Sony Ericsson C905 kvar

poruka: 5
|
čitano: 2.004
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson C905 kvar

Na početku..pozzz svima..

Radi se o SE C 905 starom oko 1.5 godine..

do prije nekoliko dana radio je potpuno ispravno, na jednom je počeo gubiti signal, zatim toga počeo je mjenjati sam teme na zaslonu, ne cijelu temu nego samo pozadinski tekst npr: prije su bila bijela slova u izborniku, a sada su crna, i nema uopće signala, poslikaš sliku on je ne sprema pod prvu nego je sam negdje ispretmeće..itd..

Ako je tko imao slična iskustva s mobitelom, želio bi njegov savjet, jer mob mi je ok, dobar za slikanje pa mi ga je žao baciti..

Hvala unaprijed na odgovoru..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson C905 kvar

ODG.

Nije jos za staro gvozdje, ima tu jos stvari koje mozes sam da popravis.

Kao prvo, dobro bi da probas postavke mobitela vratit na tvornicke, to moze rjesit softverski proble - naravno ako je ta vrsta problema u pitanju.

Takodjer mozes da reinstaliras softver preko racunala u SEUS programu, mada ne znam tocno kako to ide kod starijih modela. 

Ako ti ne proradi ni na jedan od ovih nacina, onda je problem kompliciraniji i trebaju ga pregledat u servisu.

Bok

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Sony Ericsson C905 kvar

1,5 godina star, kažeš? Pa to bi trebalo imati garanciju. Ako ima nosi njima neka se oni time bave.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sony Ericsson C905 kvar

Pozdrav!Evo da ne otvaram novu temu imam pitanje.Da li se može popraviti SE C905 koji je pao u more i koliko bi otprilike koštao popravak?Hvala!

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson C905 kvar

Ima znakove života? bolje se isplati kupiti drugi na oglasniku.

De gustibus non est disputandum.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice