Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 419.876
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
intelduo1 kaže...

Evo danas dobio novi Z3 nakon onog sa mrljom na zaslonu!

Hahaha, smeće ima zrno prašine ispod stakla. Ima da ga napucam do Japana! Koji peh 

17 godina
protjeran

ja neki dan kupio, moj u perfektnom stanju.. po meni ovaj android je lošiji od iOS-a na kojem sam bio do sada.. ali izgleda da će Android 5.0 donesti puno novih stvari kad izađe.. a ne znamo kad ce to tocno biti..

Long Live Freedom
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 2:22 (The Black Iso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
intelduo1 kaže...
intelduo1 kaže...

Evo danas dobio novi Z3 nakon onog sa mrljom na zaslonu!

Hahaha, smeće ima zrno prašine ispod stakla. Ima da ga napucam do Japana! Koji peh 

Lijepo otideš u Agram i tamo zahtijevaj NOVI mobitel i kad ti ga daju bilo to u T-Comu ili u Agramu, nebitno, odmah ga tamo otvori i pogledaj dali ima što na ekranu, pa neka trajalo sat vremena da nađeš nešto. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina

Što je najgore i dobio sam novi i zapakirani mobitel. Evo, danas mob opet poslan u Agram, baš me zanima što će biti dalje 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 12:05 (intelduo1).
17 godina
protjeran

Imam apsurdan problem sa mojom Xperiom i vjerojatno ruterom.

Kad god se moja Xperia spoji na kućni ruter internet potpuno zašteka i niš ne radi dok ne iskljucim wifi na Z3 ?!?

ruter je od tcoma.. neki ZTE931

Long Live Freedom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Danas riješen servis uređaja. Rezultat je slijedeći:

Kvar
Greška: Problem s ekranom,
Opis greške: STRANKA POKUPILA NOVI ZAMJENSKI UREĐAJ 03.02. I PRILOKOM KORIŠTENJA UOČENO JE MRLJA (TOČKA) U DESNOJ STRANI EKRAN KOD GUMBA PALJENJA
Vidljiva oštećenja: NOVI UREĐAJ
Informacije o servisu
Servisni status: NFF (No Fault Found),
Datum završetka: 05.02.2015. 12:20:00
Datum izlaska iz servisa: 05.02.2015. 12:20:00
Novi IMEI:
Novi serijski broj: -
Napomena
Izjavom Sony-a koja stoji u jamtvenome listu smatra se da su do dva neispravna pixela u granicama prihvatljivosti. Programsko ažuriranje, vracanje uredaja na tvornicke postavke, testiranje uredaja u pozivu u redu. Testirano, ispravno.
S obzirom da je ne pristajem na ovakav ishod, zanima me mogu li se pozvati na to da je uređaj kupljen kao takav i da se to dogodilo unutar "onih 7 dana" i da se pikseli nisu pojavili naknadno, iako se meni čini da je riječ o prašini. Ima li itko kakav savjet?
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 14:26 (intelduo1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Samo su ti vratili mobitel? 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
14 godina
Deawood kaže...

Samo su ti vratili mobitel? 

Da s ti obrazloženjem, ali ga nisam preuzeo, kontaktirao sam Sony izravno pa ćemo vidjeti što dalje. Uglavnom Agram je zvao direktno Sony da odobre zamjenu i odbili su jer po njihovim standardima 2 mrtva pixela se toleriraju. Kad sam zvao lika u Sonyjevu tehničku podršku rekao sam im kako je ovo već drugi Z3 zaredom i istog T-Centra da ima određenu tvorničku grešku. To mi je ili sumnjivo ili jako loša sreća. Ono što Sony nije znao jest da naši operateri ne dopuštaju korisnicima da se uvjere da ekran nema niti jedan neispravan pixel te da u tom slučaju korisnik odluči hoće li pristati na takav uređaj ili ne, pristati na takvu politiku Sonyja ili ne. Rekao mi je da mu pošaljem oba IMEI broja Z3-ica te da će porazgovarati s nadređenima o tome. Vidjet ćemo rasplet... Ali čini mi se da me čeka borba ili pušing!

15 godina
neaktivan

Šta je s onin da se mobitel prije prvog korištenja triba punit 12 sati, jeli to mit? Možda je tako bilo kod starijih mobitela sad iman Xperiu E1 i nigdi nisam to naša u manualu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 18:31 (dr. zlo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dr. zlo kaže...

Šta je s onin da se mobitel prije prvog korištenja triba punit 12 sati, jeli to mit? Možda je tako bilo kod starijih mobitela sad iman Xperiu E1 i nigdi nisam to naša u manualu.

Mit. Puni kako hoćeš i kad hoćeš. Eventualno svakih mjesec dana isprazni i napuni do kraja iako ja niti to ne radim. Dapače, suvremene baterije nije dobro držati skroz na punjaču iako punjači imaju elektroniku da se isključe kada je baterija puna.

17 godina
neaktivan

Koji case ste uzeli?
Na eBayu mi uopće nema lijepih. 

Ima metalnih bumpera, al nekak mi se čini da to nije dobro za mobitel, ništa ne apsorbira udarac.

Jel netko naručio magnetic charger? To mi se čini kao super stvar.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Taj magnetic charger je skroz bezveze, ne bacaj novce u vjetar. Nemre se namjestit, a kad namjestis em ga sporo puni dozlaboga i ako se pomakne 1mm ne puni. Dobra ideja, užasna realizacija

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ma je vraga, meni je orginal od Sony-a magnetski punjac odličan, puni dosta brže i sve lijepo sjeda

0 0 hvala 0
13 godina

Original od Sony, da. S ebaya jeftini, nikako ne :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Dobro ja sam bas najjeftiniji probao pa ono, mozda piknem za z2 tako nešto :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Z3 bi trebao dijeliti prestolje s M8, ali to je mišljenje korisnika, ne "profi dodjela"...

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

To je samo stvar ukusa

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

To je samo stvar ukusa

U ovom slučaju da, ali realno gledano ova lista nije baš savršena, ali kako sam već rekao, to je mišljenje korisnika.

17 godina
protjeran
The Black Iso kaže...

Kad god se moja Xperia spoji na kućni ruter internet potpuno zašteka i niš ne radi dok ne iskljucim wifi na Z3 ?!?

...

Long Live Freedom
14 godina
The Black Iso kaže...
The Black Iso kaže...

...

Probaj resetirat ruter na tvorničke postavke. Provjeri koliko ti je uređaja spojeno na ruter, možda je Z3 jedan previše.

13 godina
neaktivan

ljudi pomagajte mobiteel mi se iskrivio tamo kod gumba za paljenje, sta da radim jel vrijedi garancija na to ili :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 13:49 (anonymous_Zg).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

A u k... :(

Kak se to dogodilo?? 

probaj na servis, nemas sta za izgubit..

13 godina
neaktivan

neznem ni ja, tek sam danas to primjetio... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Krista ti isusa... kakav peh, jesi ga nosio u zadnjem džepu?? Bend Gate Z3 Edišn

Na garanciju zaboravi

2 0 hvala 0
13 godina

Da, ocito nije samo iphone u problemima s time. A garancija ti je sad samo papirić, jer će ti nažalost odbiti bilokakav servis zbog mehaničkog oštećenja

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Meni se Z1 Compact iskrivio al puno manje i garanciju mi nisu priznali

0 0 hvala 0
13 godina

Garanciju samo priznaju ako nemaš meh. oštećenja, a ukoliko si imao, moraš popraviti kod njih kako bi ti se opet priznalo jamstvo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nisam ga nosio u straznjem dzepu nikad, cito sam po forumima da se to zbog zagrijavanja zna desavat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice