Samsung SGH-U900?

poruka: 6
|
čitano: 1.702
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Samsung SGH-U900?

Evo ovako već par dana se patim s gore navedenim mobom ovako ona tipkovnica gore di je ok i te stvari ono iznad brojeva neradi i nemogu ga upaliti neradi ono dugme za paljenje a trebam podatke izvuć na pc pa me zanima kako da prebacim podatke na pc? MOLIM HITNO ODGOVORE! HVALA UNAPRIJED!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Samsung SGH-U900?

Dajte pomozite! Znam da zna neko al šutiiiii please hellp!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Samsung SGH-U900?

Ne mozes prenijeti podatke na pc jer se onda ne moze spoiti na samsung pc suite. Jedino rijesenje je da ga odneses u servis da ti pokusaju napraviti tipke.

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Samsung SGH-U900?
stevan94 kaže...

Ne mozes prenijeti podatke na pc jer se onda ne moze spoiti na samsung pc suite. Jedino rijesenje je da ga odneses u servis da ti pokusaju napraviti tipke.

Bio je u servisu! ma on je  upo negdje u vodu!

16 godina
neaktivan
Mato_Ivanovac kaže...
stevan94 kaže...

trebao bi da radi par dana nakon sto upadne u vodu,izvadi mu bateriju preko noci da se osusi...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
protjeran
stevan94 kaže...
Mato_Ivanovac kaže...
stevan94 kaže...

trebao bi da radi par dana nakon sto upadne u vodu,izvadi mu bateriju preko noci da se osusi...

Ma upo on prije mjesec dana on čim je upo je došo kod mene i rastavljen je u djelove samo su mu neke tipke oksidirale i to misklim ona za paljenje!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice