Meni je sot u jednom danu 5 sati. Onda sam uzeo neki prosijek i dosta rezerve.... po toj matematici treba izaci minimum 10-15h SOT-a za 5 dana...
Sony Xperia Z2 - rasprava
- poruka: 376
- |
- čitano: 107.390
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Meni je sot u jednom danu 5 sati. Onda sam uzeo neki prosijek i dosta rezerve.... po toj matematici treba izaci minimum 10-15h SOT-a za 5 dana...
Ti ocekujes od moba sa 1080p ekranom da ima 10/15h on screen time-a??? Pa da ima jos 1000mah vecu bateriju to bi bilo nemoguce
Uz 5 dana koristenja ocekujem nekih 5h screen on time-a, niti jedan mobitel nemoze izvuc 10/15h zaslona uz 5 dana, niti jedan na trzistu, stvarno si pretjerao
Ti ocekujes od moba sa 1080p ekranom da ima 10/15h on screen time-a??? Pa da ima jos 1000mah vecu bateriju to bi bilo nemoguce
Uz 5 dana koristenja ocekujem nekih 5h screen on time-a, niti jedan mobitel nemoze izvuc 10/15h zaslona uz 5 dana, niti jedan na trzistu, stvarno si pretjerao
Nepretjerujem nista, samo kazem ono sto je napisano. Ja kad sam rekao da je nemoguce svi su me napali. Poslovno koristenje uredjaja 5 dana 5 sati sot-a. Znaci po danu 1 sat. Procitaj onatrag 10 postova sve ce biti jasno. Nije zgoreg da se malo bude realniji.
Samo da razjasnim. Dakle onako kako sam napisao, uređaj se koristi za razgovor, mail i eventualno koji privatni sms.
Nikakve igrice, surfanje ili "fejsanje" ili što drugo.
Ako što fotkam preko Wifi se uploada na OneDrive.
Neznam zašto mislite da je nevjerojatno da nebi zdržao do 5 dana.
Evo slika od danas ujutro kad je skinut sa punjenja prije posla, pa do povratka doma. Sad popodne pa do jutra zbog ne korištenja neznam da li će pasti za 2 max 3%.
Pa tko vjeruje, vjeruje, a tko ne želi ni nemora!
Citat sa GSM Arene:
Coupled with an impressive stand by time the Sony Xperia Z2 was able to achieve an 89 hour endurance rating. It represents the interval between charges if you do 1 hour of each activity (video, calling and browsing) per day.
Ustvari ti koristiš mob kao što su se prije koristili mobiteli - pozivi, poruke...
Nema surfanja,fejsa,igrica, 4G konstantno spojen itd...
Pozivi, poruke, i wifi a ovo sve ostalo ti je isključeno. Po tome može izdržat i 10 dana.
Daj ti pokaži SOT u tih 5 dana pa če nam sve biti jasno!!!!!??
Pa na slici (u sredini) ti se vidi da si ga malo ipak punio...
Ustvari ti koristiš mob kao što su se prije koristili mobiteli - pozivi, poruke...
Nema surfanja,fejsa,igrica, 4G konstantno spojen itd...
Pozivi, poruke, i wifi a ovo sve ostalo ti je isključeno. Po tome može izdržat i 10 dana.
Daj ti pokaži SOT u tih 5 dana pa če nam sve biti jasno!!!!!??
Nigdje nije napisano da moram koristiti sve karakteristike uređaja koje on posjeduje.
Ni svaki automobil se ne vozi svaki dan 160, 180, 200 km/h ili koliko već može postignuti, već je dobro da takvu mogućnost ima.
Tako i ja baš želim imati napredan mobitel, iako mi sve njegove funkcije ne trebaju svaki dan.
Kako radim u uredu, niti nemam neznam koliko potrebe za telefoniranjem sa mobitela već dosta poziva obavim sa fiksne linije.
Neznam čemu tolika panika oko baterije. ja samo iznosim svoja iskustva sa uređajem. Samo za usporedbu uz ovaj telefon imam i Nokiu 920, koja uz još manje korištenja jedva izdrži dan i pol!
Tako da je meni ovo trajanje baterije preporod.
Telefon mi ne treba za igranje i surfanje. Za to koristim ili PC ili 3G tablet, iako mi je drago ako mi to zatreba da za silu može poslužiti.
Trenutno stanje baterije:
Onda drugi put napisi koristim mobitel jedan sat dnevno a ne poslovno koristenje, whattsup, sink. dva maila, pozivi .... jer mene povuklo odmah da ga kupim ako ima tako fenomenalnu bateriju. Baterija je dobra tj. Slicna kao i kod drugih jer ja imam na s5 isto SOT 5h. P.s po tvom koristenju drzati ce i 10 dana kao sto je netko napisao gore... ;-)
Igrice nisu gotovo nikad, a surfanje i facebook su rijetko definirani kao poslovno korištenje. Za posao se koriste pozivi, poruke (rijetko) i mail. Tako da, ovo kako on koristi može se nazvati poslovnim korištenjem bez problema.
Igrice nisu gotovo nikad, a surfanje i facebook su rijetko definirani kao poslovno korištenje. Za posao se koriste pozivi, poruke (rijetko) i mail. Tako da, ovo kako on koristi može se nazvati poslovnim korištenjem bez problema.
pozivi u 5 dana 1 sat razgovora, mail ako imas dva racuna hmmmm , možda ako je profesionalni vozač pa nesmije telefonirati dok vozi :) . Vidim kamo sve ovo vodi tako da se iskljucujem iz daljenje rasprave. Zasmetalo mi je sto su iznesene informacije koje opce nisu vrijedne spomena sto se tiče potrošnje baterije, i htio sam dokazati da to nije tako. Ako je po vama to koristenje mjerilo i usporedba navalite svi na z2 jer joj baterija mrak i drzi izmedju 5-10 dana. Predugo sam u mobilnom svijetu da te price pušim. LP
pozivi u 5 dana 1 sat razgovora, mail ako imas dva racuna hmmmm , možda ako je profesionalni vozač pa nesmije telefonirati dok vozi :) . Vidim kamo sve ovo vodi tako da se iskljucujem iz daljenje rasprave. Zasmetalo mi je sto su iznesene informacije koje opce nisu vrijedne spomena sto se tiče potrošnje baterije, i htio sam dokazati da to nije tako. Ako je po vama to koristenje mjerilo i usporedba navalite svi na z2 jer joj baterija mrak i drzi izmedju 5-10 dana. Predugo sam u mobilnom svijetu da te price pušim. LP
Pravo čudo je da si "dugo u mobilnom svijetu", ma što to značilo.
Svakako, i dalje tvrdim da igrice i Facebook nisu nešto što spada u "poslovno korištenje", a što se razgovora i maila tiče i moj iPhone 5 odlično izdrži poslovni dan i privatno popodne.
Pravo čudo je da si "dugo u mobilnom svijetu", ma što to značilo.
Svakako, i dalje tvrdim da igrice i Facebook nisu nešto što spada u "poslovno korištenje", a što se razgovora i maila tiče i moj iPhone 5 odlično izdrži poslovni dan i privatno popodne.
Volim mjenjati uredjaje moglo bi se reci da je preslo i u hobi vec. Svakih nekoliko mjeseci promjenim telefon kako izadje novi model to je pojasnjenje za "mobilni svijet" takodjer na srecu sam zaposlen i koristim uredjaj poslovno tako da znam i sto znaci "poslovno koristenje" nitko nije spominjao nikakve igrice niti facebook tako da nema potreba za duplim tumacenjem i objasnjavanjem.
Vi koji ste kupili mob u HR (T-com,vip...), dali ste dobili one noise-cancelling slusalice ili one obicne??
Vi koji ste kupili mob u HR (T-com,vip...), dali ste dobili one noise-cancelling slusalice ili one obicne??
T-Com ima NC.
Ima i VIP.
T-Com ima NC.
imaju svi. lol
T-Com ima NC.
imaju svi. lol
ne, nemaju svi. lol
T-Com ima NC.
imaju svi. lol
ne, nemaju svi. lol
da, z2 imaju svi. lol
T-Com ima NC.
imaju svi. lol
ne, nemaju svi. lol
da, z2 imaju svi. lol
Prestani se praviti pametan, ne dobijes sa svakom Z2 NC slusalice, ovisi o drzavi i o operateru, a posto smo u HR, ocekivao sam da ce uvaliti one obicne, zato sam i pitao.
T-Com ima NC.
imaju svi. lol
ne, nemaju svi. lol
da, z2 imaju svi. lol
Prestani se praviti pametan, ne dobijes sa svakom Z2 NC slusalice, ovisi o drzavi i o operateru, a posto smo u HR, ocekivao sam da ce uvaliti one obicne, zato sam i pitao.
pa to jedino u hr ne dobijes. lol
Mala pomoc
18 | Z2 |
---|---|
4 | G3 |
Mala pomoc
Ovisi u kojoj temi pitaš. U G3 temi si pitao i dobio si više za G3, a tu pitaš za Z2 i vidim da si dobio više vote za Z2, logično.
Nisam pitao u g3...
Anyway mislim da cu ipak uzet Z2 jer QHD ekran neznaci puno
Dosta se pregrijaje G3
A Z2 je i vodootporan
Aha dam to je bio Ezio, oprosti ;)
Po meni svakako Z2.
Aha dam to je bio Ezio, oprosti ;)
Po meni svakako Z2.
Zasto mislis da je Z2 bolji?
Dizajn, water-proof, dust-resistant (!), bolji SOT, nema problema kojih svi navode kod G3, bolji zvučnici, ali ono što mi je kod G3 bolje je veći ekran i to svakako cijenim.
A taman sam mislio staviti anketu i u ovu temu. Nekak se i meni vise svidja z2.
Settings - Storage - Remote Shares
Postoji li ta opcija kod xperie z2?
Settings - Storage - Remote Shares
Postoji li ta opcija kod xperie z2?
postoji.
Evo mene je vip spasio slatke muke
Dosao im je Z2 a G3 ko zna kad ce doc
Tako ljudi u subotu ili nedilju se ukljucujem u temu