Evo danas dobio novi Z3 nakon onog sa mrljom na zaslonu!
Hahaha, smeće ima zrno prašine ispod stakla. Ima da ga napucam do Japana! Koji peh
Hahaha, smeće ima zrno prašine ispod stakla. Ima da ga napucam do Japana! Koji peh
ja neki dan kupio, moj u perfektnom stanju.. po meni ovaj android je lošiji od iOS-a na kojem sam bio do sada.. ali izgleda da će Android 5.0 donesti puno novih stvari kad izađe.. a ne znamo kad ce to tocno biti..
Lijepo otideš u Agram i tamo zahtijevaj NOVI mobitel i kad ti ga daju bilo to u T-Comu ili u Agramu, nebitno, odmah ga tamo otvori i pogledaj dali ima što na ekranu, pa neka trajalo sat vremena da nađeš nešto.
Što je najgore i dobio sam novi i zapakirani mobitel. Evo, danas mob opet poslan u Agram, baš me zanima što će biti dalje
Imam apsurdan problem sa mojom Xperiom i vjerojatno ruterom.
Kad god se moja Xperia spoji na kućni ruter internet potpuno zašteka i niš ne radi dok ne iskljucim wifi na Z3 ?!?
ruter je od tcoma.. neki ZTE931
Danas riješen servis uređaja. Rezultat je slijedeći:
Samo su ti vratili mobitel?
Samo su ti vratili mobitel?
Da s ti obrazloženjem, ali ga nisam preuzeo, kontaktirao sam Sony izravno pa ćemo vidjeti što dalje. Uglavnom Agram je zvao direktno Sony da odobre zamjenu i odbili su jer po njihovim standardima 2 mrtva pixela se toleriraju. Kad sam zvao lika u Sonyjevu tehničku podršku rekao sam im kako je ovo već drugi Z3 zaredom i istog T-Centra da ima određenu tvorničku grešku. To mi je ili sumnjivo ili jako loša sreća. Ono što Sony nije znao jest da naši operateri ne dopuštaju korisnicima da se uvjere da ekran nema niti jedan neispravan pixel te da u tom slučaju korisnik odluči hoće li pristati na takav uređaj ili ne, pristati na takvu politiku Sonyja ili ne. Rekao mi je da mu pošaljem oba IMEI broja Z3-ica te da će porazgovarati s nadređenima o tome. Vidjet ćemo rasplet... Ali čini mi se da me čeka borba ili pušing!
Šta je s onin da se mobitel prije prvog korištenja triba punit 12 sati, jeli to mit? Možda je tako bilo kod starijih mobitela sad iman Xperiu E1 i nigdi nisam to naša u manualu.
Šta je s onin da se mobitel prije prvog korištenja triba punit 12 sati, jeli to mit? Možda je tako bilo kod starijih mobitela sad iman Xperiu E1 i nigdi nisam to naša u manualu.
Mit. Puni kako hoćeš i kad hoćeš. Eventualno svakih mjesec dana isprazni i napuni do kraja iako ja niti to ne radim. Dapače, suvremene baterije nije dobro držati skroz na punjaču iako punjači imaju elektroniku da se isključe kada je baterija puna.
Koji case ste uzeli?
Na eBayu mi uopće nema lijepih.
Ima metalnih bumpera, al nekak mi se čini da to nije dobro za mobitel, ništa ne apsorbira udarac.
Jel netko naručio magnetic charger? To mi se čini kao super stvar.
Taj magnetic charger je skroz bezveze, ne bacaj novce u vjetar. Nemre se namjestit, a kad namjestis em ga sporo puni dozlaboga i ako se pomakne 1mm ne puni. Dobra ideja, užasna realizacija
Ma je vraga, meni je orginal od Sony-a magnetski punjac odličan, puni dosta brže i sve lijepo sjeda
Original od Sony, da. S ebaya jeftini, nikako ne :D
Dobro ja sam bas najjeftiniji probao pa ono, mozda piknem za z2 tako nešto :D
http://www.poslovni.hr/tehnologija/ovo-je-najbolji-mobitel-u-hrvatskoj-prosle-godine-289544?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=289544&utm_campaign=FB+page+statusi
Z3 bi trebao dijeliti prestolje s M8, ali to je mišljenje korisnika, ne "profi dodjela"...
To je samo stvar ukusa
To je samo stvar ukusa
U ovom slučaju da, ali realno gledano ova lista nije baš savršena, ali kako sam već rekao, to je mišljenje korisnika.
Kad god se moja Xperia spoji na kućni ruter internet potpuno zašteka i niš ne radi dok ne iskljucim wifi na Z3 ?!?
...
...
Probaj resetirat ruter na tvorničke postavke. Provjeri koliko ti je uređaja spojeno na ruter, možda je Z3 jedan previše.
A u k... :(
Kak se to dogodilo??
probaj na servis, nemas sta za izgubit..
neznem ni ja, tek sam danas to primjetio...
Krista ti isusa... kakav peh, jesi ga nosio u zadnjem džepu?? Bend Gate Z3 Edišn
Na garanciju zaboravi
Da, ocito nije samo iphone u problemima s time. A garancija ti je sad samo papirić, jer će ti nažalost odbiti bilokakav servis zbog mehaničkog oštećenja
Meni se Z1 Compact iskrivio al puno manje i garanciju mi nisu priznali
Garanciju samo priznaju ako nemaš meh. oštećenja, a ukoliko si imao, moraš popraviti kod njih kako bi ti se opet priznalo jamstvo
nisam ga nosio u straznjem dzepu nikad, cito sam po forumima da se to zbog zagrijavanja zna desavat...