 sata.. onak, pošizio sam. 24 sata ima aplikaciju, a pbz ne.. Još neki dan pročitao da je podravska banka izdala aplikaciju za mobilno bankarstvo (token ili što već).. Nisam mogao šutit, prije 3 min sam im nalijepio na zid jedan postić :P

što netko već rekao, 2. banka u Hrvatskoj.. haha

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 18:10 (NeoOS).
15 godina
protjeran
Neville2MUFC kaže...

Jel netko primjetio probleme s igricom UNOFriends?

Dostupna je od prekjucer mislim. Meni se mob jako grije i baterija przo prazni kad igram. Igra je multiplayer, ali tolko opterecenje nije normalno.

Imam Lumiu 920, ali mislim da to nema veze.

Od GDR2 jos nista.

Samo za tebe sam probao igru, inače nije loša igra ali da nakon nekoliko minuta se počne zagrijavati mobitel.

Krivnja Gamelofta.

16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

makli su sa servera fajle od ambera i gdr2 ali ima dosta ekipa koja je skinula i uvelike hvali updejt. prvenstveno bateriju. ti koji su i skinuli sad i uploadaju negdje tako da i ostali mogu skinut a updejt se mora podudarat sa tvojim product codom, ako sam dobro skuzio. uglavnom svi ga tako traže pa i ću onda i ja, valjda.. ako sve bude OK sutra flasham.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Ako nekoga zanimaju emulatori za stare igre...

http://www.wpcentral.com/snes8x-vba8-and-vgbc8-available-free-windows-phone

Igre se moraju uploadati na Skydrive.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
WP8 - Općenito

evo problema samo mi se zacrnio ekran a one tri tipke svijetle i sad ja idem radit hard reset i nece.

ovdje gledam kako.  http://support.verizonwireless.com/clc/devices/knowledge_base.html?id=66350

kak da ugasim mob prije hard reseta kad ne reagira. molim pomoc

0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

molim vas ljudi pomoc stvarno sam u frci trebam mob hitno a i nemrem ga nositi na servis tj u t-com

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

ne znam kako to riješit osim da probaš duuuugo držat tipke za hard reset... ili barem samo za ugasit ga. nešto slično se meni bilo desilo na htc one x-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

kolko dugo ja sam drzao2min i nista

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
omomomomoomm kaže...

molim vas ljudi pomoc stvarno sam u frci trebam mob hitno a i nemrem ga nositi na servis tj u t-com

Ja bi na tvojem mjestu izvadio bateriju van i ponovno stavio unutra ali sam mobitel - HTC 8x je unibody tako da bi izgubio garanciju.

Nosi na servis.

12 godina
WP8 - Općenito

a da nemozes izvaditi bateriju van to je problem da mozes nebi bilo muke. odnjet cu ga sutra u agram ima tko iskustva sa njima nit neznam di su a posto mi je krepao mob nemrem korisiti navigaciju.

dal je tko nosio mob u agram i kolko ste ga cekali? dali daju zamjenski mob kakav?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
omomomomoomm kaže...

a da nemozes izvaditi bateriju van to je problem da mozes nebi bilo muke. odnjet cu ga sutra u agram ima tko iskustva sa njima nit neznam di su a posto mi je krepao mob nemrem korisiti navigaciju.

dal je tko nosio mob u agram i kolko ste ga cekali? dali daju zamjenski mob kakav?

Dobra stara karta je sad tvoj prijatelj ili posudi od nekog prijatelja neki stari android/symbian s navigacijom.

http://www.agramservis.hr/kontakt/kako_do_nas

Ovisi o kvaru, nekih tjedan dana (ne pričam u svoje ime, to sam pročitao na forumima).

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 19:46 (gin.tonic).
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Nokia Pro Cam na Lumii 925, mislio sam da će biti beskorisno...prevario sam se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

neznam evo sad se ugasio nakon pet sati. pet sati su samo tipke svijetlile. a sad ga nemogu zapalit samo zavibrira i nista se ne dogada pretpostavljam da je baterij prazna. ostavit cu ga da se puni par minuta pa cu vidjeti

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
gin.tonic kaže...
omomomomoomm kaže...

Dobra stara karta je sad tvoj prijatelj ili posudi od nekog prijatelja neki stari android/symbian s navigacijom.

http://www.agramservis.hr/kontakt/kako_do_nas

Ovisi o kvaru, nekih tjedan dana (ne pričam u svoje ime, to sam pročitao na forumima).

OOOO, agramservis... imam loše iskustvo sa njima. Prvi servis je bio radi svijetlih piksela na dijelu ekrana, sredili su ga nakon 3 dana. Ja sav sretan u subotu dopodne u Zg po mob, sve radi. Budući da sam išao do tamo neke žnj ulice u ZG, odmah mi je dobrodošla navigacija, barem ona osnovna iz karti da vidim gdje sam i kamo idem. I skužim da GPS uredno fula poziciju za oko kilometar. Dođem doma i skužim da ne radi wifi. I u pon nazad za ZG, malo sam im u rukavicama je8ao majku. I obećali mi sad poslati mob poštom da ne putujem stalno. Mob došao za 2 dana s dijagnozom: GPS I WIFI ANTENE NISU BILE SPOJENE!!!!

Zaključak: ako imate posla s njima, pažljivo pregledajte uređaj čim ga pokupite da ne bi bilo duplih troškova.

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 20:20 (Danijel14).
12 godina
WP8 - Općenito

hvala na savjetu nadam se da ga nakraju necu morati nositi jer se ugasio al nemogu ga jos uvjek upaliti. kad je spojen na punjac i pokusam ga upaliti samo zavibrira i nista se ne  dogada. a ka ga maknem oz punjaca bs se nista ne dogada. savjet?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
skank666 kaže...
omomomomoomm kaže...

htc 8x

danas prvi problem sa mobitelom. ujutro sam ga izvadio iz punjaca i odmah sa mskuzio da cudno radi pa reko ugasit cu ga i upalit pa bude dobro. nakon sto sam ga ugasio nisam ga vise mogao zapalit vise od sat vremena vec sam mu j..... mater kak je vec krepao nakon dva mjeseca kupit cu si iphone5 i kraj price. na kraju mi je zapalio kako sam i rekao nakon vise od sat vremena i to nakon drzanja power buttona oko 1minute. neznam meni tu nesto smrdi koje je vase misljenje? neda mi se ga nosit u servis na garanciju sad bzvz jer mi mob treba  a i idem ove dane na more.

http://www.wpcentral.com/htc-8xs-locking-after-gdr2-update-reports

jel to opet ovo?

12 godina
WP8 - Općenito

malo citam ovaj link i meni se ugasio ekran drito usred slusanja muzike. i kolko vidim ljudi ga uopce  vise nemogu upaliti koje sranje.

koje je tvoje misljenje?

al nije mi jasno evopuni se vec sa vremena i na punjacu zavibrira ali se nista ne dogada a kad ga izvadim van potpuno mrtav koda je prazna baterija

eh da i makar je ugasen hard reset ne radi

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 21:12 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

malo prekopaj po WPcentral forumima za moguće rješenje... jel ga komp prepoznaje?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 9:45 (skank666).
12 godina
WP8 - Općenito

Nitko i nista ga ne prepoznaje ostavio sam ga u agram servisu danas javim vam sto je bilo kad mi ga vrate. Jet tko zainteresiran za kupiti?

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice