Tu su mi tokeni,app od banaka, fakat mi se neda to slagat od pocetka.
Zamjena baterije
- poruka: 9
- |
- čitano: 6.447
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Osobno ljudima ne diram ništa. Rastavim, zamijenim, sastavim i isporučim uređaj.
Moraš biti ulogiran u samsungov račun, tamo napraviti backup, pa da ti i vrate na tvorničke postavke, sve apk. budu vraćene, no postoji kvaka.
Kod banaka možeš iz aplikacija putem njihovog tokena izvaditi identifikacijski kod i sms, pa poslije vratiti, token od fine moraš obnoviti u fini, a igre, kontakte i sve ostalo si vjerojatno sačuvao preko googl računa pa ti sve vrati nazad.
Ipak idi tamo gdje ne vraćaju mob na tvorničke postavke.
Poz,da li moze da se zamijeni baterija na Redmi Note 10? Ono na licu mjesta,da ne ostavljam tel. u servisu? !
Mozes pitati servisere hoće li ti ostati podatci.
Iako ne vidim razlog zašto bi se podatci brisali pri izmjeni baterije...
Pitaj servis, moja iskustva sa zamjenama baterije su da se podaci ne diraju.
Da ne otvaram nepotrebno novu, postojeću temu pitat ću ovdje. Došlo je vrijeme ili za kupovinu novog Smartphona, ili zamjena betarije u ovoj staroj Motoroli staroj 5 god. ili pak kupovina novog i zamjena baterije u starom. No mene sada zanima zamjena baterije. Ako može preporuka dobrog servisa u Zagrebu koji stavlja originalne baterije, a ne neke loše kopije no name. Po mogućnosti lokacijski negdej u centru grada, a na na nekoj periferiji.
Di u zagrebu mogu kupit i zamijenit bateriju za redmi note 10 pro, koji servis ducan i slicno, hvala