pozdrav svim forumašima novi sam ovdje zanima me moželi se ikako na iphonu promijenit software jer ne mogu kupovat aplikacije i app store jer nisu kompatibilene hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav svim forumašima novi sam ovdje zanima me moželi se ikako na iphonu promijenit software jer ne mogu kupovat aplikacije i app store jer nisu kompatibilene hvala unaprijed
??
Kako "nisu kompatibilne", pa koju verziju imaš gore? Uštekaš mob u komp, iTunes ti prepozna mob, vidi koja verzija iOSa je gore, i ukoliko postoji novija, nudi ti "Update" ili "Upgrade" gumb (ne znam sad kak točno piše). Pritisneš, sačekaš da se iOS skine s neta i dok se "instalira" i to je to. Ako želiš krenuti "iz početka" s mobom (kao da si ga tek kupio), pritisni Restore, i nemoj na kraju Restore iz backupa napraviti.
Lijepo updejtaš na 4.0.1, ak imaš 3GS, ak imaš 3G, može i to. Ispod i nije baš pametno, pošto bude štekao iPhone, i onda odeš prek Safarija na www.jailbreakme.com i jailbreakaš i imaš aplikacija kol'ko 'oš!
Vidim da nisi baš upućen u te stvari, ako te zanimaju razne mogućnosti Ajfona posjeti iPhone Downloads