Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 745.405
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
Lord_Marko kaže...
robimarko kaže...
Ima 8gb memorije,ali 4gb je dostupno za korisnika tj njegove datoteke,a 2gb je za aplikacija,a ostatak je za OS

znam ali opet je to premalo kad mi samo mape za navigaciju pojedu 1gb. Stavis nes muzike to ti je 1gb, par slika pokoji video i napunis brzo. tako da je to sramota za jedan Sony

Svi bi voljeli da taj mobitel ima vise svega ali kad bi U imao sve P i S bi se slabije prodavali , a to nije Sony-jev cilj jer onda nema zarade..Uvijek postoji neka kvaka..

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 21:52 (nix0).
14 godina
Sony Xperia U

dobijes 25 gb prostora na nekom njihovom sony cloudu...nesto kao drop box...tak da za 1700 mobitel je zakon a za 1190 kolko je bio to je iznad razine best buy

sorry krivo sam napisao...dobijes 50 gb...izvor

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 22:01 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nix0 kaže...
Lord_Marko kaže...
robimarko kaže...
Ima 8gb memorije,ali 4gb je dostupno za korisnika tj njegove datoteke,a 2gb je za aplikacija,a ostatak je za OS

znam ali opet je to premalo kad mi samo mape za navigaciju pojedu 1gb. Stavis nes muzike to ti je 1gb, par slika pokoji video i napunis brzo. tako da je to sramota za jedan Sony

Svi bi voljeli da taj mobitel ima vise svega ali kad bi U imao sve P i S bi se slabije prodavali , a to nije Sony-jev cilj jer onda nema zarade..Uvijek postoji neka kvaka..

sve jasno ali memorijsku karticu imaju vec i telefoni koji su puno niza klasa od ove xperije...

domac5 kaže...

dobijes 25 gb prostora na nekom njihovom sony cloudu...nesto kao drop box...tak da za 1700 mobitel je zakon a za 1190 kolko je bio to je iznad razine best buy

sorry krivo sam napisao...dobijes 50 gb...izvor

kaj mi zanci to kad imam i dropbox za takve stvari. ali to nije na mobu. dođem u neku zabit gdje nema wifi-a a hocu gledati neki film ili slusat duze glazbu kaj cu peglat 3g? ionako ak imas ugovor sumnjam da imas flet za promet tak da si ogranicen na max 512mb-1gb

14 godina
Sony Xperia U

ima t-mobile tu tarifu flat al se brzina snizava nakon pola gige potrosene...opet lijepo od njih da su i tih 50 gb dali...al jeftinije bi ih ispalo da su ugurali taj smrdljivi micro sd utor u njega nego dali nama 50 gb...ccc

P.S. ovo govorim s velikom dozom duznog postovanja prema micro sd utoru

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

u potpunosti se slažem s gore navedenim!

13 godina
Sony Xperia U

Ma ajde mene opče čudi da Sony nekoristi i dalje M2 kartice... smrad je Sony oko takvih stvari.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Kupi sam taj mobitel u T-Mobile-u ali izgleda da se neda oključat preko internet servisa samo sa brojem,a taj broj uvijek ne otključava bootloader.

Ako je netko otključao bili mi javio dal također otključava bootloader.

0 0 hvala 0
14 godina
Moze li netko tko posjeduje ovaj mobitel reci par rijeci kako je zadovoljan sto se tice brzine, sto se tice igara na njemu i tako to. Mozda ga uzmem pa ne zanima.
12 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
Moze li netko tko posjeduje ovaj mobitel reci par rijeci kako je zadovoljan sto se tice brzine, sto se tice igara na njemu i tako to. Mozda ga uzmem pa ne zanima.

Imam ga pa ti mogu reci sve sto te zanima..Inace mobitel je za te novce stvarno odlican..Zaslon je malo manji 3.5 inca ali stvarno ostar i boje su prirodne , kamera je solidna i snima odlicne HD 720p fotografije i videozapise , ima dual-core procesor , odlicnu graficku jedinicu i solidan chipset i na njemu sve radi vrlo fluidno tj. bez trzanja , lagg-a , rusenja i sl. , ima odlicnu rezoluciju ekrana tako da podrzava sve nove igrice i programe koji na njoj rade odlicno te nema rusenja aplikacija i programa , baterija ovisno o nacinu uporabe traje oko dan i pol do dva..Jedina mana po meni je ta sto nema utor za memorijsku karticu te si ogranicen na 4 GB memorije sto ti moze biti dovoljno ali i malo ovisno o tome sta ces sve na njega stavljati..Za te novce mislim da neces naci bolji i kompletniji mobitel od Xperie U..

16 godina
neaktivan

Imaš li možda instaliranu Operu mini? To je jedina aplikacija koja meni ne radi, tj. radi samo prvi put nakon instalacije. Kasnije se uopće ne može pokrenuti, javlja mi 'not responding'. {#}

14 godina
nix0 kaže...
jurica_m kaže...

Imam ga pa ti mogu reci sve sto te zanima..Inace mobitel je za te novce stvarno odlican..Zaslon je malo manji 3.5 inca ali stvarno ostar i boje su prirodne , kamera je solidna i snima odlicne HD 720p fotografije i videozapise , ima dual-core procesor , odlicnu graficku jedinicu i solidan chipset i na njemu sve radi vrlo fluidno tj. bez trzanja , lagg-a , rusenja i sl. , ima odlicnu rezoluciju ekrana tako da podrzava sve nove igrice i programe koji na njoj rade odlicno te nema rusenja aplikacija i programa , baterija ovisno o nacinu uporabe traje oko dan i pol do dva..Jedina mana po meni je ta sto nema utor za memorijsku karticu te si ogranicen na 4 GB memorije sto ti moze biti dovoljno ali i malo ovisno o tome sta ces sve na njega stavljati..Za te novce mislim da neces naci bolji i kompletniji mobitel od Xperie U..

Hvala ti na odgovoru. Daj mi još samo reci kakva je kvaliteta slušalica, odnosno zvuka kad slušaš glazbu preko mobitela sa slušalicama?

12 godina
Sony Xperia U
Izvanredna... mob je strava za te pare
Muzika ima dobar bass glasna i kvalitetna
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
nix0 kaže...
jurica_m kaže...

Hvala ti na odgovoru. Daj mi još samo reci kakva je kvaliteta slušalica, odnosno zvuka kad slušaš glazbu preko mobitela sa slušalicama?

Kvaliteta zvucnika je odlicna sve se jasno i lijepo cuje dok kvaliteta slusalica koje dobivas sa Xperiom U i nije bas zavidna ali sa malo boljim slusalicama zvuk je odlican..

12 godina
Sony Xperia U
Naravno ne sa stock sluskama... jedine stock sluske koje su mi bile zakon uz mob su uz one x i to ne pricam o beatsicama
prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

Mene je impresionirala kamera, downloadirao sam video primjerak koji su ovdje dali LINK

Hardware je zbilja odličan, mobitel mi i lijepo izgleda.

Kako je surfati na 3.5 inča koji su tako dobro razlučivi-gusto pikselizirani ? Jel ugodnije nego na nekom rijeđe pikseliziranom (480x800) 4 inčnom ekranu ?

Neko je spomenuo da mu mape za navigaciju pojedu 1 GB prostora, jesu li one nužne i dal su u tih 1 GB sve mape ili mogu čak i više prostora zauzeti od tih 1 Gb...

Ako mi uz te mape ostane još 3 GB možda bi mi mogl biti i dovoljno samo za još par aplikacija i par stotina pjesama.

0 0 hvala 0
16 godina
maks0806 kaže...
Izvanredna... mob je strava za te pare
Muzika ima dobar bass glasna i kvalitetna

neznam..jel ja stvarno imam los primjerak tog telefona..al citajuci pak po forumima vidim da nisam jedini...gdje se svi zale na zvuk tj. da je zvucnik prelos... u kombinaciji sa xLOUD-om zvuk na zvucniku je glasan..al isto tako krci i deformira zvuk na dvije trecine volume-na a na high zvuk nije zvuk vec krceca buka......ako imam iskljucen xLOUD onda pak na max volume jedva da se nesto cuje.... na sluskama nema tih problema...sve zavisi od sluski...

sad citam tebe..i kako vidim da si proba dosta telefona tj nis od jucer ;) ...jel stvarno kod tebe taj zvuk /zvucnik fantastican il zajebajes..? ono sve si mislim dal da reklamiram mob..ak nije tak kod svakoga...!?

12 godina
neaktivan
ALVIN kaže...

Mene je impresionirala kamera, downloadirao sam video primjerak koji su ovdje dali LINK

Hardware je zbilja odličan, mobitel mi i lijepo izgleda.

Kako je surfati na 3.5 inča koji su tako dobro razlučivi-gusto pikselizirani ? Jel ugodnije nego na nekom rijeđe pikseliziranom (480x800) 4 inčnom ekranu ?

Neko je spomenuo da mu mape za navigaciju pojedu 1 GB prostora, jesu li one nužne i dal su u tih 1 GB sve mape ili mogu čak i više prostora zauzeti od tih 1 Gb...

Ako mi uz te mape ostane još 3 GB možda bi mi mogl biti i dovoljno samo za još par aplikacija i par stotina pjesama.

Uvijek ce ti biti ugodnije surfati na ekranu od 4 inca nego na onom od 3.5 inca..Ako je rezolucija na 4 incnom ekranu npr. 480x800 kako si i naveo pikseli su primjentiji ali nisu toliko da je ekran los , slika zrnasta ili nesto tako..Normalno je da je npr. slika na ekranu od Iphone-a 4 na 3.5 incom ekranu rezolucije 640x960 puno bolja i ostrija nego na 4 incnom manje rezolucije ali to nije neka prevelika razlika..Ovisno koju navigaciju koristis jer neke zauzimaju vise , a neke manje..Ako ti ostane 3 gigabajta memorije to ce ti biti i vise nego dovoljno za 200-tinjak pjesama , dosta slika i par videa  te dosta igrica/aplikacija..

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 14:54 (nix0).
14 godina
Sony Xperia U
jeli netko kupio ovaj mobitel u bonbon ponudi? zanima me jeli se plaća dostava?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia U

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/xperia-u

zuti okvir ispod cijene procitaj

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Sony Xperia U
eh kako nisam to primjetio, hvala...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia U

Jaj, ja sam se zaribao prošli tjedan što nisam uzeo ovu Xperiu U kad je bila tako jeftina. A kad nisam imal pare. Šteta. Sad visim po oglasnicima, haha

1 0 hvala 0
14 godina
jurica_m kaže...

Jaj, ja sam se zaribao prošli tjedan što nisam uzeo ovu Xperiu U kad je bila tako jeftina. A kad nisam imal pare. Šteta. Sad visim po oglasnicima, haha

tako i ja, ali nije ni 1700kn loša cijena za taj mobitel, mislim da ću ga ja uzeti.
14 godina
antimadridista kaže...

tako i ja, ali nije ni 1700kn loša cijena za taj mobitel, mislim da ću ga ja uzeti.

Da, cijena je odlična za dualac sa odličnim grafičkim čipom. Ovo je best buy svakako. Valjda ću i ja uzeti. Imam Nokia Lumiu 710 i nisam se baš snašao s Windowsima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 22:23 (jurica_m).
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Jeli netko uspio rootati ovaj mob?

Dečo mešalica je v morju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia U
sutra namjeravam uzeti Xperia U u bonbon ponudi, pa sam na njihovoj stranici gledao gdje imaju prodajna mjesta i vidim na karti da je t-centar. Jeli to istina? nisam znao da oni imaju svoju ponudu u t-centru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
sutra namjeravam uzeti Xperia U u bonbon ponudi, pa sam na njihovoj stranici gledao gdje imaju prodajna mjesta i vidim na karti da je t-centar. Jeli to istina? nisam znao da oni imaju svoju ponudu u t-centru.

ja mislim da oni prodaju preko neta a kartice mozes kupit na tisku 

lnova65
14 godina
lnova65 kaže...
antimadridista kaže...

ne, prodaju oni i u dućanima, ja sam mobitel koji trenutno imam kupio u bonbon ponudi u dućanu shoe- be -do. Samo sad gledam na njihovoj stranici, imaš kartu Hrvatske sa popisom prodajnih mjesta pa mi je bilo čudno da oni prodaju i u t-centru i želim provjeriti jeli istina.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.8.2012 20:03 (antimadridista).
16 godina
antimadridista kaže...
lnova65 kaže...
antimadridista kaže...

ne, prodaju oni i u dućanima, ja sam mobitel koji trenutno imam kupio u bonbon ponudi u dućanu shoe- be -do. Samo sad gledam na njihovoj stranici, imaš kartu Hrvatske sa popisom prodajnih mjesta pa mi je bilo čudno da oni prodaju i u t-centru i želim provjeriti jeli istina.

pa bonbon ti je zapravo simpa tj t.mobile. inace je bonbon virtualna mreza koja radi na infrastrukturi tmobilea.

tako ako kupis u tmobile mob on ce ti raditi s bonbon karticom ili obrnuto. mislim da je isti slucaj s vip-om i tomato ali nisam 100% siguran

14 godina
Lord_Marko kaže...

pa bonbon ti je zapravo simpa tj t.mobile. inace je bonbon virtualna mreza koja radi na infrastrukturi tmobilea.

tako ako kupis u tmobile mob on ce ti raditi s bonbon karticom ili obrnuto. mislim da je isti slucaj s vip-om i tomato ali nisam 100% siguran

pa da, znam to, samo neznam jeli i mobitele prodaju u t-centrima kako piše na njihovoj stranici, a valjda je istina.

16 godina
antimadridista kaže...
Lord_Marko kaže...

pa da, znam to, samo neznam jeli i mobitele prodaju u t-centrima kako piše na njihovoj stranici, a valjda je istina.

kolko sam upoznat da. jer sam i ja skoro kupio u Tcentru Zabok mob. ali kad mi je covjek rekao da ima 4gb memorije onda sam odustao tako da vjerojatno istina. pa nazovi najblizi tcentar sutra pa ces znati 100%

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice