Monitor sa 2 programa

poruka: 5
|
čitano: 525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Monitor sa 2 programa

Lp,trebam preporuku za veci ( koji tocno neznam ali od 27 nadalje) monitor koji moze istovremeno imati RIP program i recimo corel .

Mozda to mogu svi ali ja to neznam napraviti...

Trebam da je veci i da ima( ako to uopce postoji) kalibraciju boja tj.da boje na kompu budu sto slicnije bojama na ispisu iz printera.

sada imam komp sa i7 12700 i msi pro z690a ako treba...

zahvaljujem

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Monitor sa 2 programa
Trebaš istovremeno vidjeti 2 prozora na ekranu? To možeš postići s bilo kojim monitorom:
https://m.youtube.com/watch?v=_LWFmLe3JS4
17 godina
Monitor sa 2 programa

Ako ne ides na dva ekrana, a zelis imati paralelno 2 aplikacije na ekranu onda ti je najbolje neki ultra wide.

Znaci gledas 34' UWQHD od 34' na vise. Imas i ultra ultra wide koji imaju 32:9 omjer, ti su jos prakticniji za split screen.

Ja zbog ogranicenja prostora isto za posao koristim UWQHD jer mi 2 x 27' nebi stali na stol i odlicno rijesenje za split screen.

Koji tocno model tesko je sada preporuciti, ovisi o potrebama. Za posao je IMHO najbolje neki IPS, ali jako je mala ponuda UWQHD IPS monitora. I naravno, pitanje financija.

A namjestis izuzetno lagano, kao na vidu sto je @kipo postao

Kada odem u ured (a to je 2 puta godisnje jer je u Oslu) tamo imaju neka ultra ultra wide monitore, mislim ovakvi da su, ali isam siguran: https://www.philips.hr/c-p/49B2U6900CH_01/curved-business-monitor-zaobljeni-329-superwide-monitor-s-prikljuckom-usb-c

Na tome je milina raditi u split screen modu.

Bolje šutjeti i biti smatran glupim, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
Poruka je uređivana zadnji put danas u 7:49 (Mauro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Pozz,

dobio sam info za benq pd3420q,dell ultrasharp u3423we i lg 34wn80c  dok mi je u sjecanju da su aoc monitori za te stvari dobre...

imamo info za ove ili aoc ili po izboru

Hvla.

14 godina
tomCAd kaže...

Pozz,

dobio sam info za benq pd3420q,dell ultrasharp u3423we i lg 34wn80c  dok mi je u sjecanju da su aoc monitori za te stvari dobre...

imamo info za ove ili aoc ili po izboru

Hvla.

Preporuka za Benq :) Imam točno taj model, tvornički kalibriran s certifikatom, od ruba do ruba jednak prikaz i još si možeš složiti i split profile za boje ako ti treba za proof :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice