WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.955.430
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WP8 - Općenito
Smooth Operator kaže...

Dostupan firmware kojim možete grafički vidjeti potrošnju memorije i očistiti privremene datoteke. Postavke i na kraju ćete vidjeti nove opcije.

To je samo za nokie... HTC {#}

16 godina
odjavljen
amater_2 kaže...
Smooth Operator kaže...

Dostupan firmware kojim možete grafički vidjeti potrošnju memorije i očistiti privremene datoteke. Postavke i na kraju ćete vidjeti nove opcije.

To je samo za nokie... HTC {#}

pfff...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina

Tapatalk dolazi na WP, LINK

16 godina
WP8 - Općenito

Izasla nova apliakcija za fejs od microsofta! 

Trenutno je u beti...izgleda ok, nekako baca na android bar koliko vidim po ss-ovima.

Da bar mogu isprobat!! Ajde neka neko isproba aplikaciju i vidi dali su napokon napravili notifikacije pa javi ovdje.

IZVOR

Windows Phone FTW
Moj PC  
2 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Aplikacija je za betu ok, dosta vuće na android facebook, notifikacije barem meni malo rade malo ne ali to je valjda zbog bete, kod prvog pokretanja aplikacije odmah pita želite li da vam se prikazuju notifikacije. Uglavnom ja mislim da će bit odlična aplikacija kad bude skroz gotova i ispolirana :)

Nokia Lumia 820 :)
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito
Ne vuce na 'android' nego na standardni izgled Facebook aplikacija koji je igrom slucaja vec implementiran na drugim velikim platformama...
http://igrali.com

1 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Aplikacija lijepo izgleda, brzo radi. Možda ju čak i budem koristio umjesto m.facebook.com. Zasad što sam primjetio da ne valja je da ne rade hrvatska slova, kad pišem poruku. Ako pokušam napisati neko naše slovo izbaci mi poruku da emotikoni u boji još nisu omogućeni...? Al ok, ipak je ovo beta.

Insanity? Let's try.. | HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

U 4mj.: Facebook, Skype, Viber, svi dobili update. Šta vam još najviše fali?

EDIT: Dostupan novi update za Viber. Pojavio mi se prije par minuta.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 10:33 (Smooth Operator).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Što mi fali na WP? Pa recimo neki alternativni browser (Opera recimo), pošteni mp3 player, videoplayer tipa mx ili bs playera na androidu, navigacija koja priča hrvatski, da sadržaj u store-u nije regionalno ovisan, fali mi file explorer, ide mi na živce malo pretjerana zatvorenost... dalo bi se nabrajati mana, al sve u svemu i dalje obožavam WP.

Nemam 14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
UX browser?
Nokia music?
Nokia Here/drive?

Ovo ostalo nema...jebi ga.
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
neaktivan
Nije UX,nego UC,slovo do slova. Ovo pisem s UC browsera.
14 godina
WP8 - Općenito

Zna li netko ima li neka aplikacija pregled prometa, nekakav data counter?

Naišao sam na Data Sense, ali to je apllikacija samo za Verizon.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ljudi Angry birds su trenutno besplatni na marketu :)

Nokia Lumia 820 :)

1 0 hvala 1
15 godina

Hvala.. {#}
Ne znam samo ostaje li igra zauvijek na accountu. I ovo nije ona stara verzija za WP7, nego nova sa više levela, i napravljena tako da je fullscreen na mojem HTC 8X-u... :D

Samo da mi netko nešto kaže protiv WP Markteplacea, naskidao sam bepslatno masu super igara. 

12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Zašto mi na marketu ne prikazuje Temple Run? Imam HTC 8s i postavljen mi je trenutno na UK acc.. 

ako idem preko kompa kaze mi da mi uređaj nije podržan

0 0 hvala 0
15 godina

Pa zato ti ga i ne prikazuje. Mislim da sam pročitao negdje na netu da moraš imati uređaj sa 1GB RAM-a.

15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

ima tko link na temu na xda stranici gdje ljudi stavljaju imena appova koji su trenutno besplatni a inac e se placaju?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Pa zato ti ga i ne prikazuje. Mislim da sam pročitao negdje na netu da moraš imati uređaj sa 1GB RAM-a.

OK. To sam i mislio..

15 godina
EZY-E kaže...

ima tko link na temu na xda stranici gdje ljudi stavljaju imena appova koji su trenutno besplatni a inac e se placaju?

Ovo možda?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2104480&page=2 

16 godina
ezy-e
Imas app marketplace deals, on ti pronalazi sve apove kojima je pala cijena ili su postali free. Ima onaj tilecount koji ti govori koliko je apova na popustu/besplatno..odlicna app, probaj
Windows Phone FTW
12 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

da, ali nije VoIP kao na Viberu nego sam GSM poziv.

15 godina

Nova verzija viber-a 2.2.4

12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Zanima me jedna stvar ako je netko imao iskustva.. Mobitel je Bon Bon-ov, a trenutno ga koristim na Tmobileovoj kartici.. Ukoliko cekam update, moram li koristiti Bon Bon-ovu karticu ili? 

Pitanje je mozda pomalo i glupo, ali me zanima posto operater pusta update, pa me zanima kako funkcionira to..

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Danas me mobitel obavještava o novome updateu, upravo se instalira. Javim ako što vidim nova. Imam 1308 prije ovog updatea.

0 0 hvala 0
15 godina
Smooth Operator kaže...

Danas me mobitel obavještava o novome updateu, upravo se instalira. Javim ako što vidim nova. Imam 1308 prije ovog updatea.

koji mobitel

16 godina
neaktivan
Memphis kaže...
Smooth Operator kaže...

koji mobitel

L820. Ok, nije dobro. Update prosao, međutim, prilikom korištenja kamere, zblokirana aplikacija kamera, i neće da se upali. Na dnevnome svijetlu imam jako svijetlu pozadinu, boje su ispijene, blijede, baš očigledno. Mislim da je razlika u 1308.0002, umjesto 0001.

15 godina

Što je ovo "Operator:..." ? Toga kod mene nema...

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Nema ni kod mene na 8x, ali zato ima radijski hardver, bootloader i verzija SOC-a....

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice