Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 740.351
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony Xperia S
ExStazy kaže...

E ljudi treba mi neka app za lociranje lost phonea, tj. ako ga izgubim il ga netko khm, ukrade, da ga mogu nać. I dal postoji neka da nije potreban internet upaljen da ga nadješ (kao remote control neš idk)?

Postoji. My xperia.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
16 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...
zanimatelj kaže...

Ovako imam sony xperiu s i kad se ja s nekim razgovaram ja njega sve cujem ali kad ja pricam on mene ne cuje...dal je tu problem mikrofon ili??

Moze pomoc?

Meni se to dogadja na X10 mini pro (znam da nije ista klasa moba, niti isti OS, ali mozda pomogne). Otkrio sam da se radi o problemu sa Shazam aplikacijom. Nakon koristenja Shazama dogodi se upravo to, ja sve cujem normalno, a mene nitko... dok ne restartam mobitel. Onda sve ponovno radi OK do ponovnog koristenja Shazama.

12 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
zanimatelj kaže...

Usput sam zaboravio navesti da kad se razgovaram s nekim neko me cuje samo prvu rijec a dalje kaze da je samo tisina...to sa zvucnikom mi se je pocelo javljat prije kojih 3 dana...molim vas pomoziteeee...

Kad nadogradis na 211 zadnji update sve ce radit

Ne nudi mi nigdje taj update....pise da je updatan na zadnju verziju....

12 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...
VILLA18900 kaže...
zanimatelj kaže...

Usput sam zaboravio navesti da kad se razgovaram s nekim neko me cuje samo prvu rijec a dalje kaze da je samo tisina...to sa zvucnikom mi se je pocelo javljat prije kojih 3 dana...molim vas pomoziteeee...

Kad nadogradis na 211 zadnji update sve ce radit

Ne nudi mi nigdje taj update....pise da je updatan na zadnju verziju....

Trebalo bi u narednim tjednima ili najbolje kao ja odma preko flashtoola 

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

evo pratio sam temu cijelo vrijeme nakon sto sam prodao xperiu. i mogu rec da mi ni malo nije zao sto sam prodao i kupio ajfon. jer vidim da vas hrpa ima svakakvih problema.a ja nemam nikakvih sa svojim mobom. 

0 6 hvala 0
13 godina
neaktivan

O ukusima se ne raspavlja, al sa Iphone 4 na Android {#} Nekako mi taj ajfon, onak ne... šminka mobitel, za pogledat kolko je sata, ku*čenje na fejsu i sa retricom... barem tako JA to vidim

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
15 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

O ukusima se ne raspavlja, al sa Iphone 4 na Android {#} Nekako mi taj ajfon, onak ne... šminka mobitel, za pogledat kolko je sata, ku*čenje na fejsu i sa retricom... barem tako JA to vidim

Četvorka je kvalitetnije napravljena i materijali su prirodniji od bilo kojeg LG-a, Samsunga, Htc-a ili kojeg drugog moba već, a šminka je kako gledaš na to.

Ako znaš jailbrejkat iphone, nisi daleko od slobode koju pruža Android. Moj je bio neprepoznatljiv.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

ne pricam ukusima. nego kazem osobno misljenje realno. a vi svi napali kao da sam ne znam sto rekao. ajfon je bolji mob od xperie s. svidjelo se to vama ili ne. imo sam xperiu i sad imam ajfon i uvjerio sam se . a to sto ga vecina koristi za preseravanje ne znaci da ga svi koriste. pogledaj malo opcije koje nudi mob. i reci mi sto to moze xperia s a ne ajfon

0 4 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

pa pogledaj malo benchmark testove izmedu xperie s i iphonea. pa iphone se nemoze ni usporediti. onda onaj 3,5 inčni ekran koji nema hd rezoluciju, xperia s ima jednu od najboljih kamera na trzistu. iphone ima 512mb RAM a xperia s 1gb RAM i jos ima slabiju bateriju. svidjelo se to nama ili ne, da iphone nema onu jabuku na poleđini kostao bi nekih 1300kn!! i NE, definitivno iphone nije bolji mob od xperie s.

Moj PC  
3 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ja uopce neznam kako se oni upoce mogu usporedjivat ali ajde....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
brisac kaže...

pa pogledaj malo benchmark testove izmedu xperie s i iphonea. pa iphone se nemoze ni usporediti. onda onaj 3,5 inčni ekran koji nema hd rezoluciju, xperia s ima jednu od najboljih kamera na trzistu. iphone ima 512mb RAM a xperia s 1gb RAM i jos ima slabiju bateriju. svidjelo se to nama ili ne, da iphone nema onu jabuku na poleđini kostao bi nekih 1300kn!! i NE, definitivno iphone nije bolji mob od xperie s.

I šta ti znači benchmark test kad se primjerice GTA vice city bolje vrti na iphoneu 4 nego na Xperiji S. Ili nešto drugo, ti reci šta.

Veliš nema HD rezoluciju. Pa šta će ti na takvom ekranu 720x1280 kad i s 640x960 imaš preko 300 ppi. Ista stvar i s Full HD ekranima, budalaština. Umjesto da stavljaju kvalitetnije matrice, oni se busaju sa 400 + ppi, što je nepotrebno i troši više baterije.

Vidim da nemaš pojma o tome koliko koji mobitel koristi RAM memorije. Primjerice, u stand by modu iPhone ima više slobodne memorije od Xperie S, ali kad se upali više od 10-15 programa tu nastaje problem. iPhone radi isto kao i s jednim programom upaljenim, dok Xperia štuca i stalno se ruši nešto.

Prije tjedan dana sam naletio na iPhone 4 koji je imao 57 upaljenih programa u pozadini, i naravno radio je normalno, bez štucanja i ostalih sranja. Probaj to napravit sa Xperijom. Prije će ona sama napravit hard reset nego ćeš ti uspjet upalit tih 57 programa.

Baterija je veća  u Xperiji S, oko 300 mAh. Šta ti vrijedi da je veća kad se isprazni brže od četvorke. Di je logika tu.

Pa da nema jabuku na pozadini,  ne bi bio napravljen tako kvalitetno. Pogledaj izradu većine ostalih mobova. Onda mi reci koliko bi oni bez Logo-a koštali.

Ti si sad tu nabrojio  neke specifikacije koje svi možemo pročitati na GSM areni, ali u praktičnom smislu nemaš pojma.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 10:15 (explorer 4).
13 godina
neaktivan
Sony Xperia
ne usporedujem ajfon4 nego ajfon5 i xperiu s. i isto po svim specifikacijama xperia je jaca. al sto to znaci kad prcam iz prakse sa je ajfon bolji ajmo rec 120 puta. ne steka nista ne trza ne chrasha se ni nissta tome slicno. ko je imao oba moba zna o cemu pricam . nisam tu dosao da mi se ljubimorni javljaju i kazu da je xs bolja jer ima 1.5 dvojezgreni proc a ajfon ima slabiji. ili kameru usporedi i vidi jel boljih tvojih 12 ili mojih 8. dosao sma ovdje rec realno mlisljenje o oba moba (ip5 i xs) i realno je da je ip5 bolji u svim segmentima. i usporedujem ih jer su to dva po meni najbolja uredaja iz prosle godine.

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Mile, ako neke stvari gore idu u prilog iPhoneu 4, onda ne treba xperiu uspoređivat s peticom, već s 4s.

iPhone 5 i Xperia S najbolji uređaji koji su izašli prošle godine? A galaxy s3, Note II, One X?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S
za mene to nisu mobiteli nego tableti. sve preko 4,5 inca je preveliko. i naposljetku isti je vrag i s3 i xperia s i htc onex jer je to isti softver . samo sto marketing je bio na strani samsunga pa su zato prodaje bolje .

0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

No no, da si koristio bi znao. Touchwiz i Htc sense su miljama ispred time scapea.

Pa do 5" se računa kao mob...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

isitna je da jedino sto ne valja na ajfonu kao i na ostalim highend mobitelima  cijena. tj u americi valja . jer tamo za recimo prosjecnu placu od 1600 dolara mos odvojit 400-500 dolara za novi novcati mob.a meni ovi u vipu nabiju za sam uredaj ako necu trpit njiovu torturu 24 mjeseca 7000 kn za ajfon, 6000 za samsung itd...

0 1 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

Dobro daj kak moze iphone bit bolji od xperie s? Da probao sam upaliti 50ak programa i nista mi ne steka. Sve radi super. Neznam o cemu ti pricas..

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 13:20 (brisac).
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S
jel imas iphone 5? nemas. onda nemoj davat usppredbe ...

0 1 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

pa ti ocito nisi znao koristit android ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
brisac kaže...

Dobro daj kak moze iphone bit bolji od xperie s? Da probao sam upaliti 50ak programa i nista mi ne steka. Sve radi super. Neznam o cemu ti pricas..

Pa jesam gore obrazložio kako može biti bolji. Ti si vjerojatno lupnuo td i produžio jer na to nemaš šta reći jer sam to sve testirao 100 puta. Poslije iPhonea sam kupio Xperiu u nadi da će biti drastično bolji mob, no dobio sam hladan tuš.

Ti mene malo zaje*avaš a? Pa Xperia S koju god sam probao, bilo to moja, frendova, rodicina ili neznam već čija, šteka pomalo na defaultu čim prođe tjedan dana od svježe instalacije sustava.

Tako da, ne trebaš meni prodavat priče i podatke s neta, jer sam to sve probao na više primjeraka istog moba.

15 godina

pa vec 4 tjedna ju koristim i jos nijedanput mi nije zastekala alo! a ni nece...

15 godina
neaktivan
brisac kaže...

pa vec 4 tjedna ju koristim i jos nijedanput mi nije zastekala alo! a ni nece...

Dobro ne tribaš pisat alo, nismo na pijaci.

Bio je jedan majstor poput tebe na ovoj temi, tako govorio svakakve pi*darije pa kad je trebalo dokazati je nestao.

12 godina
protjeran
explorer 4 kaže...

I šta ti znači benchmark test kad se primjerice GTA vice city bolje vrti na iphoneu 4 nego na Xperiji S. Ili nešto drugo, ti reci šta.

Veliš nema HD rezoluciju. Pa šta će ti na takvom ekranu 720x1280 kad i s 640x960 imaš preko 300 ppi. Ista stvar i s Full HD ekranima, budalaština. Umjesto da stavljaju kvalitetnije matrice, oni se busaju sa 400 + ppi, što je nepotrebno i troši više baterije.

Vidim da nemaš pojma o tome koliko koji mobitel koristi RAM memorije. Primjerice, u stand by modu iPhone ima više slobodne memorije od Xperie S, ali kad se upali više od 10-15 programa tu nastaje problem. iPhone radi isto kao i s jednim programom upaljenim, dok Xperia štuca i stalno se ruši nešto.

Prije tjedan dana sam naletio na iPhone 4 koji je imao 57 upaljenih programa u pozadini, i naravno radio je normalno, bez štucanja i ostalih sranja. Probaj to napravit sa Xperijom. Prije će ona sama napravit hard reset nego ćeš ti uspjet upalit tih 57 programa.

Baterija je veća  u Xperiji S, oko 300 mAh. Šta ti vrijedi da je veća kad se isprazni brže od četvorke. Di je logika tu.

Pa da nema jabuku na pozadini,  ne bi bio napravljen tako kvalitetno. Pogledaj izradu većine ostalih mobova. Onda mi reci koliko bi oni bez Logo-a koštali.

Ti si sad tu nabrojio  neke specifikacije koje svi možemo pročitati na GSM areni, ali u praktičnom smislu nemaš pojma.

Sve sto si naveo potpisujem. Nakon Xperie Z sam mislio kupiti iPhone 5 ali sam odlucio pricekati novi u 10. mj i u medjuvremenu sam nabavio Nokiu E72 sa kojom sam stvarno zadovoljan i mislim da cu 5-6000kn utrositi u npr novi bicikl nego u mob.

mile1989 kaže...
za mene to nisu mobiteli nego tableti. sve preko 4,5 inca je preveliko. i naposljetku isti je vrag i s3 i xperia s i htc onex jer je to isti softver . samo sto marketing je bio na strani samsunga pa su zato prodaje bolje .

Imao sam Xperiu SL i S3 LTE...Skoro pa se ne mogu usporediti...S3 je daleko bolji sto se tice sveukupnog dojma sto ti mob ostavi nakon nekoliko dana koristenja. Poslje sam isao prodati S3 i kupiti Xperiu Z, ali moram priznati da mi je S3 vise pasao. Bio je laksi za koristiti jednom rukom i opcenito optimiziraniji.

brisac kaže...

Ti si majstore kupio tu Xperiu S nakon sto si vjerojatno imao samo dummy-phoneove...Xperia S je prosjecan mob i sam Sony je prosle godine izjavio kako su svjesni da njihov top model je daleko losiji od tadasnje konkurencije. Ja sam planirao prodati Xperiu Z (dakle "malo" bolji mob od te tvoje Xperie S koju sam takodjer imao) i kupiti iPhone 5. Nisam tip koji igra igre na mobitelu niti ga nosi u ruci da bi se vidjelo da imam skupi mob.

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71-GalaxyY-NokiaE72
15 godina

ne, pomno sam proucio svaki mobitel i koristio svaki mobitel koji sam planirao kupiti. i iphone i xperiu z i samsung s3 itd.. i odlucio sam se za ovaj mobitel zato jer je najbolji odnos cijene i performansi. a njegove performanse su i danas na trzistu odlicne i bolje od iphone 5. jest da software od androida ima nesto bugova, ali to ce se fixat. a ako ne, lako se stavi custom ROM..

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

@Matija - Ma navikao sam da se tu neki samo busaju sa specifikacijama, a od prakse 0. Evo i ja sam nekako nabasao na S3 i mogu ti reći da je mob prilično dobar, ne odličan ali dva koplja iznad xperie S sigurno.

@brisac - Ništa od rasprave s tobom, kad neznaš argumentirat i goniš nešto svoje što većina ljudi koji bar nešto znaju zna da nije istina. A to govoriš zato jer je tvoj. Pogledaj malo moje postove u ovoj temi pa reci gdje to silovito branim uređaj, a da znam da nije istina. Nigdje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 18:13 (explorer 4).

1 0 hvala 0
15 godina

samo govorim ono sto je istina..

14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ja svoju Xperiu nebi mjenjao za Iphone 4 iz dva razloga.

OS i ekran. Sa 4,3 na 3,5 tj sa konja na magarca nebi hvala. Zar nije to jedna od najbitnijih stvari na mobitelima?

Za Iphone 5 bi mjenjao bez razmišljanja, prodao Ip5 i kupio neki 5" mob (Galaxy,XZ itd). Evo ako neko hoće mjenjat 5 za XS tu sam {#}

Neznam o kakvim lagovima pričate! Jedini lag kojeg ja imam je kada se launcher resetira nakon korištenja zahtjevnije aplikacije.

To traje 5 sekundi i naučio sam živjet s tim (5 sec mi stvarno ne predstavlja nikakav problem u životu).

Da ne govorim o mogućnostima mjenjanja OS-a i kernela NEPROCJENJIVO.

Android za OS never.

Moj PC  
5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
brisac kaže...

A neznaš potkrijepiti, stoga svaka tvoja tvrdnja ima jako jako malu težinu.

Ja nigdje ne želim reći da je iPhone 4 bolji od Xperie S, samo govorim činjenice, a vidim da ih ekipa ne podnosi jer ima taj mob. Bolest, ništa drugo. Ovo što sad govorim sam i govorio kad sam ga imao.

12 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...
brisac kaže...

A neznaš potkrijepiti, stoga svaka tvoja tvrdnja ima jako jako malu težinu.

Ja nigdje ne želim reći da je iPhone 4 bolji od Xperie S, samo govorim činjenice, a vidim da ih ekipa ne podnosi jer ima taj mob. Bolest, ništa drugo. Ovo što sad govorim sam i govorio kad sam ga imao.

Imao oba dva i mogu da kazem da je xperia bolja od iphona 4 a onih par 1-2 sekunde trzaja kroz launcher je neprimjetno.Jedino na strani iphona je ekran,jacina wifi signala.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice