Uštekam u USB, prepozna novi hardver, čak i piše iPhone, ali ne može naći potrebne drivere. Rezultat je da ne mogu pristupiti sadržajima na iPhoneu. E sad, da li postoje neki driveri ili možda USB port na računalu zafrkava (često ima problema sa mnogim uređajima).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa nema drivera, nego moras instalirat iTunes-e!
Pretpostavljam da koristiš linux. jedino ostaje emulacija wine-om.
Pa zar nema program za ipod za Linux, mozda sam nesto krivo procitao al bi trebao cak biti nativan... mislim ubuntu, pa mora bit i za druge, pa bi morao prihvatiti i iPhone.
Ne, nije Linux već WindowsXP! I kako to da treba iTunes a nije isporučen sa mobitelom?
Pa zar nema program za ipod za Linux, mozda sam nesto krivo procitao al bi trebao cak biti nativan... mislim ubuntu, pa mora bit i za druge, pa bi morao prihvatiti i iPhone.
Ne, nije Linux već WindowsXP! I kako to da treba iTunes a nije isporučen sa mobitelom?
Skinio sam iTunes, spojio iPhone i dobio iNišta. Nikakvih opcija za iPhone u iTunesu. btw, nisam spajao u dock pa u USB već direktno u USB jer nisu mi kablovi tu (ako to ima veze).
Upali iPhone, otvori iTunes, spoji iPhone sa kompom i u iTunes-u bi ti se trebao prikazat novi uredjaj (iPhone)! Ako ne radi, nosi na servis!
A kako se spaja? Direktno u USB ili u dock pa iz docka u USB?
Pa mislim da je najbolje s onim kabelom sto si dobio uz njega koji na jednoj strani ima izlaz koji se utakne u iPhone a s druge strane USB izlaz koji ide u komp! Prvo provjeri sa misem ili tastaturom da se uvjeris da ti ta USB rupa u k9ompu radi pa onda tamo utakni taj kabel i drugu stranu kabela u iPhone.
Najbolje Direkt,
Jesi uspio, najvejrovatnije ces morati update firmware-a na iPhonu, jednom kad ga spojis, a to ti iTunes automatski skida, i update-ira.
Da li mi neko moze detaljnije objasniti kako da spojim iphone sa kompom jer ga komp ne prepoznaje. Unaprijed Xvala!
Da li mi neko moze detaljnije objasniti kako da spojim iphone sa kompom jer ga komp ne prepoznaje. Unaprijed Xvala!
Ja ne kontam kakva je to toliko velika filozofija...
Instaliraj itunes spojis uređaj ako ne radi probaj drugi USB port ako ni tad ne radi pogledaj malo oko uređaja...
A ako nikako nece nosi nekom nek popravi...
Ako je iz RH, malo sutra će ga na servis odnijeti...
ma vjerovatno uređaju nije nista ali eto...
necu da spamujem ovda i ja mislim da je ovo postara tema
Ej ljudi, ja imam jedan problem.
Ne mogu instalirati iTunes na komp. Skinuo sam s neta iTunes8 i kad pokrenem instalaciju, sve prode kako treba ali mi na kraju kaze da je installer nasao neke greske i da pokusam ponovo. Probao sam vise puta ali nece. Imam Windowse XP pro i Directx 8, a apple kaze da mora biti minimalno directx8 ili visi.
Pomagajte pocetniku.
Hvala.
Trebaš DirectX više od 8 jer imaš u iTunes-ima cover flow... iPhone treba priključiti direktno na PC NAKON što instaliraš iTunes-e. U My Computeru ne možeš ništa s njime raditi jer iPhone nije Mass storage device. Ako ti iTunesi ne prepoznaju iPhone nakon 5 minuta, isštekaj ga iz usb-a i dugo drži on/off tipku u isto vrijeme kad i onu ispod ekrana, da ga resetiraš. Nakon toga ga aktiviraj (upali) i probaj ponovno spojiti na usb. Ako ništa ne pali, odi na službene stranice T-com-a i pošalji zahtjev da te kontaktiraju
Thanks Axcent
ee ja mogu stavljat muziku s kompa na iphone al nemogu sa iphonea na komp jel to ikak moguce ak je pls nek neko kaze?
Bok!!
Trebam malenu pomoć ak mi neko more pomoć naravno :))
ovako imam kopiju kiesku i phonea..kako njega spojiti na i tunes i koji i tunes moram skinut za njega...
i jos ..gdje da iskljucim WLAN jer nemogu zvati sa njega pojavi se ... not allowed to dial,,..helpppppppp
hvala
iTunes nemozes spojit s kopijom
jel mi može ko pomoć kad spoim svoj iphone na računar ne prihvati ga samo se pali punjenje baterije i gasi ka da ga stalno uključujem i isključujem sa računara a instalirao sam itunes