a sad im plan maknuti COD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moraju pojeftiniti gamepass, kako drugačije nego da izbace igre koje se najviše igraju.
....
............
.............duplo
.............duplo
Sada kada je pretplata otišla u nebo i košta najmanje 2-3 puta više pitanje je isplativosti.
U 7 mjesecu mi izlazi pretplata koju sam prije godinu dana uzeo, na razmišljanje mi je da li uzeti preko loadeda ili ne
.............duplo, poslano preko mobitela, pa zaštekalo
COD je smeće zadnjih, barem, 10 godina 
Nema MP pucačine koja nije postala smeće s vremenom.
1. sve popularni naslovi su puni varalica koje ni jedna zaštita nije uspješno sprječila
2. Svaka pucačina čim postane popularnija gleda musti pare na razne načine
3. kada treba izaći nastavak popularne igre, staru se gleda zeznuti na neki način da se igrače otjera na noviju.....
Ne gleda se na to koliko će igra držati igrače, nego se prvo gleda što se sve može naplatit. I san svih većih je napraviti neku vrstu live service igre
Nema MP pucačine koja nije postala smeće s vremenom.
1. sve popularni naslovi su puni varalica koje ni jedna zaštita nije uspješno sprječila
2. Svaka pucačina čim postane popularnija gleda musti pare na razne načine
3. kada treba izaći nastavak popularne igre, staru se gleda zeznuti na neki način da se igrače otjera na noviju.....
Ne gleda se na to koliko će igra držati igrače, nego se prvo gleda što se sve može naplatit. I san svih većih je napraviti neku vrstu live service igre
Nema đabe ni u stare babe 
Ja bih plaćao onaj Family paket da ga opet uvedu, ovako pojedinačno nema šanse.
Da li je itko uzimao ovo sa eldorado, i dalje je 95 eur za 12 mj?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Ja sam otkazao i Gamepass i PS+ u veljači ove godine i zasad mi ništa ne fali. Ionako ne stignem igrati koliko bih htio, pogotovo sad kad su napokon dani dulji. PS+ ne vjerujem da ću tako brzo aktivirati opet (imao sam onaj srednji tier), a za Gamepass eventualno ova opcija što si napisao 30 eura za 3 mjeseca mi izgleda prihvatljivo. Ali tu je problem što ne mogu biti siguran da u tom razdoblju neće neku igru izbaciti iz ponude, a radi nje sam uzeo preplatu.
Gamepass mi je istekao, i neću ga obnavljati. U 3 godine sta sam ga imao sam odigrao nekih 5 igri sta su bile day1(exp33, oblivion, persona3 i slicne), a ostalo nisam ni gledao.
Za moj stil je bolje kupiti željenu igru u punoj cijeni, ili kasnije na popustu svakih par mjeseci, nego imat veliku listu igri koje me ne zanimaju.