Sony Xperia GO

poruka: 8
|
čitano: 4.272
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Sony Xperia GO

Pozdrav svima.

Neki dan sam kupio polovan telefon. Sve je oke, savrseno radilo, imao je 2.3.7 verziju androida i ja sam instalirao na preko pc companiona 4.0.4.

Telefon je poceo vuci bateriju kao nenormalan jedva sam u opcijama pogasio neke gluposti, ali opet vuce jako brzo. Kada nesto radim i vratim se na pozadinu telefona on pocinje nakon par sekundi da ocitava ikonice na pozadini, nekada zablokira nekada treba duze ocitati, danas sam uslikao sliku i telefon se sam restartovao. Vratio sam tvorničke postavke ali nista nije uspelo sve je isto, i kada vrtim levo desno prstom po pozadini vidi se da malo zasteka.

Citao sam po forumima da ga treba flash, custom Rom, root da sve dodje na svoje da radi kako treba.

Da li vi imate neki predlog ili mi mozete malo pojasniti oko toga, tj gde i sta da nabavim da to resim ???

Hvala unapred na pomoci :D

Igy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia GO

Ovako kao prvo mislim da si fulao podforum, al ajde..... ovo što si radio je bilo preko official update-a i ni jedno tvorničko vraćanje ga neće povratit na 2.3.7. Jedino riješenje momentalno ti je root-anje pa stavljanje custom rom-a preko recovery-a. Za xperiu bilo koju nije zbilja toliko komplicirano. Odi na xda developers (xperia go) i na podforumu android development čitaj upute. Pripremi se na dosta čitanja http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1830 sretno ti bilo {#}

Live in your world.Play in ours
13 godina
neaktivan

Hvala, uspeo sam naci i vratio sam sistem na 2.3.7 ;)

Igy
12 godina
neaktivan
Toshiba l500 kaže...

Hvala, uspeo sam naci i vratio sam sistem na 2.3.7 ;)

mozes tu napisati sta si napravio da vratis na 2.3.7 . please!

13 godina
neaktivan
skinio sam sustav sa interneta i ubacio ga u flashtool i instalirao ga i vratio na 2.3.7. ali nije mi pomoglo u vezi baterije, taj problem nikada necu moci resiti.
Igy
12 godina
neaktivan

JEL mozes pls link tog sustava zalijepiti ovdje i onako kao djetetu objasniti gdje je taj flash tool i sta trebam postiskati? Sve ti radi normalno?

13 godina
neaktivan
da, mogu, poslacu ti do cetvrtka.. samo da to nadjem i da ti sve lepo objasnim, moguce da cu ti snimiti video kako se to radi.
Igy
12 godina
neaktivan
Toshiba l500 kaže...
da, mogu, poslacu ti do cetvrtka.. samo da to nadjem i da ti sve lepo objasnim, moguce da cu ti snimiti video kako se to radi.

ako se ne sprdas biti cu ti jako zahvalan! :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice