Evo ovako već par dana se patim s gore navedenim mobom ovako ona tipkovnica gore di je ok i te stvari ono iznad brojeva neradi i nemogu ga upaliti neradi ono dugme za paljenje a trebam podatke izvuć na pc pa me zanima kako da prebacim podatke na pc? MOLIM HITNO ODGOVORE! HVALA UNAPRIJED!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dajte pomozite! Znam da zna neko al šutiiiii please hellp!
Ne mozes prenijeti podatke na pc jer se onda ne moze spoiti na samsung pc suite. Jedino rijesenje je da ga odneses u servis da ti pokusaju napraviti tipke.
Ne mozes prenijeti podatke na pc jer se onda ne moze spoiti na samsung pc suite. Jedino rijesenje je da ga odneses u servis da ti pokusaju napraviti tipke.
Bio je u servisu! ma on je upo negdje u vodu!
trebao bi da radi par dana nakon sto upadne u vodu,izvadi mu bateriju preko noci da se osusi...
trebao bi da radi par dana nakon sto upadne u vodu,izvadi mu bateriju preko noci da se osusi...
Ma upo on prije mjesec dana on čim je upo je došo kod mene i rastavljen je u djelove samo su mu neke tipke oksidirale i to misklim ona za paljenje!