Kada se ide na preplatu u tmobilea,i one cijene tarife, jeli pdv uracunat u njih?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš slobodno brzinski nazvat službu za korisnike. Brže je nego da se registriraš na forum i čekaš odgovor
e pa sad mi je kasno.. ako moze odgovor?
Da
fala
Da ne otvaram novu... Gledam malo punudu uređaja na pretplatu... Jel su to oni ukinuli popust na +bodove? Mislim na popust prilikom kupnje novog uređaja nakon recimo 24 mj?
bump
Ne znam jel se to odnosi na ove http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/t-com-t-club-bodovi-prestaju-vaziti-31102011/119517.aspx bodove, nadam se da pomaže.
Ma znam da su se ti bodovi ukinuli. Imam t-mobile pretplatu i +bodovi mi i dalje stoje na računu. Sam ne kužim zašt na njihovim stranicama uz (kak oni vele) prihvaćanje nove posebne ponude nema i popusta na +bodove za 6000, 12000 i 18000 bodova. Ili sam ja ćorav?
Ma znam da su se ti bodovi ukinuli. Imam t-mobile pretplatu i +bodovi mi i dalje stoje na računu. Sam ne kužim zašt na njihovim stranicama uz (kak oni vele) prihvaćanje nove posebne ponude nema i popusta na +bodove za 6000, 12000 i 18000 bodova. Ili sam ja ćorav?
Navodno imaju nekih problema s prikazom tih bodova.Nazovi SZK.Evo sad sam vidio ovo,srezali su bodove (6000=200 kn,12000=400 kn,18000=600 kn).Svaka čast T-mobile!!!