WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.954.576
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WP8 - Općenito
Smooth Operator kaže...

Potražite updatani Viber u trgovini i uskoro ćemo imati 3rd party Instagram klijent, Instagraph.

Za wp7 nista od vibera a....hah..

Windows Phone FTW
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Znate možda što je sa EAP-TTLS protokolom na WP8? Naime čitam da nije dostupan na ovim mobitelima, što mi je nevjerojatno glupo jer hrpa ljudi koristi eduroam koji je evo zalutao i u moju školu pa se ne mogu spojiti uopće na WiFi!

Rješenje koje ljudi navodno koriste je instalacija nekog vanjskog certifikata na mobitel, ali nemam pojma odakle bi nabavio taj certifikat jer ne vjerujem da moja škola izdaje takav certifikat :P

Također ako ima netko stručan volio bih znati pozadinu na kojoj ovaj sustav radi :D Pa ako netko ima volju da mi objasni bio bih zahvalan... Mislio sam možda da se korisnik logira na WiFi preko običnog rutera pa onda nekako prije puštanja na net se provjerava sa eduroam, ali nisam siguran kako pa ako netko sigurno zna, hvala :D

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xDinichx kaže...

Znate možda što je sa EAP-TTLS protokolom na WP8? Naime čitam da nije dostupan na ovim mobitelima, što mi je nevjerojatno glupo jer hrpa ljudi koristi eduroam koji je evo zalutao i u moju školu pa se ne mogu spojiti uopće na WiFi!

Rješenje koje ljudi navodno koriste je instalacija nekog vanjskog certifikata na mobitel, ali nemam pojma odakle bi nabavio taj certifikat jer ne vjerujem da moja škola izdaje takav certifikat :P

Također ako ima netko stručan volio bih znati pozadinu na kojoj ovaj sustav radi :D Pa ako netko ima volju da mi objasni bio bih zahvalan... Mislio sam možda da se korisnik logira na WiFi preko običnog rutera pa onda nekako prije puštanja na net se provjerava sa eduroam, ali nisam siguran kako pa ako netko sigurno zna, hvala :D

I mene muči isti problem, namjeravam kupiti wp8 mob a idem na faks koji zahtjeva TTLS protokol.

I da, navodno su neki uspjeli se spojiti nakon što su si poslali taj certifikat na mail pa instalirali tako s moba.

A i traženost tog protokola je dosta visoko na listi koju korisnici sastavljaju na jednoj microsoftovoj stranici, pa se nadam da MS bude poslušao korisnike.

Više od toga ne znam :)

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

I mene muči isti problem, namjeravam kupiti wp8 mob a idem na faks koji zahtjeva TTLS protokol.

I da, navodno su neki uspjeli se spojiti nakon što su si poslali taj certifikat na mail pa instalirali tako s moba.

A i traženost tog protokola je dosta visoko na listi koju korisnici sastavljaju na jednoj microsoftovoj stranici, pa se nadam da MS bude poslušao korisnike.

Baš taj post na onom message boardu od MS-a sam i ja pročitao, ali mi opet nije jasno koji certifikat odabrati :P

U svakom slučaju nadam se da će doći i taj protokol skoro jer sam čitao po tim boardovima po cijelom kampusu u državama ljudi se ne mogu spojiti sa mobitelima...

Također zna li netko da li HTC 8S ima FM radio ugrađen? Znam da nije u WP8 još, ali kad dođe me zanima hoće se moći slušati?

15 godina
protjeran
xDinichx kaže...
EZY-E kaže...

Baš taj post na onom message boardu od MS-a sam i ja pročitao, ali mi opet nije jasno koji certifikat odabrati :P

U svakom slučaju nadam se da će doći i taj protokol skoro jer sam čitao po tim boardovima po cijelom kampusu u državama ljudi se ne mogu spojiti sa mobitelima...

Također zna li netko da li HTC 8S ima FM radio ugrađen? Znam da nije u WP8 još, ali kad dođe me zanima hoće se moći slušati?

Pričalo se da lumie dobivaju fm radio, nekako sumnjam da će se htc-u dati implementirati ga.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
Smooth Operator kaže...

Potražite updatani Viber u trgovini i uskoro ćemo imati 3rd party Instagram klijent, Instagraph.

updateana je i originalana facebook aplikacija

15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Pričalo se da lumie dobivaju fm radio, nekako sumnjam da će se htc-u dati implementirati ga.

Mene zanima hardverski jer će se sa novim updateom definitvno dobiti FM radio - to sam pročitao kao službenu obavijest, ali ne znam da li ima hardver untura :D

16 godina
neaktivan
DommY kaže...
Smooth Operator kaže...

Za wp7 nista od vibera a....hah..

Updatan je Viber i za WP7.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
jel ima poboljsanja s updateanim facebookom? Notifikacije??
Na omnii ne vidim da je updatean viber, jos uvjek samo poruke...
Windows Phone FTW
16 godina
neaktivan
DommY kaže...
jel ima poboljsanja s updateanim facebookom? Notifikacije??
Na omnii ne vidim da je updatean viber, jos uvjek samo poruke...

Ne može se update raditi, nanovo potraži u Storeu aplikaciju.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina

Meni se viber sam updatao. Puno je brzi i bolje radi. Pozivi nisu bas nesto korisni, tj. neznam jel tako kod svih, ali na WP7.8 da bi primio poziv treba biti bas u porgramu kad ti se upucuje poziv (viber jos ne radi u pozadini kako bi trebao, bar ne za pozive - s porukama sam rijetko kad imao probleme s kasnjenjem kao neki cak i u BETA verziji). Uglavnom, napokon ne steka, sada vidim sve kontakte koji imaju viber i moze se postaviti slika. Pozivi su kolko-tolko tu, iako sumnjam da ce to neko koristit. Svejedno je to jos uvijek sve daleko od android aplikacije vibera.

15 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Meni se viber sam updatao. Puno je brzi i bolje radi. Pozivi nisu bas nesto korisni, tj. neznam jel tako kod svih, ali na WP7.8 da bi primio poziv treba biti bas u porgramu kad ti se upucuje poziv (viber jos ne radi u pozadini kako bi trebao, bar ne za pozive - s porukama sam rijetko kad imao probleme s kasnjenjem kao neki cak i u BETA verziji). Uglavnom, napokon ne steka, sada vidim sve kontakte koji imaju viber i moze se postaviti slika. Pozivi su kolko-tolko tu, iako sumnjam da ce to neko koristit. Svejedno je to jos uvijek sve daleko od android aplikacije vibera.

Ja sam na WP8 izašao iz aplikacije i frend me nazvao i normalno smo uspostavili konekciju... Mislim da je on bio na školskom WiFi-u, a ja na jako slabom podatkovnom prometu tako da je trebalo malo dok se spojimo, ali kada sam prihvatio poziv čuo sam ga bar nešto :D

15 godina
WP8 - Općenito

Ne znam kad je izašao ali maloprije sam skinuo Temple Run sa storea. Pa da vidimo zašto svi to igraju.

Winter is coming...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Do 15.4. možete besplatno skinuti 4 Miniclip igre, inače se plaćaju. Evo popis:
Gravity Guy 
Monster Island 
iStunt 2 
Fragger 

Izvor.

I link sa linkovima koji će vas odvesti direkt na igru u storeu, ako gledate preko moba. 

Winter is coming...
Moj PC  
1 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

Update za 8x se upravo skida.

http://www.downloadmoreram.com/
16 godina
SPLICO212 kaže...

Update za 8x se upravo skida.

koliki , o cemu se radi?

17 godina
neaktivan

http://wmpoweruser.com/unlocked-htc-8x-getting-new-20005-firmware-update/ Nisam ga posteno ni pogldao jer Skvo igra Solitaire na Mobu.

http://www.downloadmoreram.com/
15 godina
WP8 - Općenito

Evo i moj se updateo, ali na verziju 20105, očito sam ja malo napredniji... xD

Winter is coming...
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Ja isto imam 20105, upravo sam ga updateao...

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
16 godina
Ima nekih novosti?
Windows Phone FTW
17 godina
WP8 - Općenito

nisam ništa uočio...

Navodno da su popravljeni neki problemi sa trošenjem baterije nakon paljenja wifi hotspota i problemi sa zvukom kod poziva preko skypa...

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
15 godina

Još jedan update za orginalni facebook ...

16 godina
Jesu napokon napravili notife????
Daj ko ce kupit xbox pa da si kupim wp8 opet ljepo...neda mi se omniu koristit...trebao sam si 8s ostavit...fali wp8 haha :D
Windows Phone FTW
14 godina
Mozda je glupo pitanje ali koji je originalni facebook?
i nogom u guzicu je korak naprijed
16 godina

Prvi Facebook u rubrici najbolje besplatne aplikacije, izdavač je Microsoft

13 godina
WP8 - Općenito

I ima li kakvih poboljšanja na facebook aplikaciji?

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ako jos nisu popravili notife nikad nece..
Windows Phone FTW
15 godina
DommY kaže...
Ako jos nisu popravili notife nikad nece..

nisu ...

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Dostupan firmware kojim možete grafički vidjeti potrošnju memorije i očistiti privremene datoteke. Postavke i na kraju ćete vidjeti nove opcije.

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

mic po mic, ide se naprijed...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice