Samsung galaxy tab 2 10.1 PROBLEM

poruka: 6
|
čitano: 17.940
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Imam problem sa ovim tabletom. Imam ga oko mjesec dana i sinoc ga stavio na punjac jer je bio na 13% i ujutro pogledam pise punjenje i jos uvijek stoji na 13%. Mislim si mozda je punjac crko ali onda bi se za koji postotak ispraznio a i prepozna je ga tab. Pokusao sam ga puniti ugasenong par sati i bude nacrtana baterija kao da se puni al kad ga upalim i dalje stoji na 13% (STVARNO 13 NESRETAN BROJ) AKO IMA TKO RJESENJE OSIM DA GA NOSIM POD GARANCIJU RADO BI CUO (AK IM GA ODNESEM GARANT GA NECU VIDJETI MJESEC DANA MINIMUM)...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Samsung galaxy tab 2 10.1 PROBLEM

pozz ja imam isti tablet samo 7.0 ja nisam imao problema s punjacem nego mi se zgasio i nije htio upalit ...sad radi uglavnom to sam ja napravio mozda ti pomogne pokraj utora za slusalice imas malu sitnu rupicu u nju gurnes spajalicu ili iglu i tako ces ga resetirat i probaj ga tad napunit

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 21:45 (jurilica1).
17 godina

Na kraju izgleda da je ipak bio kabel od punjaca... Za to je lezao dva tjedna na servisu LMAO...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung galaxy tab 2 keyboard problem

Pozdrav svima :) 

Imam problem s mojim Samsung Galaxy Tab 2 GT-P5100. Svaki put kad pokrenem jednu aplikaciju kao Google Chrome, Play Store i sl. prije nego se pojavi tastatura aplikacija crashira. Čitao sam po različitim forumima i do sad sam pronašo 2 solucije, ali ni jedna nije dobra po mom mišljenju. Prva je napraviti hard reset, ali se problem vraća nakon određenog vremena, i uz to moram uvijek sve imati na cloud i ne mogu ništa pohraniti na uređaju. Druga je napraviti root uređaja, ali u tom slučaju gubim jamstvo i nije baš rezultat na kojeg ciljam. :D Svaki savjet i ideja su dobrodošli :D 

Hvala.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imam samsung galaxy tab 2 10.1 i imam problem...hmm

naime zagasio mi se ekran od tableta i ne reagira uopće na power tipku,punjač ili spajanje sa kompom ..je li ima netko takav problem? što da radim?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Samsung galaxy tab 2 10.1 PROBLEM
chris20 kaže...

imam samsung galaxy tab 2 10.1 i imam problem...hmm

naime zagasio mi se ekran od tableta i ne reagira uopće na power tipku,punjač ili spajanje sa kompom ..je li ima netko takav problem? što da radim?

Imam isti tablet i isti problem. Da li je neko pronašao rješenje?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice