Poštovani forumaši
Poštovani forumaši
A šta će ti ajfon? Uzmi neki rabljeni android sa njuškala. 500-600 kn i kupiš recimo HTC Tatoo.
Ima ti on sve što ima i ajfon, minus multitouch i nešto manji ekran. Ali bit će ti dobro za prvi put.
P.S. Oglas ti zvuči kao scam.
A da odeš u T-Mobile ili Vip trgovinu i isprobas ga tamo?
.
Želio bih isprobati iOS na duže vrijeme,a to mi se ne pruža u T-Mobile ili Vip centru.
pa visi im tamo po par sati dnevno... tako sam ja u rijeci kada je bio izlozen neki macbook... svaki dan poslije skole na sat vremena proucavanja, i sad ko za neko cudo u skoli dobili iMacove i super se snalazim
Želio bih isprobati iOS na duže vrijeme,a to mi se ne pruža u T-Mobile ili Vip centru.
pa visi im tamo po par sati dnevno... tako sam ja u rijeci kada je bio izlozen neki macbook... svaki dan poslije skole na sat vremena proucavanja, i sad ko za neko cudo u skoli dobili iMacove i super se snalazim
.
Mora da ideš u super školu pošto dobivate macbookove u školici, da bar kod mene u školi toga ima :S
Volio bih ga kod sebe 24h dnevno da mogu isprobavati s programima i navigacijom.
Idem u Prirodoslovno-Grafičku Školu poznatu kao Kemijsko-Grafička... Kada smo bili na upisu imali smo neke solidne kompove, no sad pred pocetak idemo u ucionicu a ono raj za oči- U kutu mnogo kutija iMac-a. Kada sam na matematici, samo udahnem i pomislim na mac i sve dileme prođu
.
Lijepo ti plati punu cijenu i onda kad ga vratis neka ti netko vrati novce i to je to.
Medusobno se nemrete zajebat posto imate i pare i mob pa :).
Dati ću kopiju putovnice i osobne iskaznice da netko ne bi pomislio da sam fake i da mu želim ukrasti telefon.
S tim si može dupe obrisat.
Ako je netko i voljan to napravit napravite nekakav ugovor i ovjerite kod javnog bilježnika.
Hvala svima još jednom na pomoći