Znači, kao što piše, tipka home na S3 mini mi ne radi kako treba. Naime, mobitel je rootan u nadi da je to neka softverska greška, i instalirao sam CM11 na njega, sve radi kao urica, ali opet ta home tipka neće raditi. Što me čudi jest da ona radi kad treba ući u recovery (treba stisnuti 3 tipka odjednom među kojima je i home), a ne radi kad je u sustavu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači, kao što piše, tipka home na S3 mini mi ne radi kako treba. Naime, mobitel je rootan u nadi da je to neka softverska greška, i instalirao sam CM11 na njega, sve radi kao urica, ali opet ta home tipka neće raditi. Što me čudi jest da ona radi kad treba ući u recovery (treba stisnuti 3 tipka odjednom među kojima je i home), a ne radi kad je u sustavu.
Ne radi dobro zato jer je oksidirala uslijed tipkanja mokrim prstima. To ti je to i rješava se zamjenom cijelog lcd panela s touchem i okvirom u komadu ili ako se nekome da zezat s odvajanjem lcd-a i toucha od kučišta jer je tipka taman u sendvičuizmeđu tača i kućišta
A čuo sam za neku aplikaciju koja dopušta bind na nešto u sustavu da mogu imati home tipku na drugi način, nekom gesturom ili sličnim stvarima
A čuo sam za neku aplikaciju koja dopušta bind na nešto u sustavu da mogu imati home tipku na drugi način, nekom gesturom ili sličnim stvarima
Od 10 slučajeva, na 9 je bio taj problem a na jednom je bio konektor lcd-a oštećen a preko njega idu vodovi za home tipku. Što se tiče neke bypass aplikacije, vjerujem da postoji ali ne znam je li ugrađena odmah u sustav kao kod ios-a.
Taj problem ti je bio i na stock romu ili samo na cm11 ?
Još nešto.. Tu i tamo se zalomi da kad ga pritisnem, mi pokaže aplikacije koje su u privremenoj memoriji, to je isto tako zanimljivo :D
Ne kažem da nije moguće da je sw greška ali takav problem sa samsungom kod tipke još nisam imao.
Jel ti je cita kad udes u recoveriju test keys (nezz kako se tocno zove,al ugl trebalo bi bit) ?