Spajanje na komp - iPhone

poruka: 26
|
čitano: 37.698
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Uštekam u USB, prepozna novi hardver, čak i piše iPhone, ali ne može naći potrebne drivere. Rezultat je da ne mogu pristupiti sadržajima na iPhoneu. E sad, da li postoje neki driveri ili možda USB port na računalu zafrkava (često ima problema sa mnogim uređajima).

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com | Blog - ivanwp.wordpress.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa nema drivera, nego moras instalirat iTunes-e!

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pretpostavljam da koristiš linux. jedino ostaje emulacija wine-om.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pa zar nema program za ipod za Linux, mozda sam nesto krivo procitao al bi trebao cak biti nativan... mislim ubuntu, pa mora bit i za druge, pa bi morao prihvatiti i iPhone.

Zlo i Naopako
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne, nije Linux već WindowsXP! I kako to da treba iTunes a nije isporučen sa mobitelom?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Spajanje na komp - iPhone
bestia kaže...

Pa zar nema program za ipod za Linux, mozda sam nesto krivo procitao al bi trebao cak biti nativan... mislim ubuntu, pa mora bit i za druge, pa bi morao prihvatiti i iPhone.

Postoje programi, mislim čak i da Amarok ima podršku, ako ne po defaultu onda preko plugina.
17 godina
protjeran
Imas i media monkey
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
ambivalent kaže...

Ne, nije Linux već WindowsXP! I kako to da treba iTunes a nije isporučen sa mobitelom?

Pa eto nije! Moras ga skinut preko interneta na stranici http://www.apple.com/itunes/overview/ !
Cesto izlaze nove verzije pa ga apple ne isporucuje na CD-u! To je malo cudno, ali u uputama (ako si ih dobio, ja za iPod Touch nisam!) ti lijepo pise da iTunes-e moras skinut s interneta! Ne postoji drugi nacin!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Skinio sam iTunes, spojio iPhone i dobio iNišta. Nikakvih opcija za iPhone u iTunesu. btw, nisam spajao u dock pa u USB već direktno u USB jer nisu mi kablovi tu (ako to ima veze).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Upali iPhone, otvori iTunes, spoji iPhone sa kompom i u iTunes-u bi ti se trebao prikazat novi uredjaj (iPhone)! Ako ne radi, nosi na servis!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A kako se spaja? Direktno u USB ili u dock pa iz docka u USB?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa mislim da je najbolje s onim kabelom sto si dobio uz njega koji na jednoj strani ima izlaz koji se utakne u iPhone a s druge strane USB izlaz koji ide u komp! Prvo provjeri sa misem ili tastaturom da se uvjeris da ti ta USB rupa u k9ompu radi pa onda tamo utakni taj kabel i drugu stranu kabela u iPhone.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Najbolje Direkt,

Jesi uspio, najvejrovatnije ces morati update firmware-a na iPhonu, jednom kad ga spojis, a to ti iTunes automatski skida, i update-ira.

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

Da li mi neko moze detaljnije objasniti kako da spojim iphone sa kompom jer ga komp ne prepoznaje. Unaprijed Xvala!

B.Jovan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gioia kaže...

Da li mi neko moze detaljnije objasniti kako da spojim iphone sa kompom jer ga komp ne prepoznaje. Unaprijed Xvala!

Pa komp ti ga ni ne treba prepoznat (mislim na My Computer) nego iTunes-i. Jesi li instalirao iTunes-e?
17 godina
neaktivan

Ja ne kontam kakva je to toliko velika filozofija...

Instaliraj itunes spojis uređaj ako ne radi probaj drugi USB port ako ni tad ne radi pogledaj malo oko uređaja...

A ako nikako nece nosi nekom nek popravi...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako je iz RH, malo sutra će ga na servis odnijeti...

"The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crisis." - Dante Alighieri
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma vjerovatno uređaju nije nista ali eto...

necu da spamujem ovda i ja mislim da je ovo postara tema

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ej ljudi, ja imam jedan problem.

Ne mogu instalirati iTunes na komp. Skinuo sam s neta iTunes8 i kad pokrenem instalaciju, sve prode kako treba ali mi na kraju kaze da je installer nasao neke greske i da pokusam ponovo. Probao sam vise puta ali nece. Imam Windowse XP pro i Directx 8, a apple kaze da mora biti minimalno directx8 ili visi.

Pomagajte pocetniku.

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Trebaš DirectX više od 8 jer imaš u iTunes-ima cover flow... iPhone treba priključiti direktno na PC NAKON što instaliraš iTunes-e. U My Computeru ne možeš ništa s njime raditi jer iPhone nije Mass storage device. Ako ti iTunesi ne prepoznaju iPhone nakon 5 minuta, isštekaj ga iz usb-a i dugo drži on/off tipku u isto vrijeme kad i onu ispod ekrana, da ga resetiraš. Nakon toga ga aktiviraj (upali) i probaj ponovno spojiti na usb. Ako ništa ne pali, odi na službene stranice T-com-a i pošalji zahtjev da te kontaktiraju 

16 godina
neaktivan

Thanks Axcent

0 0 hvala 0
16 godina

ee ja mogu stavljat muziku s kompa na iphone al nemogu sa iphonea na komp jel to ikak moguce ak je pls nek neko kaze?

phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Bok!!

Trebam malenu pomoć ak mi neko more pomoć naravno :))

ovako imam kopiju kiesku i phonea..kako njega spojiti na  i tunes i koji i tunes moram skinut za njega...

i jos ..gdje da iskljucim WLAN jer nemogu zvati sa njega pojavi se ... not allowed to dial,,..helpppppppp

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

iTunes nemozes spojit s kopijom

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prije dva dana sam otkljucao u vipu iph4s i dao 488kn i zatim otisao do servisa da mi stave jb i stavili su ga da bi navecer dosao do frenda da mi stavi neku muziku i nije ga nikako prepoznao,sve smo ispro ali nista sa mojim,a u isto vrijeme je on probao sa svojim iphonom i odmah ga je prepoznao na iTunsima dok je kod mene banana!Onda sam otisao u servis i lik je isto probao i nista i jos mi je reko da sam nekaj i stalirao sa cydije sta je to prouzrokovalo,na par kompova sam probao i nista puni ga kad ga spojim ali ga nece prepoznat jel je neko od vas imao takav problem i ako je rijesio molim vas da mi pomognete stvarno sam vise lud par dana zujim bezveze!MOLIM VAS POMOZITE!!!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jel mi može ko pomoć kad spoim svoj iphone na računar ne prihvati ga samo se pali punjenje baterije i gasi ka da ga stalno uključujem i isključujem sa računara a instalirao sam itunes 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 7:12 (elit).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice