Zopo zp998

poruka: 9
|
čitano: 3.035
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
nadogradnja na 4.4 Kitkat

Pozdrav!

Imam mobitel ZOPO zp998 te sam izuzetno zadovoljan njegovim radom koji je besprijekoran.

No, verzija OS-a je 4.2, a ja bi ga htio nadograditi na 4.4 KitKat, ali ja to ne znam kako... 

Nikad nisam nista tako radio, ne razumijem se u pojmove poput rootanja i flashanja...

Ne bi htio nesto na svoju ruku radit jer me strah da nesto ne zeznem, a nije jos ni pola godine proslo otkako ga imam.

Ima jedan engleski tutorial kako da se to napravi, pa ako ima netko mi vremena i volje pomoci... Tu je link -http://forum.zopomobileshop.com/thread-2338-1-1.html

NAJLJEPSA HVALA!

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Zopo zp998

Nitko nista...? :(

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Zopo zp998

Ja isto imam zopo zp998 i preporucam ti da ga nestavljas na 4.4 za sada zato sto ima jos dosta bugova ,pricekaj noviju verziju,4.2 radi puno bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Zopo zp998

U redu onda, hvala za sada :)

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zopo zp998

Pozdrav ekipa,

moj prijatelj je nabavio zopo zp998 te nikako nije mogao saznati sta znaci ono veliko zeleno G u statusnoj traci na vrhu mobitela, moze mi tko pomoci?

EUNE: RayzCRO
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2014 14:32 (Rayz00).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Zopo zp998

možda gps?? 

Steam account: OutOfSp4c3 Solarna energija nije nešto što može postati popularno preko noći.
13 godina
neaktivan
Re: Zopo zp998
Joe Cavallo kaže...

možda gps?? 

Nije GPS, saznali smo da je to oznaka za 2G mrežu :)

EUNE: RayzCRO
10 godina
neaktivan
Zopo zp998

Pozdrav, imam Zopo 998 ali sam nekako slučano deinstalirao poruke te ih nemam više na mobitelu. Ne mogu primiti SMS poruku od nikoga. Dali ko zna kako da vratim poruke, a da ne moram raditi reset mobitela?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Zopo ZP1000

Imam pitanje vezano uz aplikaciju Fotoaparat na mobitelu ZOPO ZP 1000, pa ako je netko imao sličan problem ili situaciju ili zna o čemu se radi da mi da savjet....

Problem je jer mi je nestala alikacija fotoaparat sa moba, probao sam ga rootat, i stavit na tvorničke postavke ali ništa nije pomoglo....i dalje mi je crni ekran kad pokušam ući u fotoaparat i nakon nekog vremena mi se pojavi poruka : Nažalost, aplikacija Galerija je prekinula s radom...? još jedan apsurd je taj da kad se stisne na informacije o alipkaciji Fotoaparat on otvara informacije o aplikaciji galerija...? gdje mi je mogla nestat app sa moba..? imao netko sličnu situaciju?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice