Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 286.544
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Zanimljivo, na Xiaomi forumu se normalno raspravlja o problemima oko V6, dok se na Bug.hr podforumu Xiaomi štuje kao neko božanstvo i nije dopušteno ništa reći protiv istih. Onaj gore me pokušava naučiti što je beta? A prije toga tvrdi da je pročitao 5 puta moje postove u kojima stoji da smatram da je za kompaniju koja je stvorila jako dobar os (V5) pomalo neozbiljno što neke elementarne stvari nije ubacila u ovu verziju, pa makar ona bila prva. I to nije stvar buga, nego nonšalantnosti. I moje je pravo tako razmišljati, koliko god to nekima (bolje rečeno većini) smetalo. Ali evo, da ne idemo, kako drugi forumaš kaže, u dodatni flejm i kojekakve prijetnje da "pazim što pišem"(??!!), ovo je moj posljednji post na ovom PDF-u. Svako dobro i uživajte.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.8.2014 21:55 (Wuchko).

4 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Xiaomi MI3W - review
vepar kaže...

Da,One ima bolje zvucnike i metalno kuciste...vrijedi li to tolike razlike u cijeni?to je na onome ko kupuje da  procjeni..

Mi3 ima bolju bateriju,kameru,fluidnije sucelje,MIUI je po meni ispred musicavog Sense sucelja,a da na spominjemo i nadogradnje na tjednoj i mjesecnoj bazi...

Dakle Mi3 se bez problema nosi sa svakim razvikanim brandom,jos nema "ime", ali s obzirom da postoje tek 4 god. dobro im ide...

Mi3 nema fluidnije sučelje od M8, M8 uz Z2 su najfluidniji (iako je Z2 navodno trunčicu laggavi). Moj M8 ne lagga ništa, barem ne primjećujem koš svakodnevnog rada, a i imam Nova Launcher jer mi ne paše drawer od Sense UI, ali to je druga strana priče. Isto tako niti Z mi nije laggala, ali sam izmodificirao softver, iako ne lagga i dok je bio full stock. 

Kako vam baterija traje? Može par SSova SOTa? Hvala :) 

14 godina
neaktivan
Deawood kaže...
vepar kaže...

Da,One ima bolje zvucnike i metalno kuciste...vrijedi li to tolike razlike u cijeni?to je na onome ko kupuje da  procjeni..

Mi3 ima bolju bateriju,kameru,fluidnije sucelje,MIUI je po meni ispred musicavog Sense sucelja,a da na spominjemo i nadogradnje na tjednoj i mjesecnoj bazi...

Dakle Mi3 se bez problema nosi sa svakim razvikanim brandom,jos nema "ime", ali s obzirom da postoje tek 4 god. dobro im ide...

Mi3 nema fluidnije sučelje od M8, M8 uz Z2 su najfluidniji (iako je Z2 navodno trunčicu laggavi). Moj M8 ne lagga ništa, barem ne primjećujem koš svakodnevnog rada, a i imam Nova Launcher jer mi ne paše drawer od Sense UI, ali to je druga strana priče. Isto tako niti Z mi nije laggala, ali sam izmodificirao softver, iako ne lagga i dok je bio full stock. 

Kako vam baterija traje? Može par SSova SOTa? Hvala :) 

Po čemu to molim te su M8 i Z2 najfluidniji mobiteli? Cijenim svakoga i svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali molim te nemoj pričati da je M8 fluidniji nego MI3 jer to sto ti pišeš nije objektivno nego subjektivno i ispada kao da silno pokušavaš opravdati +3k uloženih kuna. Probao sam i M8 i mobitel ne vrijedi tolikih novaca, isto kao ni SGS5 ni jabuka5s.. Također to sto ti spominješ bolju podršku na XDA, bolje zvučnike i ostalo ne opravdava ni 1k kuna vise od cijene Mi3-a, a kamoli 2-3k vise, na stranu prodaju po njuškalu, pričamo o cijeni novog uređaja, ne kupljenog pod ugovorom pa prodanog po nižoj cijeni. Btw sto se podrške tiče, XDA nije mjerilo podrške, je možda kada gledaš Samsung i HTC, ali nikako kada gledaš Xiaomi vs svi ostali brandovi, jer MIUI je zajednica od 10-tak miliona "sljedbenika" i fanatika u jednu ruku koji se bore za svoj dio kolaca, sudjelovanje u razno raznim forumskim aktivnostima, beta timovima, itd.. Pa samo forum en.miui.com broji preko 200k aktivnih članova koji svakodnevno pokušavaju svojim postovima pridonijeti daljnjem bržem napretku i razvoju samog softwarea, a gdje su još zajednice poput xiaomi.eu i mi.com kao kineski forum. Koji brand još ima takvu zajednicu osim MIUI-a? Da se razumijemo sve je to marketing, jer MIUI i Xiaomi nude nagrade u smislu mobitela, rutera, MiBoxa, itd itd za reviewe, tutoriale, itd, je da dnevno možeš pročitati 10 osvrta o istom uređaju ali ruku na srce niti jedan nije isti koliko god svi oni imali zajedničku početnu temu.

Također o kakvom kompletnijem softwareu na M8 pričaš? Što ti znaci ta garancija za Android L da ćeš ga imati 3mj od izlaska na Nexusu kad ce ga ovim tempom i razvojem MIUI V6 Xiaomi imati prije ijednog drugog uređaja koji čeka razvoj L-a na Nexusu.. 

Kao sto si i sam spomenuo to je tvoj izbor i samo tvoj isto kao sto je Xiaomi moj i samo moj i kao bivši Samsung fanboy sam izuzetno objektivan u raspravi brendirani uređaji vs kinez Xiaomi.. I kao sto sam vise puta rekao nakon kupovine MI3-a sam se preporodio, i nećeš Samsunže više nikad u moje ruke, pa tako ni HTC a pogotovo tek ne jabuka..

Ali to svu tu raspravu na stranu, baterija je brutalna pa evo i traženi SS, osobno moj najbolji

Znaci skinut s punjača u 6-7 ujutro, tek sutradan u 1 sat bio prazan, nije bio pun 100% kao sto se i vidi iz dijagrama nego na nekih cca 95%, krenuo sam na put, vožnja busom, cijelim putem sam čačkao po mobitelu, data upaljen, svjetlina na automatskom iako on ga je držao vise manje na full jer sunce udara kao mutavo kroz prozor pa ne vidiš meda ako ugasiš automatiku, pregledavao vijesti po portalima, whatsapp, facebook messenger i par poziva, rezultat je tu..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
Hvala bogu da im je netko dobro rekao.
Svaka čast majdo.
Nego mislim da će prije Mi3 i Mi4 dobiti Android L nego M8.
Već je potvrđeno da će dobiti Android L
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Impresivni battery life, napišem dojmove u utorak kada stigne moj primjerak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Aj dosta prepucavanja, samo bezveze temu kvarite, slazem se sa vama da je Xiaomi Mi3 uredaj u rangu i da se ne isplati dati vise za razvikane marke, al pustite to sa strane jer ionako nitko ne kupuje uredjaj novi u ducanu, nasi lihvari nas peglaju sa svih strana, tako da ja uvijek gledam polovno sa garancijom, imam trenutno Z1 kojeg sam uzeo polovno i super sam zadovoljan, probao sam Mi3, Z2, M8, sve je to tu negdje brzinom, moj Z1 je isto super brz kao oni, jedino kaska Samsung kao uobicajeno, sa sporim Touchwizz-om..al blabla idem previse u off topic

Nego, imate li kakve fotke da za upload na neki servis? Bas me zanima kvaliteta fotki, dal je Mi3 dobio mogucnost slikanja u Raw formatu? Hvala
12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review
Naručila sam si bijeli Xiaomi Mi3 preko mobicityja i sad ga čekam!!!

Crko mi mob na ljetovanju, a kako sam bila u mogućnosti nategnuti oko 2 soma za novi ili "novi", po povratku u ZG njuškam i njuškam što ću kupit i ništa mi se nije baš sviđalo, barem u tom cjenovnom rangu... i da ne duljim, isključivo me ova tema dovela do odluke, čitala sam vam dva dana i jednostavno se odlučila i uplatila u četvrtak naveče preko paypala mobitel :) baš sam sad totalno u isčekivanju, odmah u petak dopodne su mi javili na mail da mi je status narudžbe Pending Fulfilment A i tak... nikad nisam tako skoro preko noći donijela odluku, ali baš ste pozitivni ovdje i argumenti su bili prejaki: nema vat-a, iskoristila sam onaj kod za oslobođenje od shippinga i to je to... O Xiaomiju sam čitala i ranije i tu se nema što dodat!

Kad dođe, pokušat ću pratit vaše upute, tj. majdine da ga rootam pa kud puklo... bit će mi prvi put, od negdje se mora početi ;)

6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lana Mihaela kaže...
Naručila sam si bijeli Xiaomi Mi3 preko mobicityja i sad ga čekam!!!

Nadasve zanimljivo i žensko vidjeti u temi, u svakom slučaju nisi pogriješila, i dobrodošla u "klub".. ;)

MARKOZD15 kaže...
Nego, imate li kakve fotke da za upload na neki servis? Bas me zanima kvaliteta fotki, dal je Mi3 dobio mogucnost slikanja u Raw formatu? Hvala

Da se ne osvrćem bzvz na početak tvoje por, jer nema smisla, ovo nije prepucavanje, al dobro.. Što se RAW-a tiče, trenutno još uvijek nije implementirano u samu kameru, ali postoji APK na Google Play-u, Mi2Raw koja snima u dng formatu i slike su cca 25+ MB, kome treba odlično obavlja posao..

Za slike evo imaš par mojih komada na Dropbox-u, u folderu ima i video 1080p, a također imaš video zapise dostupne i na youtube-u..

Noćni video test od prije tri mjeseca dok je još bilo problema s kamerom, na koncertu Marijana Bana u Mostaru prilikom proslave Zrinjskog jer su postali u tom trenutku prvak šugave zemlje kako je bio naslov u sportskim. Nekih cca 100 m sam udaljen od bine, mrkli mrak, jedino osvjetljenje su zapravo ove dvije baklje na pocetku i rasvjeta od bine, u jednoj ruci pivo, druga ruka visoko u zraku s mobitelom.. Toliko o stabilizaciji.. Snimano je u 1080p, uploadano direkt s mobitela na youtube bez ikakvih modifikacija na videu.. 

Dnevni video test, Borak, izvor rijeke Lištice u Hercegovini..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 16:20 (majdo).
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Uskoro cu objaviti jedan mali test Miui V6 vs Miui V5. Vise je to test kamere nego drugih stvari al eto nisam imao vremena pa nesto na brzinu. Uglavno sam kritikovao jer sam se nadao da ce imati mnogo toga u kameri a ima manje. Sve u svemu miui V6 kamera je bolja, manje je mutna nego Miuiv V5 cak i svjetlija, daje bolju boju itd... Sve cete vidjeti kad obajvim na Mui forumu.

Sto se tice RAW formata, programa koji slika u RAW formatu Mi2Raw, intereuje me gde sacuva sliku i kad? Jer prvih dana sam slikao da uporedem al nema sans da nadem sliku ni preko laptopa ni preko telefona. Te sjutra dan sam vidio dve slike da je sacuvao. Da li nesto program nije ok il ja nesto pogesni radim?

P.S. Da li mogu i kako mogu naci ovaj forum na Tapatalk? :/

kiki
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 17:56 (wave90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
wave90 kaže...

Sto se tice RAW formata, programa koji slika u RAW formatu Mi2Raw, intereuje me gde sacuva sliku i kad? Jer prvih dana sam slikao da uporedem al nema sans da nadem sliku ni preko laptopa ni preko telefona. Te sjutra dan sam vidio dve slike da je sacuvao. Da li nesto program nije ok il ja nesto pogesni radim?

Po defaultu se nalazi u root>DCIM>Mi2Raw.

Moraš iz te mape kopirati negdje drugdje ako želiš vidjeti to na kompu iz nemam pojma kojeg razloga.

Meni je to isto pravilo problem i nakon toga sam vidio na kompu željene fotke. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Mislio sam uzet Moto G, al hebeš ti to, za ovu cijenu nema smisla odbit ovakav brutala fon, makar mi se baš ne sviđa dizajn. Di bi mi ga bilo najjeftinije kupit?

Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Preporučio bih ti da uzmešbijeli , i ne bih savjetovao plačanje karticom jer može doći da ti se adrese ne poklapaju pa moraju istragu napraviti. Pitaj nekog kolegu za paypal. Ovdje smo većina naručili s te stranice.

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.8.2014 23:13 (glikoprotein).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zašto mi se adrese ne bi poklapale?

Sogandolma, japrak, Baklava i halva Fildžan, džezva, Cigara i kahva Ne šećeri sitno, Bolja ti je kocka Crk'o svak Ko u bosnu bocka
13 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Kod mene je bio takav slučaj, nemam pojma.

P.S. Gdje bi bilo najbolje za naručiti nekakav case, da ne moram dugo čekati na dostavu ili je netko voljan prodati možda?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 0:07 (glikoprotein).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Miui V6 VS Miui V5
Evo nesto sam ispisao jedva a i ove slike sa google drive nisam mogao da postavim pa sam stavio sam URL... :(

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
Svi koji kukaju da nema gps togglea u krivu su.
Samo scrollati tilese dolje i voila
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

Nije to kukanje, nego stvar navike na V5 i onda odjednom puf na V6 nema 70% toga..

V6 kao ROM je na dobrom putu da bude najbolji ROM do sada koji je netko mogao ponuditi, brz, jednostavan (iako pomalo vuce na iOS) ali trenutno s dosta nedostataka..

Po meni su ovo najveci:

Prva stvar kamera: Sramota je da smo prisiljeni koristiti 3rd part app da bi smo iz kamere izvuli njen maksimum.. Sve što su mogli izbaciti su izbacili, i ja se iskreno nadam da će uskoro to sve vratiti.. Znači nije problem hardware, problem je software, nedostaje panorama, nedostaju "modovi", pa stari S2 ja imao više mogućnosti što se tiće odabira načina slikanja, noćno, pejžaz, itd.. Nedostaje vremenski okidac (to je stvar koja uzasno fali i na V5), itd, itd, dalo bi se tu nabrajati ohoho što sve točno nedostaje. Da ne zaboravim, na V6 kmera je također dosta usporenija nego na V5, što se tiće stock app, kvaliteta slika je tu negdje ako ne i ista po meni.

Druga stvar ti togglesi, po meni gore onaj player koji stoji non stop je glupost, i ne treba mi uopće dok ne upalim glazbu. Također zašto su ukinuli "slobodu" naređivanja togglesa, to bi sve skupa trebalo omoguciti, da ti sam odaberes sto će ti se pokazivati a što ne, počevši od tog playera pri vrhu pa do redosljeda togglesa.

I treća stvar i po meni najveća, meni tipka! Ja još uvijek ne mogu shvatiti koja je to fora što su usrali tu meni tipku i izbacili je i sad tu ubacili task manager.. WTF?!? Zašto mobiteli uopće imaju meni tipku kad se više neće koristiti. Meni osobno je neophodna i ne mogu se naviknuti na nju i to je ono što me najviše odbija kod V6, i zašto težim vraćanju na V5 ukoliko to ne riješe ili ne ponude alternativu s promjenom funkcije te tipke..

Netko će reći da to je google sad uveo to se mora. Ma zašto bi se moralo? Pa MIUI-u je samo baza Android, sve ostalo su apsolutno sami priagodili da postane najbolji ROM koji postoji za neki mobitel.

To ukidanje tipke kako sam sa sudy-em komentirao mi je ravno tome kao da mi netko zamjeni gas i kočnicu na automobilu nakon 7 godina vožnje s redosljedom kvačilo, kočnica, gas, ili da preko noći nas natjeraju da u HR vozimo po britanskim propisima, znaći lijevom stranom.. Katastrofa!

Iskreno se nadam da će postojati nekakva alternativa uskoro za to, i da će nam omogućiti mogućnost da biramo gdje će se što nalaziti, jednostavno da taj glupi task manager se vrati na dugo držanje home tipke, jer ovo je apsolutno bespotrebno da to bude toliko jednostavno za pristup, jer svi će se naviknuti na to i čistiti memoriju svakih 15 sec, i samim time skraćivati trajanje baterije, jer ubiješ aplikaciju pa dok se ona opet pokrene koliko joj snage treba, itd.. I onda im je đabe sve što su napravili, promjenili, uveli novitete za uštedu baterije, kad s ovim nesvjesno se ubija smisao tih istih opcija!

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.9.2014 11:38 (majdo).
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

U potpunosti se slazem. Ima masu bagova ka na primjer vise ne dobijam obavjestenja da mi je stigla poruka na FB, ne pojavljuje se onaj kruzic. Sto se tice menu tipke stvarno je uzasno ne znam ni zasto im je trebalo to menjaju. Sto se tice kamere u mom postu sam napisao da je V6 kamera bolja sto se tice slikanja al da joj nedostaju mnogo stvari. Cak su obecali da ce popraviti stvar s kamerom u slabo osvjetljenim prostorijama ali nista. V6 ima sanse ali kada ce ga srediti? Pred sami izlazak Miui V7???

- Much Better in low light,

- RAW,

- HDR +,

- Panorama HD,

- Slow-motion record,

- More mods and interesting feature,

- Transparent appearance,

- ...

kiki
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi MI3W - review

Meni nedostaje menu tipka,dugi stisak po ekranu za postavljanje widgeta i homescreenova,kamera je siromasna opcijama i to je to.s obzirom da je jos u beta razvojnom stadiju jasno je da ne moze sve odmah biti poslozeno kako spada...

Ali je zato mob vidno fluidniji,kamera daje svjetlije i kvalitetnije slike,ovaj iOS dizajn sucelja jako mi se svidio i sve je nekako jednostavno.kad srede bugove i vrate neke stvari koje je imao MIUI 5 bit ce perfektan...

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Stigao danas ujutro i jedino što mogu reći je WOW. Ogroman ekran, super kut gledanja, vjerojatno i performanse. Sada ću probati staviti najnoviji v5 stable rom.

edit: fck that, čekam v6. Ma ne vjerujem da je neka razlika između tih inačica, a i neki cancro pisces error mi se javlja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 13:31 (glikoprotein).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Pozdrav, mi može netko reć koju struju punjenja ima originalni punjač od Mi3?

Imam ga i ja već jedno 2 tjedna, naručio ga s Mobicityja ali nisam dobio punjač, kontaktirao sam ih i poslali su mi neki BWC, 1,5A mu je izlaz pa neznam dal da ostavim ovog ili da zahtijevam originalni... {#}

Kupio sam i ovu maskicu i s krive strane ima rupu za mikrofon od kamere tako da treba probušiti rupu s prave strane, inače je zvuk kod snimljenog videa nikakav (tako da znate ako još netko kupuje maskicu).

A što se tiče samog mobitela ja sam za sada prezadovoljan i za te pare  (1550kn je bio kad sam ga ja naručio) ga definitivno preporučam. 

0 0 hvala 0
14 godina
1A ti je original.
Ali nema veze,mob će povući struje koliko želi.
Ja ga uglavnom punim preko Powerbanka
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan

E nije ni 1,0A, nego je orginalni 2,0A

15 godina
neaktivan

Ma znam to ali sam mislio da ima možda čak i jači pošto ti noviji mobiteli znaju imati i oko 2A, ali ok, znači bit će dobar i ovaj kojeg su mi poslali.

Mislio sam i ja kupiti powerbank ali pošto mi baterija izdrži 2 dana bez problema mi nije potreban. Ali zato mi je Mi Band zanimljiv, šteta što nije 13$ kako su i najavljivali...

EDIT: znači ipak ima 2A?

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 17:46 (ciko).
14 godina
majdo kaže...

E nije ni 1,0A, nego je orginalni 2,0A

Na mojem piše 1000mA i nigdje nisam našao da je original 2000mA

12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ja koristim punjac od Galaxy Tab-a 2... 

On je 2.0A...

Sto se tice samog moba... Zasad je sve 5... 

Jedino u cemu je npr S4 od cure bolji je prikaz crne boje... I definitivno kamera... 

Ostalo... Znac se... MI3 wins... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
robimarko kaže...
1A ti je original.
Ali nema veze,mob će povući struje koliko želi.
Ja ga uglavnom punim preko Powerbanka

Vezano za Powerbank, jel stvarno mozes Mi3 napuniti 3 puta od nule, tj. jel stvarno ima tih 10400mAh?
14 godina
Nemože biti 10400 efikasnog kapaciteta,zbog toga što su Li-ion baterije na 3.7V onda moraš boostati napon na 5V,te je tu pri 2A učinkovitost 93%,a pri 2.1A 91%.
Neznam još može li se 3 puta napuniti,no Xiaomi tvrdi da se može napuniti Mi3 2.5 puta zbog svih gubitaka.

Morao bih probati je li to istina,no za sada je napunio što sam htio kada sam htio
robimarko@gmail.com
15 godina
Xiaomi MI3W - review

Budući da ste se razvezali o V6 i kameri, evo i mene s riječi-dvije.

V6 vs. V5:

• prelazak s V5 na V6 je po mom mišljenju kao prelazak sa legendarnog S2 na Mi3
  • uglađenije radi, brži sam u multi-taskingu (upravo zbog menu tipke koja svima smeta). Meni ne predstavlja toliki problem. Valjda zato što sam skloniji promjenama i lakše se nosim s istima
  • fluidnost rada, kvaliteta signala, baterija (?!), bolja optimizacija RAM-a, ...
  • dizajn V6 je naravno daleko bolji od onoga V5. Podrška za LS-Notif, balončić-obavijest za svaku aplikaciju, sve su to sitnice koje olakšavaju rad
  • da, slažem se da neke sitnice ne valjaju, recimo zašto sve obavijesti prikazuje kao (...) u statusnoj traci (?), ali hello, tek su 2,5 tjedna kako je vani, ne treba tražiti dlaku u jajetu.
    A redovito idaju daily changelog što me raduje.

Kamera:

• iako sa stock aplikacijom nisam nikako zadovoljan, nakon što sam otkrio Camera-FV5 aplikaciju, preporodio sam se.
  • bilo da je riječ o V5 ili V6, ova aplikacija rastura. Iako mislim da na V6 je bolje kernel ispeglao hardversku stranu kamere, zato je ona bolje.
    Što nas tek čeka kada objave kernel Mi3? {#}
  • da ne duljim, evo par primjera fotki s V6 (nikakav post-proces nije izvršen).

p.s. fotke su malo osakačene zbog uploadera.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 21:57 (sudy_freak).
Moj PC  
3 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ajde molim te objasni mi gde je to podesavanje za LS-Notif, jer sad mi vise ne javlja kada mi stigne poruka u FB message, viber itd... A ZRam jel to aplikacija koju ja nemam ili samo nacin za rad Ram memorije?

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice