Update software-a na X10

poruka: 21
|
čitano: 4.444
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Update software-a na X10

Pise na Sony Ericssonovoj stranici ''some of you will not be able to upgrade your customized version of XperiaTM X10''...

Kakve su to postavke ili sta vec zbog kojih update nece doci na takve mobitele?

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 16:09 (pranklin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Update software-a na X10

Vjerojatno brandirana verzija nekog operatera.

Neaktivan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Update software-a na X10

Ako ti se ne skida update (a vrlo vjerojatno ne) i neda ti se čekati pročitaj ovo: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1186045&page=6

Ja sam to napravio i imam update {#}

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Update software-a na X10

cek malo...samo promjenis neke brojeve i to onda odmah radi isto kao da je instalirano preko PC Companion?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Update software-a na X10

Promijeniš par brojeva i instalira ti update, u protivnom čekaš da se okrene tvoj broj, kao na lotu {#}

I ja sam bio skeptičan, no ovo je provjereno i radi. Neki ljudi radi toga rade firmware update {#}

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Update software-a na X10

kako mislis da se okrene moj broj? biraju tko ce dobiti update po nekoj ip adresi ili sta? pise na SE stranici da ce svi koji mobiteli koji nisu modificirani od strane operatera dobiti update do kraja ovog tjedna...mobitel je kupljen u T-mobile-u u tarifi obitelj 200 pa me zanima dali je modificiran ili ne....toliko zivaca imam da pocekam do kraja ovog tjedna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Update software-a na X10

sad sam nasao ovu stranicu http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1186045....mozda bi bilo dosta samo dekodiranje mobitela....ne volim petljati po operacijskim sustavima....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Update software-a na X10

jel ima neki legalni...mislim preko servisa nacin da se to podesi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Update software-a na X10

Mozda bi bilo najbolje da kontaktiras korisnicki servis sony ericssona, pa oni da ti kazu koje bi bilo najbolje rjesenje...

Ako vec ne zelis da petljas po operacionom sustavu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Update software-a na X10

poslao sam poruku da li se zna bas kada dolazi update na moj customization number...vidjet cemo...ako se nezna pricekat cu do kraja tjedna(do tad traje roll-out) pa cu onda pitati da li ima neki nacin da se to rijesi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Update software-a na X10

stigao mail... jos se nezna niti tocan datum dolaska na hrvatsko trziste....=( cekat cu do smrti kako se cini...

Pranklin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Update software-a na X10

X10 kupljen u tele2 sam updejtao regularnim kanalima prije nekoliko dana.

Ovaj forumaš je tolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti slobodna od ugnjetavanja zbog svojih liberalnih mišljenja

0 0 hvala 0
17 godina
Update software-a na X10

Ja sam već ranije promijenio "te brojeve".

To ti je inače samo oznaka branda na koji je postavljen mobitel. Tako da sad umjesto da imam telefon brandiran na T-Mobile HR, on je brandiran na Generic UK i update mi je stigao odmah isti dan.

Na toj stranici koju imaš ranije linkano, odeš na prvu, odabereš jedan broj koji je zelen, prebaciš ga prema onim uputstvima u taj filek, restart, pokreneš companion i trebalo bi ti napraviti update.

Ništa ti se neće "zezenuti", tako da bez brige

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Update software-a na X10

vidim da je posljednjih dana doslo nekoliko update-ova pa se nadam da ce uskoro doci i k meni...znam da se ne moze nista zeznuti, ali ipak ja nisam za takve stvari....

Pranklin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Update software-a na X10

t-mobile hungary je jucer pustio update sto znaci da je t-mobile poceo...

Pranklin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Update software-a na X10

ja isto cekam update. isto je brandiran na t-mobile.

valjda ce doci do kraja tjedna.

ak promjenis brojeve one. i stavis neznam neki žnj broj i updatas, dali gubis hrv jezik u meniju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Update software-a na X10
Lord_Marko kaže...

ak promjenis brojeve one. i stavis neznam neki žnj broj i updatas, dali gubis hrv jezik u meniju?

Android ima Hrv. Menu, ne zato jer je mobitel T-mobile brandiran.

Ne gubiš ništa.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
17 godina
Re: Update software-a na X10
dado2202 kaže...
Lord_Marko kaže...

Android ima Hrv. Menu, ne zato jer je mobitel T-mobile brandiran.

Ne gubiš ništa.

jos cu pricekati koji dan pa cu vjerojatno i ja mjenjati te broje

14 godina
neaktivan
Update software-a na X10

Poštovani, obzirom ste uređaj kupili, uz posebne pogodnosti, u T-Mobile HR ponudi, operator vam nudi mogućnost nadogradnje software-a novim, poboljšanim verzijama. Verzije kojima je moguće nadograditi software su prilagođene vrsti mobilnog uređaja koji koristite. Obzirom na navedeno, uvijek ste u mogućnosti provjeriti je li nekom od novih verzija moguće nadograditi software konkretnog uređaja kojeg imate. Nadalje, htjeli bismo vas obavijestiti kako je nadogradnja moguća onim verzijama koje, za svoje korisnike, pripremi T-Mobile Hrvatska te nije moguće instalirati one verzije koje svojim korisnicima nude drugi operatori, ili one koje se nalaze u open marketu. Nadalje, mobilni uređaj kupljen u T-Mobile HR ponudi uz potpisivanje ugovorne obveze ili u Simpa paketu radi isključivo na T-Mobile HR karticu. U konkretnom slučaju instalacije v.2.3 na Android, možemo vas obavijestiti kako će isto biti moguće u vrlo skorom roku. U nadi da smo vam pružili sve potrebne informacije, pozdravljamo vas. S poštovanjem Hrvatski Telekom d.d. Sektor za usluge privatnim korisnicima

Evo, takav odgovor sam dobio od T-Mobile-a na pitanje ''Imam mobilni telefon SE Xperia X10 i procitao sam da je poceo roll-out sa novom verzijom software-a, tj. Android 2.3.3. Također pise da update dolazi na nebrandirane i nezakljucane uređaje. Zanima me da li je uređaj kupljen u T-Mobile-u preko tarife brandiran i zakljican?'' nakon duzeg cekanja...ako oni kazu da ce biti uskoro, valjda ce biti...ostaje nam samo cekanje...

Pranklin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Update software-a na X10

evo ja sam moj x10 isto prebacio na generic verziju i odma sam mogao updejtat, radi odlično :)

Mobix Development - razvoj mobilnih aplikacija, http://tiny.cc/qvejf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Update software-a na X10

ma ne treba nista mjenjati...tmobile ima update=))

Pranklin
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice