Software za iphone

poruka: 4
|
čitano: 2.440
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Software za iphone

pozdrav svim forumašima novi sam ovdje  zanima me moželi se ikako na iphonu promijenit software jer ne mogu kupovat aplikacije i app store jer nisu kompatibilene hvala unaprijedCool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Software za iphone
tigar2 kaže...

pozdrav svim forumašima novi sam ovdje  zanima me moželi se ikako na iphonu promijenit software jer ne mogu kupovat aplikacije i app store jer nisu kompatibilene hvala unaprijedCool

??

Kako "nisu kompatibilne", pa koju verziju imaš gore? Uštekaš mob u komp, iTunes ti prepozna mob, vidi koja verzija iOSa je gore, i ukoliko postoji novija, nudi ti "Update" ili "Upgrade" gumb (ne znam sad kak točno piše). Pritisneš, sačekaš da se iOS skine s neta i dok se "instalira" i to je to. Ako želiš krenuti "iz početka" s mobom (kao da si ga tek kupio), pritisni Restore, i nemoj na kraju Restore iz backupa napraviti.

15 godina
neaktivan

Lijepo updejtaš na 4.0.1, ak imaš 3GS, ak imaš 3G, može i to. Ispod i nije baš pametno, pošto bude štekao iPhone, i onda odeš prek Safarija na www.jailbreakme.com i jailbreakaš i imaš aplikacija kol'ko 'oš!

16 godina
neaktivan
tigar2 kaže...

Vidim da nisi baš upućen u te stvari, ako te zanimaju razne mogućnosti Ajfona posjeti  iPhone Downloads

http://sony-psp.bloger.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice