Da li uzeti iPhone ili SE W995?

poruka: 249
|
čitano: 39.799
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Da li uzeti iPhone ili SE W995?

Bio je odgovor da je iphone najnapredniji telefon, da je unio revoluciju, da je nudi najvise funkcija a ja tvrdim da nije nista od toga. Nti je najnapredniji jer nema nista sto drugi nemaju, nije unio revoluciju jer nije donio nista sto vec nije bilo na trzistu i ne nudi najvise funkcija vec je upravo sramota koliko malo funkcija nudi. To sto ti navodis je cisto subjektivno i niej cinjenica vec misljenje. Instalacija aplikacija u roku par minuta?

Pa koliko ti mislis da treba nokii i drugima da to urade? Koliko se brzo otvara stranica na samsungu recimo? Hehehehe

trenutno zumiranje? Hehehehhe

ti moras pomicati prst da bi zumira a ja samo tapnem dva puta i voila ;)

Sve ovo sto ti pricas je smijesno ;)

I to sve vrijedi toliko para?

To je ogracka za djecu a poslovni ljudi uzimaju ozbiljnije uredjaje jer im je bitnije spajanje na exchange server nego skidanje igrica i razmjena high scoreova ;)

16 godina
neaktivan

Da li si koristio iPhone duze vremena i probao sve u vezi njega? Da sam poslovan covjek, vjerovatno bih imao 4 mobitela i 3 laptopa uz sebe, 3 digitalca profesionalna, pa mi ne bi bio problem rasporediti potrebno, a sve do tada bicu stvarno prezadovoljan korisnik premocnog uredjaja koji ama bas nikad ne moze da dosadi, a svi znamo da znatizelja brzo prodje, uzimam primjer sebe prvog i N95-ce koji mi je bio 3 mjeseca magistarski rad, pa mi je ubrzo postao tek obicni uredjaj za SMS i pozive...

Šta se bijeli u gori zelenoj...

0 0 hvala 0
17 godina
Dom031 kaže...
Psiho246 kaže...

<;div class="editor_quote">

Eto ga.

Kompleks vise vrijednosti.

Zato sto ti platis drek ko zlato, a ja kupim drek koji bolje smrdi za cijenu dreka, tvoj je drek bolji?

Super logika.

Ti i ostali samo pokusavate obraniti svoju nesmotrenu kupnju mobitela koji nema osnovne funkcije.

Kao sto je kolega Logic rekao, vas jedini argument protiv nebrojenih i nepobijenih cinjenica koje ukazuju na to da je iPhone polovan proizvod je: "Apple ima dobar dizajn!!!!!".

iPhone koristi Grubnic, sta vam to ne govori nista? Vjerojatno ste ga zato i kupili...

Edit: Znas kako se zove covjek koji je platio drek u cijeni zlata? Bu****. Osmijeh

Koliko puta sam ovo napisao, pa šta vi mislite da smo svi mi iPhone kupili a da nismo znali ništa o mobitelu. Ja sam znao točno što sa njime dobivam a što gubim i opet mi je odličan. To što ti meni kažeš da sam platio drek ja isto tebi mogu reči da si kupio komad najjeftinije plastike blabla ali mene baš briga jer ako se tebi sviđa onda je ok. Ja nežalim ni lipe za iPhone i presretan sam sa njime ti sa svojom 5800 i mir u svijetu. Vi zbilja prezirete mobitel.. ima valjda pametnijih stvari nije vam iPhone prijatelj koji vam je ukro curu..  samo mobitel koji je postigao više od svih ostalih. Peace! xD

Nisam usporedio iPhone s drekom, tj jesam ali sam usporedio i nokiu sa drekom koji bolje smrdi.

Drek je u ovoj prici totalno nevazan, uzeo sam ga kako primjer bezveze.

Dosta o dreku molim te. Smijeh Zamisli da sam napisao leptirici il nesto.

Ne prezirem taj mobitel, prezirem fanove koji uzdisu iPhone u nebesa i svugdje di mogu podcjenjuju kvalitetne i bolje proizvodace mobitela govoreci kako je iPhone najbolji, bla,bla.

Meni je drago sto si ti sretan sa svojim iPhoneom.

Smatram da si za te pare mogao puno PUNO bolje proci, ali ako tebe veseli, ok.

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Kad je toliko premocan zasto mi niko vec mjesec dana ne moze reci sta taj premocan uuredjan moze a da ne mogu mnogi drugi telefoni a svi su redom jeftiniji od iphone. Kad je tolik premocan do sada bih dobio baem 20 funkcija a nikad nitijednu nisam dobio. Evo i u ovom threadu ovo pitam vec treci put i niko do sad niti jednu nije rekao. A tolikpo premocan ;)

Stvarno smijesno ;)

17 godina
Irfan kaže...

bla,bla magija...

iPhone ne obara nista.

Jedini rekord koji je mozda oborio je rekord u bezveznom zauzimanju medijskog prostora.

iPhone je ko Simona Gotovac (vjerojatno ga i ona ima).

Svugdje gdje se okrenes ga vidis, kosta puno, vrijedi malo. Osmijeh

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Smatram da si za te pare mogao puno PUNO bolje proci, ali ak razmjenjivati high score sa drugim ljubiteljima iphonea kao sto mogu razmjenjivati slikeo tebe veseli, ok.

Ajd nemoj djetetu kvariti zabavu. Vidis da taj iphone moze razmjenjivati high scoreove sa drugm djecicom sa iphoneima i da se igre instaliraju za minut ;)

Nemoj cvijeliti dijete ;)

I da mogu i slike razmijeniti. Nema veze sto moraju otici kuci i poslati mailom ili platiti preskupu gprs tarifu a sjede metar jedan od drugog ;)

15 godina
neaktivan
Ja stvarno neznam zašto se onda, kada su u pitanju mobiteli, toliko priča o iPhoneu. Pa svagdje se mora spomeniti, pa vi koji ga nemate i šprdate ga znate više od nekih koji ga imaju. Kad je takvo sranje što uopće toliko pričate o njemu, sve više mislim da ste upravo vi jedni od onih koji seru po njemu jer ga nemogu kupiti jer toliko govorite o njegovoj cijeni. Pa daj malo pogledajte i druge telefone i njihove cijene koje nisu daleko od iPhonea.

Serete o iPhoneu a da nije njega nebi bilo 5800, pa čak nebi bil u planu. Koliko je touchscreen mobitela bilo kod nas dok se nike pojavio iPhone, malo usporedite situaciju prije iPhonea i sada. Za sve vam je to on zaslužen, o njemu se govori kao ni o jednom drugom mobitelu. iPhone nije najbolji mobitel na svijetu i takvog nema jer svi mi imamo drugačije kriterije ali da tako serete po nečemu što je toliko toga postiglo to je nevjerojatno. Vi nama govorite da smo kupili igračku a šta bi ja mogao reči za vaš mob. Taman kad se situacija smiri dođete vi i opet sve započnete. Ako dosada nitko nije shvatio da npr. ti logic mrzis iPhone pa onda stvarno...
17 godina
Dom031 kaže...
Ja stvarno neznam zašto se onda, kada su u pitanju mobiteli, toliko priča o iPhoneu. Pa svagdje se mora spomeniti, pa vi koji ga nemate i šprdate ga znate više od nekih koji ga imaju. Kad je takvo sranje što uopće toliko pričate o njemu, sve više mislim da ste upravo vi jedni od onih koji seru po njemu jer ga nemogu kupiti jer toliko govorite o njegovoj cijeni. Pa daj malo pogledajte i druge telefone i njihove cijene koje nisu daleko od iPhonea.

Serete o iPhoneu a da nije njega nebi bilo 5800, pa čak nebi bil u planu. Koliko je touchscreen mobitela bilo kod nas dok se nike pojavio iPhone, malo usporedite situaciju prije iPhonea i sada. Za sve vam je to on zaslužen, o njemu se govori kao ni o jednom drugom mobitelu. iPhone nije najbolji mobitel na svijetu i takvog nema jer svi mi imamo drugačije kriterije ali da tako serete po nečemu što je toliko toga postiglo to je nevjerojatno. Vi nama govorite da smo kupili igračku a šta bi ja mogao reči za vaš mob. Taman kad se situacija smiri dođete vi i opet sve započnete. Ako dosada nitko nije shvatio da npr. ti logic mrzis iPhone pa onda stvarno...

Apple nije izmislio touchscreen.

Touchscreen postoji jos prije Nokie 3310.

O iPhoneu se prica zbog efekta "Simona Gotovac". Procitaj moj zadnji post.

Da ima uredjaja koji su blizu cijeni iPhonea. iPhone po funkionalnosti nije niti blizu tim mobitelima.

Kazes da nije Applea, nebi bilo noikie 5800?

Da nije bilo Nokie, nebi bilo ni njezinih patenata (koje je Apple ukrao i nije platio), nebi bilo ni danasnjih mobitela opcenito.

Svaki mobitel ima losih strana, pa tako i moj i Logicov. Mi ne tvrdimo da su ti mobiteli savrsenstvo i najbolji itd.

- Psiho246
16 godina
neaktivan

Kao sto sam rekao ukusi su razliciti, kao i pogledi na stvari u ovom slucaju mobitele, ali logic malo pretjeruje, nisam ja klinac i ne raspravljas se sa ljubiteljem igrica iPhone-a, malo si se spustio sad s tim izjavama, stvarno ti je to nepotrebno u ovoj raspravi...

Šta se bijeli u gori zelenoj...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@logic - pa ako želiš znati pruža mi osjećaj kvalitete, znam da imam prvorazredni touchscreen mobitel koji izvrsno obavlja svoju glavnu zadaću a to je upravo taj touchscreen a ne nešto što moraš ubadati deset centimetara da skuži da želiš nešto od njega. Dosadan si sa time, ja npr. od touchscreen mobitel prvo što očekujem je da ima kvalitetan ekran jer onda sam mogao kupi i običan mob. Nekome je važnija kamera, OS i bilo šta drugo i eto.

Neznam netko kupuje touchscreen mob a negleda glavnu karakteristiku tog tipa mobitela, a to je upravo taj ekran koji ga razlikuje od drugih mobitela.. Ovo se počinje pretvarati u svađu pa bismo trebali smanjiti. Sad će vam u pola na FoxCrime početi The Sopranos pa se možemo svi lijepo odmoriti :D (ps: na MaxTV program 308 xD)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dom031 kaže...

Ne pricamo mi vec vi koji ga dizete u nebesa i pravite kult oko njega. Gdje si prociao da neko dize 5800 ili bilo koju drugu nokiju ili HTC ili bilo koji drugi mob u nebesa?

Ne tvrdimo da je najbolji, jedini revolucionaran itd. Sto se tice cijene nije u njoj problem vec je problem u tome sto nudi za tu cijenu. Da kosta kao 5800 ja bi vjerovatno priznao da je bolji mob i zazmirio na ocigledne mane je mu je plus lakoca koristenja i dizajn ali po ovoj cijeni to je samo precijenjen komad plastike i metala. Da ti pojasnim ja tvrdim da je dachia bolji auto od golfa jer nudi malo manje za puno manje para.

Da je iphone stvarno revolucionaran i najbolji niko ne bi ni spominjao cijenu. A kao sto kolega rece i jedno i drugo su drek samo sto je nokia 5800 drek po cijeni dreka. Ovo drek nemojte shvatiti bukvalno. Ja ne mrzim nikoga ni ista jer nisam tako vaspitan. Ne volim jednostrana misljenja i prodavanje misljenja pod cinjenice. Citaj moje postove i vidjeces da svagdje pricam cinjenicama a ne licnim misljenjem. Ja dajem linkove na stranice sa podacima a vlasnici iphone samo pricaju i nigdje niti jedne cinjenice osim rezultata prodaje koji su rezultat marketinga i to na americkom trzistu.  Cinjenie su neumoljive a i ti propusti priliku da mi zacepis usta cinjenicama. Zasto bih mrzi iphone. Da nesto mrzis moras razmislajti o tome a iphone mi je zadnji an pameti. Ja izvadim 5800 odradim sta mi treba i vratim ga u dzep a ljubitelji iphone ga valjda pomaze i poljube prije nego ga vrate u dzep. Tako barem zvuce.

15 godina
neaktivan
Ispravak program 306, eto što ovo učini od čovjeka xD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dom031 kaže...
@logic - pa ako želiš znati pruža mi osjećaj kvalitete, znam da imam prvorazredni touchscreen mobitel koji izvrsno obavlja svoju glavnu zadaću a to je upravo taj touchscreen a ne nešto što moraš ubadati deset centimetara da skuži da želiš nešto od njega. Dosadan si sa time, ja npr. od touchscreen mobitel prvo što očekujem je da ima kvalitetan ekran jer onda sam mogao kupi i običan mob. Nekome je važnija kamera, OS i bilo šta drugo i eto.

Neznam netko kupuje touchscreen mob a negleda glavnu karakteristiku tog tipa mobitela, a to je upravo taj ekran koji ga razlikuje od drugih mobitela.. Ovo se počinje pretvarati u svađu pa bismo trebali smanjiti. Sad će vam u pola na FoxCrime početi The Sopranos pa se možemo svi lijepo odmoriti :D (ps: na MaxTV program 308 xD)

Pruza ti osjecaj? Opet je to subjektivno a ne objektivno. O kojoj kvaliteti pricas? Ja se telefonom sluzim normalno a to zanci da mi ponekad ispadne i nista mu nije. Niti jedneo grebotine niti bilo cega drugog.

Meni touch screen sluzi da lakse upravljam telefonom. U cemu je razlika u tvom pritisku na ekran prilikom pokretanja aplikacije i moj? I jedan i drugi pokrenu aplikaciju a valjda je to svrha touch screena? Ili nije?

Samo sto ja mogu vise funkcija pokrenuti nego ti. U tome je razlika. I nemoj mi pricati da kad jailbrekas iphone i ti to mozes jer je to protivno pravu i uslovima koristenja iphonea. Pricamo o telefonima koji se koriste kako jeporizvodjac predvidio. Mozda si mislio na kvalitet boja? Ti radis graficku pripremu na njemu? Pogledaj koliko boja moze prikazati tvoj a koliko moj ekran.Razlika je u nekoliko nula. Ili gledas filmove? Ako gledas filmove onda znaj da je ekran 5800 bolji jer ima vecu rezoluciju i time bolju i finiju sliku i widescreen format koji je prirodniji za filmove. Ili pricamo o grebanju? Ti trljas ekran telefona smirglpapirom ili ga sutas nogama po asfaltu? Po cemu je taj tvoj ekran toliko superioran?

P.S. Nema svadje. Ja diskutujem sa tobom a tome valjda forum i sluzi. JA ne vrijedjam nikoga nicime vec iznosim cinjenice. A ako ekranu nesto i bude za male pare ga zamijenim i vozim dalje. A ako ga i ne zamijenim kupicu drugi i opet ce mi ostati para za canon ixus ili tako nesto ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 0:20 (logic).
17 godina
logic kaže...

Ne pricamo mi vec vi koji ga dizete u nebesa i pravite kult oko njega. Gdje si prociao da neko dize 5800 ili bilo koju drugu nokiju ili HTC ili bilo koji drugi mob u nebesa?

Ne tvrdimo da je najbolji, jedini revolucionaran itd. Sto se tice cijene nije u njoj problem vec je problem u tome sto nudi za tu cijenu. Da kosta kao 5800 ja bi vjerovatno priznao da je bolji mob i zazmirio na ocigledne mane je mu je plus lakoca koristenja i dizajn ali po ovoj cijeni to je samo precijenjen komad plastike i metala. Da ti pojasnim ja tvrdim da je dachia bolji auto od golfa jer nudi malo manje za puno manje para.

Da je iphone stvarno revolucionaran i najbolji niko ne bi ni spominjao cijenu. A kao sto kolega rece i jedno i drugo su drek samo sto je nokia 5800 drek po cijeni dreka. Ovo drek nemojte shvatiti bukvalno. Ja ne mrzim nikoga ni ista jer nisam tako vaspitan. Ne volim jednostrana misljenja i prodavanje misljenja pod cinjenice. Citaj moje postove i vidjeces da svagdje pricam cinjenicama a ne licnim misljenjem. Ja dajem linkove na stranice sa podacima a vlasnici iphone samo pricaju i nigdje niti jedne cinjenice osim rezultata prodaje koji su rezultat marketinga i to na americkom trzistu.  Cinjenie su neumoljive a i ti propusti priliku da mi zacepis usta cinjenicama. Zasto bih mrzi iphone. Da nesto mrzis moras razmislajti o tome a iphone mi je zadnji an pameti. Ja izvadim 5800 odradim sta mi treba i vratim ga u dzep a ljubitelji iphone ga valjda pomaze i poljube prije nego ga vrate u dzep. Tako barem zvuce.

Kazes da ne valja? Ok ne valja. Nisi ga kupio, uzeo si nesto po svojoj volji i gotovo.

Tako ce i ovaj tip sto je pokrenuo thread uzeti sto mu treba. Najbolje je probati jedan i drugi, pogledati specifikacije, cijene pa neka vidi.

Ja si mogu priustiti iPhone, pa zasto ga ne bi imao? Ako je to nekom preseravanje, neka je - njegov problem.

Ne zive svi na socijali...

17 godina
Dom031 kaže...
Ispravak program 306, eto što ovo učini od čovjeka xD

Da imas Nokiu, nebi ovako pogrijesio. Belji se

Sala.

- Psiho246
17 godina
parizer kaže...

Kazes da ne valja? Ok ne valja. Nisi ga kupio, uzeo si nesto po svojoj volji i gotovo.

Tako ce i ovaj tip sto je pokrenuo thread uzeti sto mu treba. Najbolje je probati jedan i drugi, pogledati specifikacije, cijene pa neka vidi.

Ja si mogu priustiti iPhone, pa zasto ga ne bi imao? Ako je to nekom preseravanje, neka je - njegov problem.

To je to!

U tome i je stvar!

Mobitel je za preseravanje!

Samo sto ne tvrde svi tako ali ocito je!

Inace ova tema je presla nekoliko dimenzija, i bas i nema neke veze sa prvotnim pitanjem autora.

Joj pa to se zove offtopic!

Mozda je vrijeme da moderator zakljuca ovo...

- Psiho246
17 godina
neaktivan
parizer kaže...

Druze za tvoju informaciju ja nisam na socijali i mogu sebi priustiti iphone ali ja za svoje pare kupujem ono sto mi najvise pruza a to trenutno ni izbilza nije iphone nazalost. Da ima one stvari o kojima smo pricali pa makar i zadrzao svoju cijenu koju ni tada ne bi opravdao al et vjerovatno bih ga kupio al ovako ni u ludilu. Imam tlefon koji je puno funkcionalniji od njega po puno manje para.

Uvijek sam imao vrhunske telefone pocevsi od T28, preko samsunga D800, N95 8 GB pa sad 5800. Niti jedan nije kostao ispod 300 Eura tako da ne mozes reci da sam bas na socijali ;) I sve sam ih sam kupio za razliku od nekih koji ih nose u skolu i razmjenjuju high scoreove i instaliraju igrice za minut ;)

Ja mogu recimo napraviti video prezentaciju kuci i donijeti na posao i prebaciti kolegi na lap da odrzi prezentaciju ili direktno mob prikopcati na projektor i odrzati prezentaciju :)

I na kraju rezentacije podijeliti to ucesnicima preko bluetootha ;)

To je samo primjer jer je nacin upotrebe normalnih telefona neogranicem za razliku od iphonea kod kojeg te apple tjera da koristis app store i mail.

17 godina
neaktivan

I ja glasam za lock.

17 godina
Psiho246 kaže...

To je to!

U tome i je stvar!

Mobitel je za preseravanje!

Samo sto ne tvrde svi tako ali ocito je!

Inace ova tema je presla nekoliko dimenzija, i bas i nema neke veze sa prvotnim pitanjem autora.

Joj pa to se zove offtopic!

Mozda je vrijeme da moderator zakljuca ovo...

Ja nisam rekao da sam ga uzeo za preseravanje. Zapravo ga nosim u koznoj futroli u jakni i ne pokazujem ga uokolo. Niti sam klinac, ni balavac, niti mi ga je tatica kupio.

Htio sam jednostavan moderan uredaj koji ima sve sto meni treba. Nista vise nista manje...Birao sam izmedu Heroa, iPhonea i Blackberrya.

Postedite me prica o jeftinijim uredajima koji mogu sve to...

Lock please

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 0:30 (parizer).
16 godina
neaktivan

I ja isto mislim lock, a ti psiho i logic se micite od ovakvih tema...Namigiva Vi ste napisali 85% postova u ovoj temi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dodge_167 kaže...

I ja isto mislim lock, a ti psiho i logic se micite od ovakvih tema...Namigiva Vi ste napisali 85% postova u ovoj temi

I svaka poruka je bila argumentirana i podkrijepljena cinjenicama.

To se nemoze reci za 15% ostalih poruka. NamigivaNevinašce

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Dodge_167 kaže...

I svaka poruka je bila argumentirana i podkrijepljena cinjenicama.

To se nemoze reci za 15% ostalih poruka. NamigivaNevinašce

Nemam sta dodati ;)

Sve receno ;)

Da mi je da mi neko odgovori samo jednom cinjenicom nikad vise ne bih rijec rekao o iphone ali slaba sansa za to ;)

16 godina
neaktivan
Vi se slobodno dopisujte tu ako vas je volje, a ja krecem po iPhone !
Zazelite mi srecu da ga bude u T-Mobile centru !!
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
lg-viewty kaže...

pa moras ga najprije narucit :D, usput ja idem vidjet danas sta kazu u t-centru jer su me jucer zvali da je dosao, ako ga nedaju bez pologa cu uzet HD2 vjerojatno

16 godina
neaktivan
logic kaže...

I ja glasam za lock.

Sto si dolazio u temu ako ces glasati za lock? ne znam zasto posjecujes teme vezane za iphone kada ga doliko mrzis,otvori si fino temu o nokiji 5800 pa idi tamo pa raspravljaj Viče

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 16:49 (stevan94).
17 godina
neaktivan

Da citas sta pisem ne bi to rekoa. Ja ne mrzim nikoga nit ista jer nisam tako ucen. Ucen sam da razmisljam glavom i da kupujem ono sto mi najvise pruza i da gledam svojim ocima a ne da gledam red carpet pa kupim mobilni koji se pojavljuje u njihovim prilozima. Telefon koji nosi marko grubnic i paris hilton ja ne bi kupio ni u ludlu i bilo bi e sramota igdje ga pokazati. I za razliku od tebe ja se ne ljutim kad neko kaze da nokia ne valja zato i zato jer i ja kazem da iphone ne valja iz tog i tog razloga. Ti svoj telefon obozavas a ja ga koristim i ponasam se prema njemu kao alatu a ne kucnom ljubimcu ili djetetu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 17:08 (logic).
17 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Ja ti zelim dobro pa cu pozeljeti da ga nema i da kupis nesto drugo.

16 godina
logic kaže...

Da citas sta pisem ne bi to rekoa. Ja ne mrzim nikoga nit ista jer nisam tako ucen. Ucen sam da razmisljam glavom i da kupujem ono sto mi najvise pruza i da gledam svojim ocima a ne da gledam red carpet pa kupim mobilni koji se pojavljuje u njihovim prilozima. Telefon koji nosi marko grubnic i paris hilton ja ne bi kupio ni u ludlu i bilo bi e sramota igdje ga pokazati. I za razliku od tebe ja se ne ljutim kad neko kaze da nokia ne valja zato i zato jer i ja kazem da iphone ne valja iz tog i tog razloga. Ti svoj telefon obozavas a ja ga koristim i ponasam se prema njemu kao alatu a ne kucnom ljubimcu ili djetetu.

hahahaha neznam ni jednoga tko ima iphone i da se ponasa prema njemu kao djetetu, cak sam i vidio kako je frendu pao par puta i uopce ga nije briga, mob ko i svaki drugi, to si ti samo tako umislio, ako ga danas ili sutra kupim sigurno se necu ponasat kao da je ljubimac Smijeh, presmijesan si mi s tim komentarima

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 17:12 (lovranac).
17 godina
neaktivan
lovranac kaže...
logic kaže...

hahahaha neznam ni jednoga tko ima iphone i da se ponasa prema njemu kao djetetu, cak sam i vidio kako je frendu pao par puta i uopce ga nije briga, mob ko i svaki drugi, to si ti samo tako umislio, ako ga danas ili sutra kupim sigurno se necu ponasat kao da je ljubimac Smijeh, presmijesan si mi s tim komentarima

Prouci malo druge threadove u kojima je tema iphone pa ces citati koliko ljudi obozavaju Iphone. Kako je to telefon iz 22 Vijeka, kako ne mogu bez njega vise, kako ga nose na spavanje, kako su sve prebacili u njega i ne odvajaju se od njega i sl. Nigdje to nisam cuo da neko kaze za nokiu. To se granici sa fanatizmom.

17 godina
logic kaže...

Ostavi se tih stereotipa i ne trpaj me u kutiju sa nekim idiotima. Prije si nas nazvao sljepcima i budalama sada nekim metro seksualcima i sto jos ne.

Ako je ovdje netko zatupljen onda si to ti. Ja svoj uredaj niti obozavan niti ga drzim na oltaru. Stvar kao i svaka druga.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice