WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.975.341
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito

GPS-a, H+ i WiFi-a.

A dobro, ST se ne ruši na Androidu, ni u jednom ni u drugom slučaju. Dok sam imao WP mi se to par puta dogodilo, pa sam radi fejlanja jednog i drugog koristio neku treću app, zaboravio sam koju.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

jel se može išta sa moba uploadat na neki internet servis (evo recimo dropbox ili google drive) bez namjenske aplikacije?

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
odjavljen

evo izvoli...lol, samo ovu imam. Ostale su prevelike

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
odjavljen
geek_boy kaže...

jel ko skuzil di se nalazi najavljivani filemanager u win phone 8.1?

nema ga ali...

Mariossa kaže...
geek_boy kaže...

jel ko skuzil di se nalazi najavljivani filemanager u win phone 8.1?

to su bile samo spekulacije, nema ga

pošto ima file picker sklepat će se i neki file manager.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
WP8 - Općenito

jos samo da store proradi i nema sretnijeg od mene :)) drago mi je sta sam preso sa androida na wp :DDD :))

Samobor je lepa varoš
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 21:17 (geek_boy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

et, docekaš wp8.1 padne windows store hehe

a nisam znao da moze to flashanje, znao sam za wp7 ali za wp8 ne

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Jel pametno ic updateat s praznom baterijom, tj sa spojenim mobom na punjac? Malo prije samo dosao doma sa praznom baterijom pa bi sad to updateao.

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

jel skuzio tko da li je moguce u notification centar kao precac ubacit podatkovni promet (3g, 4g) ili ta mogućnost ne postoji?

0 0 hvala 0
17 godina
Mariossa kaže...

jel skuzio tko da li je moguce u notification centar kao precac ubacit podatkovni promet (3g, 4g) ili ta mogućnost ne postoji?

nema toga.. nažalost. možda dođe sa kojim GDR-om u naredno vrijeme..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
DommY kaže...

Jel pametno ic updateat s praznom baterijom, tj sa spojenim mobom na punjac? Malo prije samo dosao doma sa praznom baterijom pa bi sad to updateao.

Da , pametno je

16 godina
mastermax kaže...

Azurirao sam Lumiu 925 koju koristim za posao i uglavnom nemam zamjerke... Action centar je pre dobar,bolji od androidovog, IE 11 je osjetno brzi i svida mi se sto sada mogu stavit vise plocica na ekran... Mogucnost postavljanja slike u pozadine mi nije sjelo,tako da sam to iskljucio...eto jedini problem je trenutno nedostupni store,al to ce se rjesit,a ionako sam na vrijeme sve appove azurirao,pa mi trenutno nije ni potreban...

Ajd, nećemo pretjerivati, action center je daleko od "predobrog". Vlasnik sam Lumie 925.1 i ne razumijem toliki fanbojizam. Zadovoljan sam s WP 8.1, al' da može bolje, može...

Action center vs Notification center Action center vs Notification center
16 godina
WP8 - Općenito

Napokon doma, update skinut, priprema instalacije je na 41% (ide to meni nekako brzo, tek je 5 minuta od početka updatea).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Šta nije bilo nešto rečeno da ćemo svi dobit here drive +? Sa updateom sam tako tako, bilo mi je ok i prije sada su malo to ispolirali..

OVAJ PROSTOR JE NA PRODAJU!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 0 hvala 0
17 godina

ima li tko da je radio update sa relativno malo slobodne interne memorije? govorim o ~1GB..

12 godina
neaktivan
Jel iko zna kako se aktivira Swipe Keyboard?
404 Greške a nema ih nigdje
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

ne radi li swipe samo sa engleskim recimo?

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ne mora se posebno aktivirati, samo počni swipeati.

HTC 8X :)
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ja na mobu imam sve na hr i ne radi!

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

samo na engleskoj tipkovnici radi...

Steam: just_mau5
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Neznam o kakvom fanbojizmu ti pricas,posto koristim LG G2(android), a 925ica mi za posao... Meni je Action centar bolji na Lumiji nego na Androidu i to je iskljucivo moj osobni stav... Ajd jos bi shvatio da sam rekao kako je wp bolji od androida,al to nisam rekao... Smiri malo nerve i ne prozivaj ljude bezveze fanbojima bez ikakve osnove...

14 godina
WP8 - Općenito

pa hoce li ikad ovaj store proraditi

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 1 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Dosta ljudi je napravilo hard reset i sad skidaju aplikacije, vjerojatno je zato dole...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tipkovnica mi je na engleskom (US) ja swipeam ko debil i ne radi
404 Greške a nema ih nigdje
17 godina
neaktivan
Bug Manijak kaže...
Tipkovnica mi je na engleskom (US) ja swipeam ko debil i ne radi

Meni na HTC 8X radi na svim jezicima ali zato Cortane nemam nikako kao ni IE advanced postavki. Izgleda da neki mobiteli neke stvari nisu dobili ili ima nekih problema ali ajde, strpljen spasen. Vjerovatno ce kroz nadolazece dane biti nekih updateova =)

16 godina
WP8 - Općenito

swipe uopce ne znam sta je to cortanu imam normalno na us regiji samo f.....g store ne dela !!!!

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Ove fotografije za backround, imate ih u fotografijama? Meni se prikazuju na pločici, ali ih nema unutar fotografija. :/

EDIT: Nevermind, pojavile se nakon što sam skinuo neku random sliku sa neta. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 22:32 (kratos091).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nixass kaže...

ima tko da je razdjevičio svoj HTC 8S? :)

ima. ima :D
Zadovoljan sam. Kamera me ugodno iznenadila, kao i action centar (nikad ga nisam imao prilike koristiti). Fino izgleda, još da proradi store i bit će okej :)

“Don’t go to men who are willing to kill themselves driving in circles looking for normality.”
16 godina

@mastermax

Mislim da si moj odgovor shvatio previše emotivno i lično, ako me ovog puta razumiješ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 22:27 (chem).
12 godina
WP8 - Općenito

evo malo proucavao sad po mobu i ok je napokon notifikacijski centar i to je po meni i najbolja stvar tog updatea a neki su malo previse i ocekivali. Mob mi radi isto ko i prije neznam kak je nekima brzi al moj je i radio odlicno prije updatea govorim o 8x. Hard reset nisam ni radio i nit ne kuzim zasto to radite uopce?

0 0 hvala 0
17 godina
Maretk0 kaže...
nixass kaže...

ima tko da je razdjevičio svoj HTC 8S? :)

ima. ima :D
Zadovoljan sam. Kamera me ugodno iznenadila, kao i action centar (nikad ga nisam imao prilike koristiti). Fino izgleda, još da proradi store i bit će okej :)

kod mene je 1gb free na internoj memoriji.. oće to bit dosta?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice