Nasao sam lika da mijenjamo mobitele .. sad on je rekao da ce prvi poslat mobitel i da ce mi slikat listic koji dobi nakon sto je poslao??
Sad ja nikad u zivotu nisam nista slao pa me zanima kako to ide? Ja isto trebam dok dobim tu sliku listica poslat mobitel ali kako da osiguram mobitel najbolje da se ne potrga u kutiji ili se nesto drugo ne osteti i isto tako kako da znam koliko dode postarina? Zagreb-Vodice ja saljem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemoj biti naivan, kakva slanja poštom? Ako se ne možete naći u 4 oka nemoj se upuštati u takve stvari. Danas im previše lopova.
Mislio sam da je lik iz Zagreba.. ne iz Vodica a i dao mi je gdje zivi sve + vodi neko iznajmljivanje apartmana u Vodicama.. cini mi se ok tip ali problem sto se bojim slat iako mozda je on poslao :3
ja sam slao iPod kojeg sam prodavao nekom klincu iz belog manastira i decko je rekao kupujem 100%, pouzećem za 950kn.. dan kada je došao paket u beli manastir nazvao me mali krelac i rekao da odustaje... znam da mi se to moralo vratiti jer posta garantira, i ne moze se preuzeti bez da plati. iako sam hrpu puta slao nešto za plaćanje puzećem, dosta mi je jednom, cekao sam tjedan dana da se paket vrati i platio 30kn to sto sam cekao... a u međuvremenu mi se 3 ljudi javilo za iPod a ja sam rekao da ga nemam trenutno kod sebe... :(
nije striktno vezano uz tvoj slucaj, ali eto, cisto da napisem nedavno iskustvo...
ljudi su gamad i ne treba se upustati u takvo nesto, pogotovo ne zamjene i te fore sto ti mislis...
Gle stari, zajebi to. Iz Zagreba si gde imaš največe tržište, bude već nekaj upalo. Bolje imati taj mob koji imaš sad nego nikakav.
Ali vi meni niste odg na pitanje sto mene muci , kako i koliko dode postarina, ja cu to obavit na svoju odgovornost posto prvi put saljem , da bolje cekam da dode do mene mobitel koji trebam dobit i onda tek posaljem?

Ma da dogovorili smo se sad cekam mobitel poslao je sad me zanima koliko vise dode da posaljem ti hpexpresom ? On je platio 15 kuna postarinu.. Vodica-ZG
Ma da dogovorili smo se sad cekam mobitel poslao je sad me zanima koliko vise dode da posaljem ti hpexpresom ? On je platio 15 kuna postarinu.. Vodica-ZG
30tak kn ti je hp express

Jedna od sigurnijih nacina razmjene postom
Ukoliko je cijena uredaja jednaka ili slicna npr 800 kn,posalji mu pouzecem i nek ti plati 800 kn za uredaj i kad sve bude kako treba nek ti posalje svoj s istom otkupninom od 800 kn i kad ti stigne ti mu prakticki tako vracas novce i dobili ste neku sigurnost jer on ako zeli prevariti i nece ti posalje svoj mobitel ti si opet otplatija svoj s tom cijenom
E jbg , sad je malo kasno vec je poslao , dao mi je sliku papirica koji je dobio u postu sa kompjuterskim pecatom postarina i to