Unajmljivanje iPhone 4

poruka: 12
|
čitano: 2.656
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Unajmljivanje iPhone 4

Poštovani forumaši

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 21:38 (filipac).

4 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
Unajmljivanje iPhone 4

A šta će ti ajfon? Uzmi neki rabljeni android sa njuškala. 500-600 kn i kupiš recimo HTC Tatoo.

Ima ti on sve što ima i ajfon, minus multitouch i nešto manji ekran. Ali bit će ti dobro za prvi put.

P.S. Oglas ti zvuči kao scam.

1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unajmljivanje iPhone 4

A da odeš u T-Mobile ili Vip trgovinu i isprobas ga tamo? 

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unajmljivanje iPhone 4

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 21:39 (filipac).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Unajmljivanje iPhone 4
zanimljivo..i ja bi volio iznajmiti..
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
15 godina
neaktivan
filipac kaže...

Želio bih isprobati iOS na duže vrijeme,a  to mi se ne pruža u T-Mobile ili Vip centru. {#}

pa visi im tamo po par sati dnevno... tako sam ja u rijeci kada je bio izlozen neki macbook... svaki dan poslije skole na sat vremena proucavanja, i sad ko za neko cudo u skoli dobili iMacove i super se snalazim

Maky
17 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...
filipac kaže...

Želio bih isprobati iOS na duže vrijeme,a  to mi se ne pruža u T-Mobile ili Vip centru. {#}

pa visi im tamo po par sati dnevno... tako sam ja u rijeci kada je bio izlozen neki macbook... svaki dan poslije skole na sat vremena proucavanja, i sad ko za neko cudo u skoli dobili iMacove i super se snalazim

.

15 godina
neaktivan
filipac kaže...
CroMaky96 kaže...
filipac kaže...

Mora  da ideš u super školu pošto dobivate macbookove u školici, da bar kod mene u školi toga ima :S

Volio bih ga kod sebe 24h dnevno da mogu isprobavati s programima i navigacijom.

Idem u Prirodoslovno-Grafičku Školu poznatu kao Kemijsko-Grafička...  Kada smo bili na upisu imali smo neke solidne kompove, no sad pred pocetak idemo u ucionicu a ono raj za oči- U kutu mnogo kutija iMac-a. Kada sam na matematici, samo udahnem i pomislim na mac i sve dileme prođu

Maky
17 godina
neaktivan
Unajmljivanje iPhone 4

.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Unajmljivanje iPhone 4

Lijepo ti plati punu cijenu i onda kad ga vratis neka ti netko vrati novce i to je to.

Medusobno se nemrete zajebat posto imate i pare i mob pa :).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
filipac kaže...

Dati ću kopiju putovnice i osobne iskaznice da netko ne bi pomislio da sam fake i da mu želim ukrasti telefon. {#}

S tim si može dupe obrisat.

Ako je netko i voljan to napravit napravite nekakav ugovor i ovjerite kod javnog bilježnika.

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
17 godina
neaktivan

Hvala svima još jednom na pomoći {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 21:28 (filipac).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice