zanimljiv je taj emulator, čak sam napravio onaj mini browser i isprobao(po tutorialu)... I mogao sam isprobati WP prije kupnje moba, sve se može.. Heh..

zanimljiv je taj emulator, čak sam napravio onaj mini browser i isprobao(po tutorialu)... I mogao sam isprobati WP prije kupnje moba, sve se može.. Heh..
ljudi da li zna netko kako se salju slike na facebooku preko WP8 znaci u inbox,sve zivo sam pokusao iii nece
ljudi da li zna netko kako se salju slike na facebooku preko WP8 znaci u inbox,sve zivo sam pokusao iii nece
Upload na skydrive u public folder i poslat link toj osobi?
ma joj e 4 sata sam se danas je*** s tim i konacno sam nasao rijesenje, jednostavno skines aplikaciju onu IM+ tam se ulogiras na fejsbuk i to ti je to :)
ma joj e 4 sata sam se danas je*** s tim i konacno sam nasao rijesenje, jednostavno skines aplikaciju onu IM+ tam se ulogiras na fejsbuk i to ti je to :)
A jel moze na ovaj moj nacin?
Jos nemam wp8 pa me zanima.
nisam pokusavao al kao da sam negdje procitao na nekom forumu da pise nesta slicno ili identicno
A jel moze na ovaj moj nacin?
Jos nemam wp8 pa me zanima.
Dobra ideja, kad probam javim.
Malo sam pratio windowsphone store i aplikacije ... jako malo ima aplikacija koje se redovito ažuriraju ... pogotvo one defaultne kao facebook zadnji update je bio negdje u 07/2012 a tako i večina aplikacija ... isto tako sami vlasnici velikih servisa imaju isti odnos prema istom kao recimo viber ... ne znam jel su nesposobni ili jednostavno smatraju da još nije vrijeme da se dovoljno posvete WP platformi.
Malo sam pratio windowsphone store i aplikacije ... jako malo ima aplikacija koje se redovito ažuriraju ... pogotvo one defaultne kao facebook zadnji update je bio negdje u 07/2012 a tako i večina aplikacija ... isto tako sami vlasnici velikih servisa imaju isti odnos prema istom kao recimo viber ... ne znam jel su nesposobni ili jednostavno smatraju da još nije vrijeme da se dovoljno posvete WP platformi.
Definitivno ovo zadnje.
Whatsapp je do sad imao nekoliko updatova ali je još uvik prepun bugova.
Iskreno, to me najviše živcira na WP.
Definitivno ovo zadnje.
Whatsapp je do sad imao nekoliko updatova ali je još uvik prepun bugova.
Iskreno, to me najviše živcira na WP.
Whatsapp bar nešto radi izbacije nove verzije dok ostali ama baš ništa ...
da nastavimo u tom trendu...http://www.wpcentral.com/microsoft-support-windows-phone-7-8-until-2014
dobro ili loše? tad negdje bi trebao wp9 izač pa se čini OK ali ako operateri sje8u stvar... što kažete?
Ja kažem da će svejedno netko nešta sjebat. MS prvi.
Strpljenja mladi jediji, strpljenja. Viber - samo što nije.
http://www.wpcentral.com/viber-ceo-confirms-update-coming-windows-phone
Usput, čak mislim da bi mi (koji imamo WP8) trebali dobiti WP9. Jer MS je obećao da će ovi telefoni dobiti prvi veći upgrade.
hoće ali ako bude išlo preko operatera neki bi mogli vidjet update, nikad...
na žalost izgleda da nije... neki još nisu dobili portico. ne znam čudno je to.
Skankče, kako si zadovoljan s HOX-om?
Se vraćaš ubrzo
dobro je. da ne lagga bi bilo još i bolje...
Update Skypea!
Za 7.8 i 8.
EDIT: samo za wp8 izgleda. I još se ne vrti u backgroundu. Pa koji im je racku više???
Za 7.8 i 8.
EDIT: samo za wp8 izgleda. I još se ne vrti u backgroundu. Pa koji im je racku više???
kako ne? meni se vrtio u backgroundu. al si offline ako nisi u app? kod skype-a j fora što se on u pravilu nikad ne ugasi tj ostane mu jedna fajlica koja javlja da si online drugima. a pri pokretanju skypa jel ti piše loading ili resuming? vidim da je opet dodat u people hub što je dobro...
Zna netko kad bi trebao update koji donosi kontrolu nad "Others" storage za HTC ?
Zna netko kad bi trebao update koji donosi kontrolu nad "Others" storage za HTC ?
Nitko ne zna, ne znaju ni oni sami
Ja bi update koji donosi zasebnu kontrolu glasnoće za zvono ( a ne ovak sa tipkama), da u postavkama gps-a mogu odabrati kojim aplikacijama želim dati pristup lokaciji, htio bi neki file browser, IE sa malo više opcija.... bolje da ne kompliciram dalje.
malo ih je stislo
http://www.wpcentral.com/microsoft-offering-developers-100-new-apps
Jednostavan pokazatelj da ih sa WP ne ide kako su zamislili.