Tipka home na S3 Mini ne radi

poruka: 9
|
čitano: 5.885
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Znači, kao što piše, tipka home na S3 mini mi ne radi kako treba. Naime, mobitel je rootan u nadi da je to neka softverska greška, i instalirao sam CM11 na njega, sve radi kao urica, ali opet ta home tipka neće raditi. Što me čudi jest da ona radi kad treba ući u recovery (treba stisnuti 3 tipka odjednom među kojima je i home), a ne radi kad je u sustavu.

|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Tipka home na S3 Mini ne radi
tonchy kaže...

Znači, kao što piše, tipka home na S3 mini mi ne radi kako treba. Naime, mobitel je rootan u nadi da je to neka softverska greška, i instalirao sam CM11 na njega, sve radi kao urica, ali opet ta home tipka neće raditi. Što me čudi jest da ona radi kad treba ući u recovery (treba stisnuti 3 tipka odjednom među kojima je i home), a ne radi kad je u sustavu.

Ne radi dobro zato jer je oksidirala uslijed tipkanja mokrim prstima. To ti je to i rješava se zamjenom cijelog lcd panela s touchem i okvirom u komadu ili ako se nekome da zezat s odvajanjem lcd-a i toucha od kučišta jer je tipka taman u sendvičuizmeđu tača i kućišta

15 godina
neaktivan
Hvala onda.. To je sigurno to ili?
A čuo sam za neku aplikaciju koja dopušta bind na nešto u sustavu da mogu imati home tipku na drugi način, nekom gesturom ili sličnim stvarima
14 godina
tonchy kaže...
Hvala onda.. To je sigurno to ili?
A čuo sam za neku aplikaciju koja dopušta bind na nešto u sustavu da mogu imati home tipku na drugi način, nekom gesturom ili sličnim stvarima

Od 10 slučajeva, na 9 je bio taj problem a na jednom je bio konektor lcd-a oštećen a preko njega idu vodovi za home tipku. Što se tiče neke bypass aplikacije, vjerujem da postoji ali ne znam je li ugrađena odmah u sustav kao kod ios-a.

15 godina
neaktivan
Ali čekaj, malo kad sam razmislio, tvoja tvrdnja o vodi ne drži vodu, jer home tipka radi kad treba ući u recovery, u 100% slučajeva. A ne radi u sustavu, zašto je to tako onda?
13 godina

Taj problem ti je bio i na stock romu ili samo na cm11 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I na stocku i customu. Zbog toga sam i išao stavljati custom, odnosno rootati mobitel, jer sam mislio da je problem softverski.
Još nešto.. Tu i tamo se zalomi da kad ga pritisnem, mi pokaže aplikacije koje su u privremenoj memoriji, to je isto tako zanimljivo :D
14 godina

Ne kažem da nije moguće da je sw greška ali takav problem sa samsungom kod tipke još nisam imao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel ti je cita kad udes u recoveriju test keys (nezz kako se tocno zove,al ugl trebalo bi bit) ? 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice