Zamjena baterije

poruka: 9
|
čitano: 6.447
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Zamjena baterije
Imam s10 lite, fon je star 2,5god. i sve radi odlicno.Za sada.I baterija mi drzi cijeli dan bez obzira sta mu radim.Ali vjerovatno ce ju u nekom trenu trebati zamijeniti.Pitanje je: dali prilikom zamjene baterije gubim instalirane app ?
Tu su mi tokeni,app od banaka, fakat mi se neda to slagat od pocetka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Zamjena baterije
Kako gdje. U ovlaštenom zna biti da ti privatne stvari ostaju dok sve sigurnosne moraš ponovo aktivirati a po novom ti vjerojatno sve ostane.
Osobno ljudima ne diram ništa. Rastavim, zamijenim, sastavim i isporučim uređaj.
Moj PC  
0 0 hvala 1
4 godine
Štupser kaže...
Imam s10 lite, fon je star 2,5god. i sve radi odlicno.Za sada.I baterija mi drzi cijeli dan bez obzira sta mu radim.Ali vjerovatno ce ju u nekom trenu trebati zamijeniti.Pitanje je: dali prilikom zamjene baterije gubim instalirane app ?

Moraš biti ulogiran u samsungov račun, tamo napraviti backup, pa da ti i vrate na tvorničke postavke, sve apk. budu vraćene, no postoji kvaka.

Kod banaka možeš iz aplikacija putem njihovog tokena izvaditi identifikacijski kod i sms, pa poslije vratiti, token od fine moraš obnoviti u fini, a igre, kontakte i sve ostalo si vjerojatno sačuvao preko googl računa pa ti sve vrati nazad. 

Ipak idi tamo gdje ne vraćaju mob na tvorničke postavke.

合氣道 Ne možete naučiti ono što mislite da već znate.
14 godina
Novi sams fw-imaju Maintenance mode koji uključiš kad šalješ mob na servis da ti ne prčkaraju po stvarima.
Moj PC  
0 0 hvala 2
4 godine
Zamjena baterije

Poz,da li moze da se zamijeni baterija na Redmi Note 10? Ono na licu mjesta,da ne ostavljam tel.  u servisu? !

0 0 hvala 0
14 godina
Štupser kaže...

Mozes pitati servisere hoće li ti ostati podatci. 

Iako ne vidim razlog zašto bi se podatci brisali pri izmjeni baterije... 

13 godina
Zamjena baterije

Pitaj servis, moja iskustva sa zamjenama baterije su da se podaci ne diraju. 

0 0 hvala 0
13 godina
Zamjena baterije

Da ne otvaram nepotrebno novu, postojeću temu pitat ću ovdje. Došlo je vrijeme ili za kupovinu novog Smartphona, ili zamjena betarije u ovoj staroj Motoroli staroj 5 god. ili pak kupovina novog i zamjena baterije u starom. No mene sada zanima zamjena baterije. Ako može preporuka dobrog servisa u Zagrebu koji stavlja originalne baterije, a ne neke loše kopije no name. Po mogućnosti lokacijski negdej u centru grada, a na na nekoj periferiji.

0 0 hvala 0
7 godina
Zamjena baterije

Di u zagrebu mogu kupit i zamijenit bateriju za redmi note 10 pro, koji servis ducan i slicno, hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice