Vađenje sim kartice

poruka: 6
|
čitano: 26.086
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vađenje sim kartice

Pozdrav!

Evo uzeo sam novi mob po preporuci, radi se o Samsung Galaxy 3. E sad postoji veliki problem. Naime posiljka je stigla dok ja nisam bio doma pa ga se je docepao buraz. Vrlo "pametno" je izvadio sim karticu iz one plastike tako da nije bila standardne velicine vec puno manja, tipa micro sim i stavio u mob. I sad se naravno ta kartica ne moze izvuci nikako van. Dosta je duboko unutra, mob ju ne cita ni nista. Sto uciniti? Mob ima jako glup mehanizam stavljanja tako da se gurne sa strane, nema nikaj da se izvuce van ili da se stavlja iza baterije kao na vecini mobova. Molim vas, svaki savjet dobrodosao, nisam neki lovator, a dugo sam si htio priustiti ovakav mob i sad mi stoji gotovo beskoristan. Moze li se ikako ta kartica izvaditi i ako ne sto ciniti? Hvala svima!

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison

0 0 hvala 0
16 godina
Vađenje sim kartice
Probaj sa cackalicom ili necIm slicnim izvuc, ako nejde lupi kretenskog brata po glavi i reci mu da plati servis jer ce te puno kostat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Vađenje sim kartice
Ili jedostavno skines masku i trebao bi vidjet karticu
Autoclimb kills more people than AIDS
16 godina
neaktivan

Probao sam, maska je drugacije postavljena, svejedno se ne moze do kartice :( *** mater, pa kolko ce me doc servis onda? :(

“Some people hear their own inner voices with great clearness. And they live by what they hear. Such people become crazy... or they become legend.” -Jim Harrison
16 godina
Vađenje sim kartice
Ocito je da je mob novi i da ima garanciju a to vađenje zahtjeva otvaranje moba tako da moras u ovlasteni servis, a vjeruj mi oni ti sve masno naplate.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo je skinuto iz "Galaxy 3 15800". Za vađenje bi trebao lagano karticu gurnuti lagano unutra da "osjetiš" onaj klik za oslobađanje kartice i trebala bi sama izači malo vani. Da li može memory pasati na sim to neznam

sim sim
memory memory
I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice