Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 740.148
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

A trajanje baterije, kvaliteta stakla na ekranu, Xperia se više zagrijava, preslaba bljeskalica i užasne slike u prostorima gdje osvjetljenje nije idealno. Po danu slike izvrsne, čim malo svijetla nestane, fotografije katastrofa.

Znam ja da je sve stvar osobne preference, ali ovo su činjenice.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Još jedna tema se pretvorila u IP vs u ovom slučaju XS.

Molim da se sukladno tome promjeni i naziv ove teme {#}.

Bilo bi dobro reći konačnu činjenicu  da svaki uređaj ima svoje jače i slabije strane.

Mislim da uspoređivanje IP i XS-a ovdje nije mjesto.

Ako je netko probao novi rom Trinity Vengeance RaptorXL molim dojmove!

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S
explorer objasnio sve!

0 3 hvala 0
15 godina
Re: Sony Xperia S

ekran!? pa xperia ima jedan od najboljih ekrana danas na trzistu.. al dobro kako god ti kazes. za wifi neznam...

12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ima li netko iskustva tj. da je sam mijenjao bateriju

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislim da će ti ovaj guide pomoći. Treba paziti na Step 6 kod otvaranja stražnjeg poklopca da ne potrgaš NFC kabel. Negdje sam pročitao da se samo nakrene stražnji poklopac (kao na slici) bez otkapčanja NFC kabla i zamjeni baterija. 

http://www.xperiablog.net/2012/04/30/xperia-s-disassembly-guide/

Što je bateriji?

12 godina
neaktivan
Sićo kaže...

Mislim da će ti ovaj guide pomoći. Treba paziti na Step 6 kod otvaranja stražnjeg poklopca da ne potrgaš NFC kabel. Negdje sam pročitao da se samo nakrene stražnji poklopac (kao na slici) bez otkapčanja NFC kabla i zamjeni baterija. 

Što je bateriji?

Sve je uredu,nego imam neku s ebaya narucenu od 2800mah pa da isprobam

14 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
Sićo kaže...

Što je bateriji?

Jel kineskih 2800 mah :)

Koliko $?

12 godina
neaktivan
Sićo kaže...
VILLA18900 kaže...
Sićo kaže...

Što je bateriji?

Jel kineskih 2800 mah :)

Koliko $?

Oko 5 dolara ,postarina besplatna

16 godina
Sony Xperia S

nebi tu bateriju uvalia da mi neko daje pare,

5$ baterija  to je ravno samoubojstvu, svak nauči

da se s baterijama, punjačima, napajanjima ne igra tako

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 2:34 (Makić).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Jel' ovo znaci da je telefon otkljucan i da moze kartica od bilo kojeg operatera?

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Da!

2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Dobro ne tribaš pisat alo, nismo na pijaci.

Bio je jedan majstor poput tebe na ovoj temi, tako govorio svakakve pi*darije pa kad je trebalo dokazati je nestao.

Vidim potegnuo si se mene. Prošlo je 1god i 2 mjeseca sa mojom XS. Slažem se sa @Sićom donekle. Prvo idemo na praktičnost fizičkih udaraca. Svi znamo za ajfonovo razbijeno staklo pri udarcu na krevet, a meni je Xs ispala iz džeša tijekom MTB i samo se otvorio poklopac i malo zatupljen lijev gornji vrh. Za lagove jedino znam kada igram duže vrijeme neku igru, pa se učitava 3-4sec, a ovako nikad dok je JB. Baterija solidna, izdrži podatke i muziku potrebno tijekom putovanja u školu. Kamera, za mene skoro pa vrhunac, nećeš sad slikat za izložbu pa da mora bit neznam kakva, to su sve pretjerivanja. Kvaliteta stakla? Neznam baš što mislsiš, ali fizičke udarce podnosi savršeno.  @Explorer 4, nije lijepo vrijeđat vlasnike mobitela, to što tebi nije valjao ne mora značit da općenito ne valja, sjećaš se? Shvatio sam da nemaš više XS (?) pa onda nemoj više se svađat s ovima što misle da je savršen mob (a nije, priznajem i to svi znaju).

Nemoj stavljat bateriju, tko zna kakva je...

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
12 godina
neaktivan
Sićo kaže...

Još jedna tema se pretvorila u IP vs u ovom slučaju XS.

Molim da se sukladno tome promjeni i naziv ove teme {#}.

Bilo bi dobro reći konačnu činjenicu  da svaki uređaj ima svoje jače i slabije strane.

Mislim da uspoređivanje IP i XS-a ovdje nije mjesto.

Ako je netko probao novi rom Trinity Vengeance RaptorXL molim dojmove!

Imam ja i za sad je vrhunac 

17 godina
neaktivan
Sony Xperia S
Primjetio sam da mi šteka xperia kad je priključena na punjač ili na kompjuter, ne reagira dobro na dodire. Zanima me dali se to dešava i vama ostalima? Jako iritirajuće.Gore je jb 41.2.,prvi update.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dali koristiš original punjač ili zamjenski? Probaj puniti mob sa drugim USB kablom!

Navodno ako koristiš zamjenski (jeftini) punjač na svim uređajima može doći do takvih problema.

Poor touchscreen performance is blamed on noisy aftermarket low cost chargers. Noise Wars: Projected Capacitance Strikes Back,

http://www.righto.com/2012/03/inside-cheap-phone-charger-and-why-you.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 9:07 (Sićo).
12 godina
neaktivan
vlatko kaže...
Primjetio sam da mi šteka xperia kad je priključena na punjač ili na kompjuter, ne reagira dobro na dodire. Zanima me dali se to dešava i vama ostalima? Jako iritirajuće.Gore je jb 41.2.,prvi update.

Moguce Jer taj prvi update vrlo stekav 

13 godina
neaktivan

Još uvijek na JB.00 ni na PC-u mi ne pokazuje update....

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
12 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Još uvijek na JB.00 ni na PC-u mi ne pokazuje update....

Ma sam preko flashtoola napravi Jer ces se nacekati 

12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

POZDRAV!

Kupo sma prije dva dana polovnu sony xperiu S preko njuškala.Naime sve na odlicno radi i super je jedino me to brine sto se meni baterija isprazni za nekih dva i pol sata a to uključuje da budme spojen na wirlesu i mal sam na fejsu.E sad bi ja molio pomoc ko isto možda ima takav mobitel da mi pomogne.Ona jos ima goodinu  i nesto sitno jel je kolko vidim u papirima kupljena sad u 11 mjesecu pa me zanima dali je to možda do baterije da tako ili je to uobicajno kod tih androida ali to je pre brzo da se isprazni jel bi to meni vrijedilo da ja odnesem na garanciju ili mi neceju priznati.Hvala{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
NatoXD kaže...

POZDRAV!

Kupo sma prije dva dana polovnu sony xperiu S preko njuškala.Naime sve na odlicno radi i super je jedino me to brine sto se meni baterija isprazni za nekih dva i pol sata a to uključuje da budme spojen na wirlesu i mal sam na fejsu.E sad bi ja molio pomoc ko isto možda ima takav mobitel da mi pomogne.Ona jos ima goodinu  i nesto sitno jel je kolko vidim u papirima kupljena sad u 11 mjesecu pa me zanima dali je to možda do baterije da tako ili je to uobicajno kod tih androida ali to je pre brzo da se isprazni jel bi to meni vrijedilo da ja odnesem na garanciju ili mi neceju priznati.Hvala{#}

Nebi se smijela Tako brzo ispraznit a za garanciju znam da 1 god  priznaju na bateriju a kasnije neznam najbolje posalji mail agramservisu i njih pitaj. Ako nepriznaju naruci s ebaya i sam zamijeni 

12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Poslo sam e-mail vidjet cu sta ce mi rec ako nebudu pristali morat cu preko ebaya narucit novu jedino i je problem taj sto nemohu ovako izvadit bateriju nego to treba ošarafljivat pda nebi ak sta bude pda garancija ode,a tsamo da mi duplo uzmu za bateriju neželim.{#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
NatoXD kaže...

Poslo sam e-mail vidjet cu sta ce mi rec ako nebudu pristali morat cu preko ebaya narucit novu jedino i je problem taj sto nemohu ovako izvadit bateriju nego to treba ošarafljivat pda nebi ak sta bude pda garancija ode,a tsamo da mi duplo uzmu za bateriju neželim.{#}

NemašŠta sjebat skineš ona 4 vijka i odma ispod je baterija 

12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

e a ajd ako ti nije problem samo ako mi možes dat link koju najbolje da uzmem bateriju jer ih pun.... koju preporucujes da bar dan izdrži

HVALA PUNO!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

i da nije skupo naravno!

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
NatoXD kaže...

e a ajd ako ti nije problem samo ako mi možes dat link koju najbolje da uzmem bateriju jer ih pun.... koju preporucujes da bar dan izdrži

HVALA PUNO!

Neces to nazalost naci...u godinu dana sam imao Xperiu U, Xperiu P, Xperiu SL, Galaxy S3 LTE i na kraju Xperiu Z. Niti jedan nije mogao izdrzati jedan radni dan. Sve sam ih poslao u 3...i kupio Nokiu E72. Sada vise ne mislim na punjac ako odem na neki put od 2-3 dana. {#}

12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Stavit cu ja njega na njušklo necu se ja snjime zajebavat nzm dali bolje hocu proc sa iphone 4 ima lega dan i pol 2 mu drži baterija

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NatoXD kaže...

Stavit cu ja njega na njušklo necu se ja snjime zajebavat nzm dali bolje hocu proc sa iphone 4 ima lega dan i pol 2 mu drži baterija

Ako ti je zbog baterije, iPhone je definitivno bolji izbor.

12 godina
neaktivan
imam ja bateriju od 2800mah i drži 2 dana korištenja
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

mobitel sony xperia s mi je vrh vrhova od mobitela ono zato sam ga i uzo nisam znao da je problem toliko do te baterije iphone nije los al nije to,to sto ja želim

jel to ova bateriju high gold imas bateriju , si se usudio ti tostavit ja bi isto uzo al mestrah da nebi tak baterija osla 7 dolara dođe {#}

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice